Emperor изчерпа въпроса напълно. Каза просто, лесно и разбираемо истината. Васко, не знам как са те възпитавали, но поне на мен, а явно и не само на мен, ми е страшно дразнещо нон стоп да слушам твоето съдничество. Не може всяко твое мнение да е посветено на това колко лошо, нечестно, отвратително, потресаващо и не знам си какво още е нещо. 2013-та година аз бях започнал да пиша по подобен начин и скоро след това получих съобщение от Dragon, че събирам 50% от всички рапорти във форума и ако не променя поведението си ще бъда наказан. И също така изключително много ме дразнят цитировките на гръмки жулналистически заглавия на статии, направени от откровени некадърници търсещи сензации и пълнещи с тези статии собствената си духовна, морална и умствена нищета, на които ти вярваш безрезервно(за сметка на много хора тук, които имат висше образование свързано с транспорт и градоустройство, които никога не биха те излъгали и винаги ще ти кажат мнението си точно, ясно и без излишни лексикални хватки и в повечето случаи това мнение ще представя самата истина) и пускаш "красноречиви" емотикони. Твоето усещане за правота започва да граничи с фанатизъм.