Вижте страниците на сдружение Градски транспорт и инфраструктура bgtransport.org и Facebook
А какво трябва да е кръстовището с Йерусалим?
Лошото е че кръстовището е на едно ниво. Нищо не се променя, освен че се добавя още едно направление всичко си е по старому, както си беше още края на 80-те когато са ми първите спомени, само дето сега е претъпкано с коли. Нещо вече не съм оптимист и за другите кръстовища на Малинов и за разширяването му, накрая най-вероятно всичко ще си е по старому и нищо няма да се промени, остава само метрото и автобусите да разтоварят булеварда.Нещо ми се струва също, че този булевард е прокаран твърде близко до високият нов блок, буквално под терасите и прозорците на хората. Сега ок, но ако се продължи до Дружба някой ден как ще спят там не знам, на високите етажи постоянно ще чувстват земетресения от минаващи камиони
И аз мислех, че ще е на две нива. А сега, някой пргонозира ли какво ще бъде след пускането на това кръстовище? Според мен бул. "Александър Малинов" окончателно ще се задръсти.
...а днес започва и цялостната реконструкция на бул. „Драган Цанков" в участъка от бул. „Евлоги Георгиев" до Телевизионната кула.„Включва цялостна подмяна на настилката с нови тротоари, ново осветление, също така и с отводняване, за да стане хубав булевард и в същото време разширение на участъка на бул. „Евлоги Георгиев" в частта при стадиона. Опасявам се и предварително моля за извинение, но от понеделник там ще бъде още по-натоварено, докато в рамките на месец бъде завършен изцяло този участък", каза Фандъкова.
Не се ли предвиждат подобни дейности паралелно със строежа на метрото към Младост 4?
То Драган Цанков и в момента си е затоворен нагоре след Кирил Видински и почти няма трафик, сравнено с това което е обикновенно. Но все пак една точка по-малко за достъп до Долен Лозенец през Видински и Добри Войников...
Е, вече е затворен до габарита на трамвая. Съответно лентата за десен завой на канала е заградена, за ляв също, странно защо Хаосът ще е пълен
Quote from: mihailo on 06.10.2012, 21:11:58Е, вече е затворен до габарита на трамвая. Съответно лентата за десен завой на канала е заградена, за ляв също, странно защо Хаосът ще е пълен Защото ще се ремонтира и моста над Перловска, има забрана за навлизане на ППС, с изключение на трамваите, по моста.http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=16&sub_open=66017&nxt=0
Абе как ги правиш тези снимки? Сто снимки и нито една на съществено място! За какво си го снимал този трактор 3 пъти, а не се разбира, каква ще е промяната на кръстовището?