Знам че след много уговорки някой все пак се е отзовал, но това не оправдава никого. И Благун съветвам те да прочетеш в речника и да осмислиш какво точно значи думата демагог, защото явно не си много наясно и е глупаво да я използваш. А това, че след многократни разговори и сума ти изгубено време някой е обърнал внимание въобще не оневинява никого. 3 прекарани в метрото чазса през нощта/ в "24 часа и на други места пише, че Мариана Харизанова е стояла до полунощ/, за мен е равносилно на прекарване на нощта. Така пише и на други места.
За Благун: Демагог значи човек, който дава невярна информация с някаква, често политическа цел. Факт е, че Мариана Харизанова през нощта е била в Софийското метро, поради невъзможност за излизане. Факт е, че асансьорът не е работил. Факт е, че техниците са се направили на интересни, удължавайки престоя на Мариана Харизанова в Софийското метро и факт е, че никак не ми се спори с теб от колко до колко часа е нощта и и кога започва сутринта. Има данни, че тя е била в метрото след 21.30 и е стояла 3 часа тоест до около 00.30 /така пише на много места/. Това време Благуне се води за през нощта. Вярно, че можех да напиша вечер преливаща в нощ, но би било малко странно. Така че Благун вместо да се заяждаш вникни в абсурда на историята и на истинските проблеми в България.
Още малко и ще си помисля, че Благун има роднини работещи нещо в Софийското метро и се чувства лично засегнат от статията ми.