Author Topic: Новини и общи дискусии - АРХИВ  (Read 1035191 times)

Offline transtriumf

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Новини и общи дискусии
« Reply #5780 on: 22.04.2019, 21:51:41 »

Поредното доказателство какво подобие на транспорт имаме и каква повсеместна анархия цари. А "превозвачът" сам говори за себе си, издавайки абсурдни заповеди, надраскани на хвърчащ лист с химикал.

Не знам как стоят нещата в обратния случай, но ако аз лично попадна в такава ситуация, втори билет няма да платя, особено ако като основание ми изтъкнат тази измислена "заповед". Кондукторите в случая не са виновни и те обират негативите, но и пътниците  нямат вина за неуредиците между превозвачите и общините. Линията е една, маршрутът е един и тази простотия я има само и единствено във Варна. Години наред се спекулира със скъпи карти и измишльотини от сорта "картата ви е за другата фирма", "изчакайте автобус на еди коя си фирма или си платете" и т.н. И още по-голямата глупост е да карат кондукторите, които живеят в Аксаково, да си плащат билетче до там в автобуси на Транстриумф.

Поредното обещание от кмета е втората прикачена снимка, написано като отговор до момчетата, които повдигнаха въпроса за скъпите карти във Варна (в частност тези до ВСУ). Лошото е, че дори да се случат обещаните промени, докато 121 и 409 (че и селата) не минат под шапката на ДАПа, това разделение ще го има.

А специално за селата, аксаковци и всички засегнати трябва да дадат гласност на своеволията, които се случват. ДелтаКар съумяха 6 години да си обслужват линиите като хората, дойдоха ТТ и за няколко месеца и разписанията орязаха, и цените вдигнаха. Струва ми се, че след две години тези линии ще са още по-губещи след нанесените им "щети" и не знам кой ще се навие да ги обслужва. :rolleyes:

« Last Edit: 22.04.2019, 22:01:45 by transtriumf »

Човек не е ли засадил поне едно дърво и не се ли е возил на Икарус не е живял.

Offline skin

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #5781 on: 23.04.2019, 06:51:24 »
За Тики на мен ми пратиха по пощата съобщение(понеже съм абониран), че няма да работи вече във Варна.Дали причината е ниската ползваемост или общината(най-вероятно), не се знае.Само веднъж си купих билет през телефона, като по този начин ми беше удобно, лесно и бързо.Поне работеше, за разлика от "скъпата, модерна" билетна система на ТАСРУД.

От днес:
7 и 209 пак минават по Сливница към Червения.
« Last Edit: 23.04.2019, 10:38:05 by skin »

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #5782 on: 23.04.2019, 13:03:41 »
С евросредства към интегрирани селски практики!
Просто вече стана унизително, след 2014-2015 година всички плиткоумщини за светлото бъдеще!
Единственото хубаво нещо, е поемането на аксаковските линии от Транстриумф. Така човек е спокоен, че дори да бяха останали варненски превозвач, щеше пак да си получи цялата доза простащина, която така или иначе си получава и в момента.

В общи линии, нужно е изключително много всекидневна , дори ецечасна работа, за да се поддържа този нисък стандарт на това високо ниво, че иначе от самосебе си би се оправило всичко!
Украйна, победа!

Offline Mammoth

• Moderator
  • Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
« Reply #5783 on: 23.04.2019, 22:22:31 »
Темата се архивира поради големия обем от мнения.

Има отворена нова тема със същото предназначение.

Благодаря.