Author Topic: Кабинков лифт- Картала Благоевград  (Read 7959 times)

Offline totoblg

• Напредващ
    • Yahoo Instant Messenger - marlboro-men.bg
    • View Profile
    • http://avtobusitevblagoevgrad.forumi.bg
    • Email

Колеги разяснявам :
 Кабинков лифт и ски писта Картала се намират в Рила планина,в близост до Благоевград, местноста Бодрост .
 По принцип, въжената линия до момента трябваше да е готова , ама при нас, в Благоевград важи следното :
 "Човека взе парите и каза ще видим"      
  Но, тук при нас и друго се знае :
 До сега да беше изградено всичко, ама то върви бавно-бавно, пък и парите ги няма !
 Какво да ви кажа друго !
 Сами си направете извода.....

И все пак, как мислите ?
  Дали някога нещата в тази България ще си оправят ?  
КАЖЕТЕМИ КАК ДА СИ СЛОЖА СНИМКА ЗА АВАТАР ?

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ами не знам, за какви планове иде реч. То и на Банско дълги години нямаше нищо, пък накрая се отиде в другата крайност - презастрояване. Пък нали знаеш - един лифт писти не прави - щяха да направят още 3-4 лифта, 7-8 влека, да просекат десетина писти...
Между впрочем, в този район не беше ли горският резерват Парангалица? А като дадеш в търсачката "лифт Картала" излизат най-вече статии за незаконността на такова съоръжение - ето тук например

Offline totoblg

• Напредващ
    • Yahoo Instant Messenger - marlboro-men.bg
    • View Profile
    • http://avtobusitevblagoevgrad.forumi.bg
    • Email
Quote from: blagun
Ами не знам, за какви планове иде реч. То и на Банско дълги години нямаше нищо, пък накрая се отиде в другата крайност - презастрояване. Пък нали знаеш - един лифт писти не прави - щяха да направят още 3-4 лифта, 7-8 влека, да просекат десетина писти...
Между впрочем, в този район не беше ли горският резерват Парангалица? А като дадеш в търсачката "лифт Картала" излизат най-вече статии за незаконността на такова съоръжение - ето тук например

Еми аз за какво ти говоря !
 В тази държава-корупция !
 Лифта да беше готов отдавна,ама като "човека взе парите и каза ще видим" ??!!??  
 Ужас !
 Така де,сега има пари ама и те до кога ще са....
КАЖЕТЕМИ КАК ДА СИ СЛОЖА СНИМКА ЗА АВАТАР ?