Author Topic: Air Kona  (Read 7837 times)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Air Kona
« on: 22.01.2007, 00:31:21 »
Подписа на "конекто" ми напомни да запитам-какво става с тази компания, имат ли план з развитие, ще сменят ли Травего-то, ще си дострояват ли сградата до летището. Още ли возят до Линц  

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Air Kona
« Reply #1 on: 22.01.2007, 01:10:07 »
Quote from: Repcho
Подписа на "конекто" ми напомни да запитам-какво става с тази компания, имат ли план з развитие, ще сменят ли Травего-то, ще си дострояват ли сградата до летището. Още ли возят до Линц  
Съществуват си и обслужват трите си линии-Виена,Инсбрук и Флоренция.Никога не са имали Травего.Имат само Туризмо, но не LHD, а RHD- по-високият вариант.Имат и от по-стария модел 0350, който също е висока изработка.Тази сграда не са я пипали скоро май няма да я завършват.Автобусите на НAS до Истанбул имат надпис Air Kona.Аз затова преди време си мислех, че това е по-скоро някакво транспортно обединение като Eurolines.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Air Kona
« Reply #2 on: 22.01.2007, 09:49:38 »
опс, извинявам се за Травего-то, разбира се че Туризмо имат, имаха и 1 старичка Сетра и едно по малко автобусче

Offline MadShofer

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Air Kona
« Reply #3 on: 23.01.2007, 11:16:18 »
"сградата" до летището им е гаража - там няма да строят нищо, нямат кяр да дострояват изоставен строеж, защото основите са заминали и трябва всичко отначало