Author Topic: Мнение за форума  (Read 481835 times)

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Re: Мнение за форума
« Reply #1680 on: 08.10.2015, 22:21:38 »
Макар да хвърлям не масло, а напалм в огъня, ще подема пак темата. Кога Васко ще се укроти и ще остави форума на мира от своите пледоарии и душевно-емоционални бълвочи? Вярно, много хора са/се правим на съдници, но той вече прекрачва границите. Ние всички сме за спазването на правилата (уж всички), но той според мен надминава и Ким Чен Ир/Ун/Нам по жестокост! И на всичкото отгоре смята, че е доста по-добър в познанията си за това кои схеми са добри и кои лоши от хора, които са завършили точно това, смята, че хората могат да стоят гладни, жадни и непикали по 8-9 часа, само за да не му нарушават личното спокойствие, като слязат, изстрадалите грешни душици, да си купят нещо за ядене... Аман!

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1681 on: 08.10.2015, 23:22:26 »
Абе прав е за едно нещо .. Не може да си слизаш по време на линия да си купуваш кафета и храни. Това е недопустимо, НО само ако бяхме в европейска държава.
Васко стига си хулил ватманите за всичко, не са ти те виновни! Оплакваш се, нямам нищо против всеки има право на мнение, но като не направиш нищо за да го подобриш по-добре си замълчи.
Какво като пишеш жалби на ЦГМ, ще глобят ватмана и дотам. Толкова ли не виждаш,че не те са проблема а ЦГМ и СЕ.

Offline NULL

• Маниак
  • Keep Walking
    • View Profile
    • Email
« Reply #1682 on: 09.10.2015, 07:03:57 »
Ами, то отговарящите на писанията му също са виновни.
При липса на отговори, то не би се заформяла "оживена дискусия", както той си я нарича.  :D
Не админите, а ние сме онези, които трябва да вземем "мерки".

Иначе, ако загледате профила му, ще забележите нещо интересно:
При регистрация на 28.09.2014, 17:02:28, той има "59 days, 20 hours and 10 minutes", киснене във форума.

И като за последно бих искал да вметна, че въпросният потребител уби тотално желанието ми да чета форума. Преди имах немалко любими теми, които следях с удоволствие.
Вече не ми е така интересно, даже досадно.
Отделно някои потребители също се промениха, абе - искам си стария форум, от преди години!

« Last Edit: 09.10.2015, 07:22:58 by NULL »
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #1683 on: 09.10.2015, 08:07:32 »
Emperor изчерпа въпроса напълно. Каза просто, лесно и разбираемо истината. Васко, не знам как са те възпитавали, но поне на мен, а явно и не само на мен, ми е страшно дразнещо нон стоп да слушам твоето съдничество. Не може всяко твое мнение да е посветено на това колко лошо, нечестно, отвратително, потресаващо и не знам си какво още е нещо. 2013-та година аз бях започнал да пиша по подобен начин и скоро след това получих съобщение от Dragon, че събирам 50% от всички рапорти във форума и ако не променя поведението си ще бъда наказан. И също така изключително много ме дразнят цитировките на гръмки жулналистически заглавия на статии, направени от откровени некадърници търсещи сензации и пълнещи с тези статии собствената си духовна, морална и умствена нищета, на които ти вярваш безрезервно(за сметка на много хора тук, които имат висше образование свързано с транспорт и градоустройство, които никога не биха те излъгали и винаги ще ти кажат мнението си точно, ясно и без излишни лексикални хватки и в повечето случаи това мнение ще представя самата истина) и пускаш "красноречиви" емотикони. Твоето усещане за правота започва да граничи с фанатизъм.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
« Reply #1684 on: 14.10.2015, 10:56:50 »

Иначе, ако загледате профила му, ще забележите нещо интересно:
При регистрация на 28.09.2014, 17:02:28, той има "59 days, 20 hours and 10 minutes", киснене във форума.

За сравнение аз за 10 години в този форум имам 68 дни, 14 часа и 11 минути време :D

Иначе последната история с живите барикади и изпълнението и доизпълнението на граждански дълг вече тотално изби рибата...
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #1685 on: 05.11.2015, 16:11:35 »
Добре, че е този фейсбук, че да има откъде да взимате снимки.
Автобусите обаче не са закупени от Карат.
Нещо проблем ли има ? Наблюдавам, че напоследък все си недоволен от форума, ако не ти е приятно тук си свободен да напуснеш.

Както и много други потребители напуснаха.
А какво ще правя си е моя работа. Има си правила, аз ги спазвам.
Иначе проблемът ми е един глобален в този форум.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
« Reply #1686 on: 05.11.2015, 16:22:55 »
Стиснете си ръцете, момчета, големи хора сте и двамата, няма нужда от кавги и заяждане.  :)

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #1687 on: 05.11.2015, 16:40:17 »
Стиснете си ръцете, момчета, големи хора сте и двамата, няма нужда от кавги и заяждане.  :)

Абсолютно си прав. Както знаеш, аз съм най-толерантният участник в този форум и персонално не нападам никой тук, нито пък се заяждам. За разлика от много хора, аз лоша дума за vasko не съм казал. Ама няма какво да доказвам отдавна доказани неща :)
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1688 on: 05.11.2015, 17:36:38 »
Еми не - ама ако мислиш всяко мнение да ти е в стил "всички са ми криви" - просто ще започна да ги трия.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1689 on: 05.11.2015, 17:43:52 »
За мен мнението на Емо си беше чисто заяждане и с него, и без него, не получаваме никаква информация, а само конфликт.

Offline vesko76

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1690 on: 05.11.2015, 17:46:05 »
Факт е, че имаше, или поне на мен така ми се стори, лека доза конфликтност в мнението на Емо. Затова приканвам той да си признае грешката и да се извини. След което Краси. За да бъде всичко точно  :)

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1691 on: 05.11.2015, 17:56:58 »
Няма нужда да се извинява - просто да престане да се държи като ощипана мома, защото наблюдавам мненията му от известно време насам и е все недоволен. Както казах - ако не му харесва нещо е свободен да напусне, ако пък продължава да изказва мнението си с подобен тон... ще напусне принудително.

Offline qwerty95

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #1692 on: 05.11.2015, 19:23:37 »
Апропо Васко, тоя човек взе да ми липсва, къде се губи на последък? Да не се е разсърдил нещо?

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
« Reply #1693 on: 05.11.2015, 19:31:36 »
Апропо Васко, тоя човек взе да ми липсва, къде се губи на последък? Да не се е разсърдил нещо?

А не "викай дявола"  Толкова си е спокойно, нормално.............
Спрете си просташките мнения !

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1694 on: 05.11.2015, 19:32:59 »
Васко към момента има забрана за публикуване.

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1695 on: 05.11.2015, 23:23:06 »
Васко към момента има забрана за публикуване.
Вече не. :P

И тъй като това е тема за мнение за форума, бих искал да изкажа едно интересно мое наблюдение.

Може да оприличим форума като една малка общност. В тази общност редът се поддържа чрез строги правила и рестриктивни мерки срещу нарушителите им, което няма лошо. :)

Любопитното идва когато някой (например, аз :rolleyes:) изкаже мнение в някоя тема, според което подобен подход (на строги правила и рестриктивни мерки) трябва да се използва в различни обществени сфери, а и в самото общество като цяло, веднага всички скачат, че това е крайно и нередно.

Любопитно - хора, които поддържат една микро общност със стриктни правила са против подобен начин на съществуване и на макро обществото.  :hm: :neznam:
vasko - оригиналът! :)

Offline vesko76

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1696 on: 05.11.2015, 23:29:43 »
Стига мнението ти да е в рамките на 2-3 среднодълги изречения, никой няма да има против да коментира. Но ако продължаваш с предългите постове, просто ще продължаваме да ги игнорираме  :)

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #1697 on: 05.11.2015, 23:38:29 »
Подкрепям Веско, при Васко проблема е именно дългите постове и повтарянето на едно и също.. по тази причина спрях и да чета неговите постове, а в началото ми беше интересно.  :)

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #1698 on: 05.11.2015, 23:48:50 »
Не може пословичната дребнавост да мине за принципност за спазване на законите! Във форума се дискутират сериозни проблеми на МГТ, а не кой ватман си яде баничка в кабината и кой автобус бил спрял на 10 см от стоп линията.
Сто пъти ти бяха отправяни културни съвети за спазване на някаква мярка - твърде ти е рано да се правиш на градски прокурор. Но по всички правила на форумите, когато една дребнавост повлече 10-20 постинга след себе си, това се нарича флудене и се санкционира. И ще се санкционира и занапред.

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
« Reply #1699 on: 05.11.2015, 23:49:43 »

А не "викай дявола"  Толкова си е спокойно, нормално.............

Късно го каза...

Подкрепям Веско, при Васко проблема е именно дългите постове и повтарянето на едно и също.. по тази причина спрях и да чета неговите постове, а в началото ми беше интересно.  :)

+1