Author Topic: Ловеч, Троян, Тетевен  (Read 25526 times)

Offline бушона

• Наистина съм луд
  • MB O 345/G, Citaro, Conecto & Tedom fan
    • View Profile
Ловеч, Троян, Тетевен
« on: 04.10.2007, 15:01:52 »
За тия трите нищо не знам, но в Ловеч знам, че в делничните дни пускат няколко микробуса Мерцедес и това им е ГТ, но нищо друго нямат.

Offline peyodp

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Re: Ловеч, Троян, Тетевен
« Reply #1 on: 28.12.2007, 22:45:16 »
Ето снимки от град Троян, снимани от изгонен вече участник, но ме помоли да ви ги дам. Фирмата е "Троян - автотранспорт"АД Сайт на дружеството.. Главно автобуси Чавдар 11Г5, Чавдар 11М4 и Кента 11М4. Мен лично ме учудиха двата MAN NL - старички изглеждат, ама много ми харесват. Аз, като човек, който никога не се е качвал на 11Г5, много се радвам на тези автобусчета, но истината е, че мястото им е в боклука и в музеите. Забележете снимката на "таблото"    Ето самите снимки. Ако имате някакви въпроси питайте Никола или тук във форума.
« Last Edit: 01.07.2008, 08:53:02 by CKD »

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #2 on: 29.12.2007, 00:56:23 »
Тривратите МАНове са от последните модификации НЛ

Offline Balkanton

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/39030307@N07/
« Reply #3 on: 29.12.2007, 21:01:17 »
Ето и три снимки от мен от това лято:
Един немски Икарус по линията между Троян и Орешак:[attachment=4020:IMG_2320.jpg]
Едно ново частно Исузу: [attachment=4021:IMG_2356.jpg]
И една междуградска Кароса:[attachment=4022:IMG_2359.jpg]
Съжалявам за лошото качество, но първите две снимки са направени от кола, а на третата така се случи, че отрязах задната част на рейса.
По линията Троян - Черни осъм се движеше и една съчленена Сетра, но не успях да я снимам.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #4 on: 29.12.2007, 21:29:28 »
А какво стана със съчлененият Чавдар В14-20 и той се движеше по линията Троян-Орешак-Черни Осъм. Негова снимка съм качил в темата за Чавдар.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Balkanton

• View Profile
« Reply #5 on: 29.12.2007, 21:38:51 »
Не видях такъв Чавдар. По тази линия засякох Икаруса, Сетрата и нископодовия МАН. Някъде из Интернет веднъж намерих тази снимка на троянската автогара с два В 14-20. Но снимката не изглежда много нова.[attachment=4023:__________________.gif]

Edit: Сега намирам същата но по-голяма: на тази страница http://www.balkania.org/bg/magasin_tr.html - отидете най-долу в колоната с фирмите, където е "Троян Автотранспорт" и натиснете долу вдясно "Още" - появява се същата снимка, но оригиналът.
« Last Edit: 29.12.2007, 21:46:37 by Balkanton »

Offline SKODA

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #6 on: 22.02.2008, 20:50:28 »
Значи имат и Икаруси?А колко броя са и по коя линия че е малко размазано и не се вижда.

Приятен ден!

Offline rockwider_mafiota

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #7 on: 01.06.2008, 10:57:51 »
имат 3 икаруса 2 съчленени и 1 къс този коитo e снимал Балкантоне училищен
Skype:nestia777 За повече контакти вземете разклонители :P :D :P

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
« Reply #8 on: 04.06.2008, 22:02:54 »
Сега като загледах по-внимателно първия от снимките на west май ще се окаже, че не е NL202.
Но при всички пложения и двата автобуса са  рядко срещани като модели с три врати, похвална е далновидността на купувача (а може би късмета му?)

Offline peyodp

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: 04.06.2008, 22:11:11 »
Снимите от Троян не са на west_1, в началото на темата писах на кого са, а и на страницата в сайта също.
« Last Edit: 04.06.2008, 22:15:07 by peyodp »

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #10 on: 07.07.2008, 16:38:17 »
А имате ли инфо по кои линии са икарусите, маршрутите им и къде е гаражът?
Аз не съм ходил в Троян от 1990 г.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #11 on: 08.07.2008, 07:40:34 »
Quote from: emo
А имате ли инфо по кои линии са икарусите, маршрутите им и къде е гаражът?
В Троян не става дума за градски транспорт в класическия смисъл на думата, а за междуселски, като съвсем естествено автобусите спират на доста спирки из надлъжно разположения град. Мисля, че всички маршрути тръгват от автогарата, а основният е Троян-Орешак-Тр.манастир-Черни Осъм.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #12 on: 08.07.2008, 13:29:44 »
И аз не съм ходил може би от повече от пет години.Това, което ми се е набило в съзнанието са старомодни на външен вид, маслено зелени, съчленени автобуси.Може и от Швейцария да са били, с този цвят по-точно Берн.Трябва да им погледна старите коли и да видя дали ще се слеят със спомените ми.Ако някой също си ги спомня или има актуална информация, да казва.
« Last Edit: 08.07.2008, 13:37:26 by difian »

Offline H0lyGanGs7eR

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #13 on: 14.07.2008, 15:45:07 »
Автопарка на Троян Автотранспорт е в окаяно състояние. Градският транспорт се състои от 1 линия, която обхожда целия град и се обслужва от съчленен Икарус. На автогарата имаше паркиран съчленен МАН, който обслужва линията Троян - Черни Осъм. Като цяло автобусния транспорт в Троян е в окаяно състояние. Автобусите Троян - Ловеч бяха Кароси, доста зле поддържани при това. За София замина една Сетра. Аз се возих по линията Троян - В. Търново, която се изпълнява Петък и Неделя. Синьо Чавдарче, което по възвишенията се движеше с максимум 15км/ч.Имаше чуждестранни туристи, които искаха да идат до Троянския манастир, но на автогарата никой не говореше нито английски, нито френски, та се наложи да си предлагам услугите. Изглежда и до там транспорта не беше на често, защото трябваше да чакат 2 часа за следващия автобус в това направление. Много зле.
Влязал коня в кръчмата, казал " Ко кат съм кон? " и си излязал.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #14 on: 07.11.2008, 19:42:48 »
В Троян 100% е имало повече от един съчленен Икарус. Сега има един внос от Германия, на който има качени снимки, аз преди това съм виждал червен, в оцветяване подобно на софийските, както и съчленен Чавдар В 14-20, на който също съм качил снимки някъде.
В Кърджали също имаше Икаруси-дори на една карта на града, която имам има снимки от града и ясно се вижда червен единичен Икарус. Освен това там са били първите Икаруси в България, имало е и съчленени.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Balkanton

• View Profile
« Reply #15 on: 07.11.2008, 19:45:11 »
Искам да се вземат мерки относно лъжите на rockwider_mafiota!!! Първо лъжеше, че в Троян има 4 Икаруса. Когато отидох ми казаха, че никога не е имало 4, а е само 1. Сега лъже за Кърджали. Днес моят познат от Кърджали (който по цял ден е из града по работа с колата), ми каза, че няма Икаруси. Има само Исузу и Мерцедес и нито един Икарус. Моля, администраторите да вземат мерки!
Ама то аз съм писал, че има Икаруси там, но това беше преди няколко години, така че може вече и да ги няма. Мафиота говори за Бургас доколкото разбирам (?)

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #16 on: 07.11.2008, 19:51:05 »
А някой беше писал, че сега в Троян имат и дизел-електрически автобуси Мерцедес Сито.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline SKODA

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #17 on: 08.11.2008, 12:37:18 »
В Троян 100% е имало повече от един съчленен Икарус. Сега има един внос от Германия, на който има качени снимки, аз преди това съм виждал червен, в оцветяване подобно на софийските, както и съчленен Чавдар В 14-20, на който също съм качил снимки някъде.
В Кърджали също имаше Икаруси-дори на една карта на града, която имам има снимки от града и ясно се вижда червен единичен Икарус. Освен това там са били първите Икаруси в България, имало е и съчленени.
Не знам. В Троян мъжът ми каза, че откакто 20 години е там, Икаруса е бил 1.

Приятен ден!

Arrows

• Guest
« Reply #18 on: 27.03.2009, 15:35:59 »
Тези двата се движат в Ловеч, има и други но са по-стари.
Снимките не са много добри , но ме свариха неподготвен  :D

Offline H0lyGanGs7eR

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #19 on: 29.03.2009, 23:11:29 »
има градски транспорт в Ловеч ? :blink: :blink: дай малко инфо какви са линиите.
Влязал коня в кръчмата, казал " Ко кат съм кон? " и си излязал.