Author Topic: Re: Недобросъвестни шофьори и ватмани  (Read 33692 times)

Offline Optimal

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Изобщо не ме учудва, че има пътници, Които посагят на шофьори – добре ги разбирам, просто последните се държат изключително нагло и безпардонно.
Стани ти един шофьор , а аз ще дойда да те халосам с нещо тежко по главата, защото се държиш "нагло и безпардонно" . В последно време по групите , и тук даже се напълни с някакви тролове като този "Optimal" .

Оооо, па Я съм си шофер, бе трамвайче, ти просто ме не знаеш!
        Като Гошката Семерджиев - с книжка без книжка, кой ги брига - и без туй контрол нема, не е като в градския......
     Палим джипо , па дишай ми прахта, и на червено ич и не спирам.
     А най ми е гот по трамвайните релси, а тълпите ватмани дрънкат ли дрънкат,
Ама никой и "гък" ми не казва щото съм със синя лампа...(и жълта книжка).....
 :D :fan:

Offline poly911

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Нали видяхте какво стана преди два - три дена на Захарна Фабрика по тая логика? 18 годишен пикльо с книжка от по същия начин уби младо момче и момиче..И това е всеки ден - на нас война не ни трябва. Между другото този, дето уби Милен Цветков, като ученик бил отявлен калпазанин, и е бил преместен по наказание в Немската гимназия, знаете иначе там какъв висок бал трябва, за да влезеш...
Трагедията на Захарна фабрика е станала в 00.00ч.вечерта когато светофарите са мигали в жълто

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
За изтриване, няма смисъл.. :help:

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Сезирайте протопрезвитер Кусан Хадавян tivan@armenianchurch-sofia.org и архиепископ Датев Акобян arhiepiscopie@armeana.ro:)

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Жалбата ще бъде насочена за разглеждане към протопрезвитер Кусан Хадавян.  :)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
https://stolica.bg/ot-mrejata/avtobus-zatisna-s-vrati-i-vlachi-za-sekundi-momiche-v-sofiya?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2IX4J0cdMbiCqYUHQ0HiuIuLienpFl_wlvWgEnSj6_ZJEj2H6Trwp-9mI_aem_AdbrRSpyTsB2t_T2OzWZBxwD4vDOVr2pNOwDY2l8iCP4_GAGvqJ0ikfwEXOsvuYS6BwRKhshqzi0V2yQqzsIz75_    3108 на 23.05.2024. Изглежда като изключена блокировка. Крайно време е подобна дейност да се приравнява към умишлен опит за нараняване.

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Ето това е един от проблемите на модерните времена. Учителите нямат право да ударят шамар на учениците. Шофьорите нямат право да свалят пътник. Все трябвало да се обръщаш към съответните служби. И затова сме на този хал.
. Или да отвърти шамар на ватмана дето му затвори вратата
И ако попадне на точният ватман - два шамара -> шутове докато е на земята и як бой. Другият път ще прецени на кой ще посяга.
Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.