Author Topic: Платформа за градски транспорт на живо  (Read 32757 times)

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
...Интересно от кого идва това.

Вероятно безплатната ти платформа пречи на някого да опоска средства по някоя програма за неработещо малоумно приложение, програмирано от някой некадърник срещу сочна сума европейски пари. Само предположение...

Offline KillKill

• Наистина съм луд
  • o_o
    • View Profile
И все пак да ти благодаря, в момента пътувам в 1076 и дойде както беше показано с 2 мин по-рано.!
« Last Edit: 27.03.2026, 18:51:07 by KillKill »

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Вероятно безплатната ти платформа пречи на някого да опоска средства по някоя програма за неработещо малоумно приложение, програмирано от някой некадърник срещу сочна сума европейски пари. Само предположение...
Оказа се, че фирмата е сменила начина на достъп до данните и ми предоставиха ключ за достъп. Щеше да бъде хубаво, ако това го бяха направили преди да блокират стария начин. :rolleyes:

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Здравей,
perspectivepz@gmail.com
Тези вкараха всички разписания на град Пазарджик в Гугъл Карти и имат желание да поддържат системата на Гугъл Карти в Пазарджик Жива.
...
Видях го това и им бях писал, но казаха, че на този етап нямат интерес да споделят създадените GTFS данни. :rolleyes:

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
  • Транспорта в банкя, и транспортът в София
    • View Profile
gtfs данните в софия не работят.
Ъпдейт: Картата не работи от 2 часа.

« Last Edit: 08.04.2026, 10:25:01 by Ivailo123 »

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Вече работи
Благодаря на отзива.

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Отворих страницата за Плевен и забелязвам, че изобразените превозни средства не отговарят на действителността. Някои автобуси се показват като тролейбуси и обратно. Явно има проблем с GTFS данните.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Отворих страницата за Плевен и забелязвам, че изобразените превозни средства не отговарят на действителността. Някои автобуси се показват като тролейбуси и обратно. Явно има проблем с GTFS данните.
Електробусите (автобусите) в Плевен просто изпълняват линия, която е категоризирано официално като тролейбусна. По една линия съм виждал едноврменно тролейбуси и електробуси на картата.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Два нови града са добавени - Добрич и испанския град Аликанте. :)

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Да попитам
Тези градове които нямат разписания по коли има ли начин да се показва общо разписание? Или само по спирки.
Или в секция разписания да бъде вграден  маршрут и дължина и посока?
Да има втори вариант и като отвориш секция разписания да можеш да отвориш примерно:
47 няма разписание, но има направление
Метростанция Сливница - Кв. Градоман, отваряш спирка и разбираш след колко време ти идва автобуса.
Тук говорим за градовете които нямат разписания със коли.

Offline Sofia

• Нямам спирка
    • View Profile
Електробусите (автобусите) в Плевен просто изпълняват линия, която е категоризирано официално като тролейбусна. По една линия съм виждал едноврменно тролейбуси и електробуси на картата.
Видях на картата тролейбус в с. Гривица. Без задача, но съвпадаше по време с курс на линия 22. Това ме наведе на мисълта, че е някаква грешка. Струва ми се малко вероятно да са пуснали тролей до Гривица.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Да попитам
Тези градове които нямат разписания по коли има ли начин да се показва общо разписание? Или само по спирки.
…
Планирам да направя секция за разписанията, но други вътрешни неща са нужни преди това да се случи.

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Видях на картата тролейбус в с. Гривица. Без задача, но съвпадаше по време с курс на линия 22. Това ме наведе на мисълта, че е някаква грешка. Струва ми се малко вероятно да са пуснали тролей до Гривица.
Интересно, може да са използвали стар GPS на тролейбус. Май имаше някакви с грешно въведени номера на някои превозни средства.

Offline Sofia

• Нямам спирка
    • View Profile
Да, явно е такъв случаят. Тролейбусът беше 231, на картата сега се намира в старото депо, което се ползва от електробусите. Интересно дали е само той или има и други.

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Здравей,
Може ли да се комбинира 804/2 и 806/1

Offline BPilot253

• Приятел на ГТ
  • Милен-Йоан
    • View Profile
Здравей,
Може ли да се комбинира 804/2 и 806/1
Да, ще коригирам комбинациите.

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Сдружение ГТИ
    • Email
Това е от 2024та. Сегашните са други.
« Last Edit: 23.05.2026, 08:59:25 by RADOCVET »
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline Ivailo123

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Възможно ли е да се напишат Моделите. 1- Икарус 280 Икарус Тур София примерно