Author Topic: Превоз от София до Цари Мали град  (Read 808 times)

Offline emmm_192

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
Интересувам се има ли маршрутка,или рейс по тази дестинация до крепостта,или в близост до нея.Някой,ако знае може да съдейства
Благодаря )))

Offline poly911

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
От София директно до крепоста не
Но има от София до Самоков и от там до село Белчински бани където се намира Цари Мали град

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
За съжаление междуградския автобусен транспорт го скапаха тотално последните 10-тина години. Нито може да намериш актуални разписания, нито да си купиш билет онлайн нито нищо. Повечето линии се обслужват от тотално неадекватни частни превозвачи на които не знам колко изобщо може да се разчита.

Може би най-добре е да се запишеш на организирана екскурзия, каквито има много в нета и даползваш техните автобуси за транспорт. Ако съвсем няма като всички останали им теглиш една и си викаш"абе що не си взема и аз кола"
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline тролей №164 линия 2

• Защо пиша толкова много?
  • Моят любим "Snacks" - тролей №164. R.I.P.
    • View Profile
    • Email
БДЖ се славят/славеха като превозвач, на който трудно може да се има доверие, но през последната година-две драстично намалиха закъсненията и отменените влакове. Вярно е, изказвам пристрастно мнение като фен на всички видове релсов и като цяло електротранспорт, но бих пробвал вариант до гара Костенец или до гара Дупница. Директни влакове колкото искаш, въпросът е дали ще се намери нещо след това..., но сякаш следва да е по-лесно предвид по-малката дистанция сравнено с това да търсиш автобус още от София.
Никога не шофирай по-бързо, отколкото може да лети твоят ангел-хранител!

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
https://avtogara-samokov.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Ето сайта на автогара Самоков. Това, което ви трябва е "Ярлово, Ковачевци, Поповяне, Алино, Белчин, Рельово, спирка Брезите" - в 7.15 - до Брезите, 12.25 и 15.40 - до Брезите. Брезите е старата последна спирка на 69, преди да го удължат до Ярема - трябва да се види разписанието на 69 в сайта на ЦГМ и да се засече точно с кои курсове на 69 тоя рейс прави връзка.
Другия вариант е Клисура, Алино, Белчин, Рельово в 8.30, 13.30 и 17.40.
Преди повече от 10 години имаше пернишка маршрутка от автогара Юг в 9 и 18 за Ярлово, Белчин и Клисура, но не знам дали още я има....
« Last Edit: 03.04.2024, 19:44:55 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!