Поредното доказателство какво подобие на транспорт имаме и каква повсеместна анархия цари. А "превозвачът" сам говори за себе си, издавайки абсурдни заповеди, надраскани на хвърчащ лист с химикал.
Не знам как стоят нещата в обратния случай, но ако аз лично попадна в такава ситуация, втори билет няма да платя, особено ако като основание ми изтъкнат тази измислена "заповед". Кондукторите в случая не са виновни и те обират негативите, но и пътниците нямат вина за неуредиците между превозвачите и общините. Линията е една, маршрутът е един и тази простотия я има само и единствено във Варна. Години наред се спекулира със скъпи карти и измишльотини от сорта "картата ви е за другата фирма", "изчакайте автобус на еди коя си фирма или си платете" и т.н. И още по-голямата глупост е да карат кондукторите, които живеят в Аксаково, да си плащат билетче до там в автобуси на Транстриумф.
Поредното обещание от кмета е втората прикачена снимка, написано като отговор до момчетата, които повдигнаха въпроса за скъпите карти във Варна (в частност тези до ВСУ). Лошото е, че дори да се случат обещаните промени, докато 121 и 409 (че и селата) не минат под шапката на ДАПа, това разделение ще го има.
А специално за селата, аксаковци и всички засегнати трябва да дадат гласност на своеволията, които се случват. ДелтаКар съумяха 6 години да си обслужват линиите като хората, дойдоха ТТ и за няколко месеца и разписанията орязаха, и цените вдигнаха. Струва ми се, че след две години тези линии ще са още по-губещи след нанесените им "щети" и не знам кой ще се навие да ги обслужва.