Както преди време бях споменал, Общината (макар странно избирателно) си изпълнява обещанието да кърпи дупките и по малките квартални улички.
С учудване установих, че днес се занимават с една забутана безименна уличка в жк Гоце Делчев, която свързва улиците Георги Измирлиев и Славовица между 121-во СОУ и ОДЗ Талант:
Тя беше като минно поле, та според мен даже си е за цялостно преасфалтиране, но мисля, че в евентуална таблица на приоритетите трябва да е най-накрая
Разбира се, не може всичко да е идеално - след края на работния ден установих, че иззетите стари асфалти са натрупани в превърнатата на сметище изоставена Мотописта наблизо:
Понеже очаквам Благун да ме попита, ето отговора - Не, улица Славовица до 29-та поликлиника не е пипната:
На връщане от парка минах по ул. Боянски водопад в частта непосредствено свързана с ул. Рикардо Вакарини, където кърпенето вече е приключило:
И сега малко оффтопик: Докато снимах още от бул.Гоце Делчев към улицата, един видимо почерпил се започна да се заяжда какво съм бил снимал, как щял да ми счупи фотоапарата и да върви след мене и да ме заплашва. При все че бях с бебешката количка с дъщеричката ми. Същият войнствен елемент се вижда на последната снимка. След което се сдържах да не му посега въпреки всичките заплахи и обиди, които хвърли по мой адрес, а вместо това тактично тръгнах към близката улица Метличина поляна, където се намира приемната на 04 РПУ и по стечение на обстоятелствата беше точно приемното време. Е, приеха го