Масов градски транспорт > Качество на услугата

Нощните коли и техните аванси

(1/18) > >>

701:
Мисля, че тоя път уцелих подходящия раздел. Прави ми впечатление, че нощните коли на електротранспорта( не знам за рейсовете) масово минават с аванс, което е много гадно, защото все пак тогава колите са нарядко и чакане от поне 20 мин не ти мърда. Пресен пример от тази вечер. ТМ 12 на Славейков пристигна с 3 мин аванс. Тролей 9 също. Това не са единични случаи.

T_4:
По тм 10 и 18 също се кара с аванс от 2 мин.Иначе най-добре е да се намали времето за обиколка вечерно време( то и сега е намалено, но с 2 мин) и да се разреши отклонение +0/+2 от разписанието. Така поне ще е сигурно, че трамваят няма да ти мине под носа.

701:

--- Quote from: T_4 ---По тм 10 и 18 също се кара с аванс от 2 мин.Иначе най-добре е да се намали времето за обиколка вечерно време( то и сега е намалено, но с 2 мин) и да се разреши отклонение +0/+2 от разписанието. Така поне ще е сигурно, че трамваят няма да ти мине под носа.
--- End quote ---
По-добре би било позволеното да е -1/+2. По празнично разписание тм 12 трябва да е на Славейков в 22.08. Той пристигна в 22.05. След това се прекачвам на тб 9, който по разписание трябва да дойде в 22.10, но той дойде в 22.07. И ако 12 си беше дошъл по разписание трябваше да чакам следващия тролей, който е в 22.25. И отново диспечерите дремят и не правят нищо по въпроса. През деня, когато дадена линия е с повече коли е по-приемливо да са с аванс, отколкото вечер, когато повечето линии са на интервал повече от 20 минути

822:
То да бяха само нощните коли щеше да е добре.Има една 18 на Семинарията в 13 и 27,ако не минава с 4 минути аванс щях да се прибирам 50 минути по-рано от училище.Рядкост  е да я хващам,затова пък си удължавам маршрута и пътувам повече.

Repcho:
не вярвам да е фатално ако отивате 5 мин. преди часа по разписание

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version