Щом ще има тема "История", то може да има и "География", "Химия", "Физика", "Литература", "Математика" и прочие теми основани на програмата за 5 - 8 клас на общообразователните училища.
Темата "История" може да се структурира в раздел, като се започнат теми "Древна история", Средновековна история" и т.н. ... до наши дни. Не е задължително да има тема "История на транспорта" - това "транспорта" в последните месеци става все по-странична и досадна тема във форума ...
Да, съгласен съм - като не ми харесва темата да не влизам в нея, но такива теми станаха много. Особено напоследък, започнатите теми по странични въпроси (а такава тема има) са повече и са с по-висока активност от тези с транспортна тематика. Ето (наистина) малко примери:
- "Политика" - започната на 12.03.2011 г.;
- "Photoshop транспортна тематика" - започната на 31.03.2011 г.;
- "Телевизия" - започната на 16.12.2010 г.;
- "Политика" - започната на 12.03.2011 г.;
- ...
Същевременно по транспортни теми активността е минимална и обидно вяла.
Няколко пъти споменавам, че форумът се е превърнал в социална мрежа - не, че ме дразни, но нека да се уточни от Ръководството и да е ясно. Лично аз се възползвам от правото си да пиша само в теми, които ме интересуват, с останалите се развличам.
И на шега: Предложения за теми: "Как да преборим хлебарките", "Как да се излекуваме от настинка за седем дни без лекар", "Дестилация на ракия", "Космически обекти в далечната Вселена" ... Дискусия на тема "Крокодилът - по-зелен от колкото дълъг" ..., Анкети: "Кой номер обувки носите", "Любим цвят вратовръзка" ...