Това не са ли тези които,уж ги регистрираха в Бургас лятото.??И един въпорс, случайно по същата линия 16,все още да се движи един Ман,бежав със надписи "Автогруп",регистрацията е 13-28.Значи гледам,че повечето автобуси по линия 16,са купени или от Автогруп Пловдив,или от Комексмаш Асеновград,въпроса ми е следния,дали са купени или тези превозвачи само са ги регистрирали с Пернишка регистрация?
Не мога да ти кажа дали е бил докаран от Бургас.Нямам такава информация.За комексмашите вече сме коментирали че са купени от едноименната автоборса в Асеновград.Както те,така и новия както и почти всички частни автобуси не са с пернишки регистрации-всеки е за себе си като най вече са софийските,има един CO и един РВ (ваш)
За съжаление така и не ми остава време да сопълня списъка на подвижния състав с автобусите.И това ще стане но не и преди нова година
Ако все пар автобуса за който говориш е там,моля те дай линк за да ти кажа дали е още при нас.Тъй като аз поне не се сещам за бежов ман.
А сега искам да попитам mgk подбуден от дискусиите на тази тема в другите градове нещо много интересно.
Спомняш ли си какви са били линиите в миналото и техните номерации?
Дълго време си мислех че никога не е имало линия с номер 13 в Перник но за щастие напълно случайно след возене с един разговорлив таксиметров шофьор в разказите си той спомена за тази линия-маршрута и е бил от гарата до завод Стомана през вътрешноградската магистрала.
Един страшно откъслечен спомен от моето детство имам и от линия 31.Преди да отидат да живеят на село баба ми и дядо ми живееха в кв.Клон Мир(Железни заводи) и си спомням че веднъж баба ми ме отведе някъде и взехме 31 което въртеше над квартала.Така че 31 е било с маршрут Железни Заводи-? .
Ще ми е интересно да споделиш за изчезнали линии за които си аз не си спомням и сега вече ги няма.Лисват в момента освен тези които казах 6,9,14,15-знаеш ли нещо за тях?