Транспортът в другите градове > Други градове
Ловеч, Троян, Тетевен
бушона:
За тия трите нищо не знам, но в Ловеч знам, че в делничните дни пускат няколко микробуса Мерцедес и това им е ГТ, но нищо друго нямат.
peyodp:
Ето снимки от град Троян, снимани от изгонен вече участник, но ме помоли да ви ги дам. Фирмата е "Троян - автотранспорт"АД Сайт на дружеството.. Главно автобуси Чавдар 11Г5, Чавдар 11М4 и Кента 11М4. Мен лично ме учудиха двата MAN NL - старички изглеждат, ама много ми харесват. Аз, като човек, който никога не се е качвал на 11Г5, много се радвам на тези автобусчета, но истината е, че мястото им е в боклука и в музеите. Забележете снимката на "таблото" Ето самите снимки. Ако имате някакви въпроси питайте Никола или тук във форума.
etnies:
Тривратите МАНове са от последните модификации НЛ
Balkanton:
Ето и три снимки от мен от това лято:
Един немски Икарус по линията между Троян и Орешак:[attachment=4020:IMG_2320.jpg]
Едно ново частно Исузу: [attachment=4021:IMG_2356.jpg]
И една междуградска Кароса:[attachment=4022:IMG_2359.jpg]
Съжалявам за лошото качество, но първите две снимки са направени от кола, а на третата така се случи, че отрязах задната част на рейса.
По линията Троян - Черни осъм се движеше и една съчленена Сетра, но не успях да я снимам.
Ivo:
А какво стана със съчлененият Чавдар В14-20 и той се движеше по линията Троян-Орешак-Черни Осъм. Негова снимка съм качил в темата за Чавдар.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version