Загледах се в имената на планираните станции от 3-ти метродиаметър и си мисля дали не могат да се изберат по-подходящи. Например, Парк Заимов можеше да бъде Театър София. Звучи ми по-добре за име на метростанция, плюс, че театърът е добре познат и станцията се намира в непосредствена близост до него. Също така, Панайот Хитов можеше да бъде Хаджи Димитър, Васил Кънчев - Стадион "Георги Аспарухов", а Поп Груйо да бъде Левски или Васил Левски. Практика е спирки на наземния транспорт да носят имена на улици, защото са на малко разтояние една от друга, но според мен метростанциите би трябвало да носят имена на квартали/комплекси или известни обекти в близост до тях. Всеки знае къде е Стадион Герена, но едва ли са много тези, които са чували за ул. Васил Кънчев. Също така немалко от жителите на Хаджи Димитър вероятно си нямат представа къде се намира ул. Панайот Хитов, какво остава за хора от други части на София. Поп Груйо пък звучи грубо, Васил Левски е много по-подходящо име с оглед на квартала, в който се намира и на личността, свързана с името. Алтернативно, Автостанция Изток може да се именува Ботевградско шосе, но и първият вариант е приемлив.