За поддръжката не съм съгласен - повечето зелени отвътре приличат на обори, при мановете салоните са доста по-запазени/поддържани.
Етова сме го писали и причината е друга-МАН-овете се движат почти само по студентските линии, където пътуват предимно мляди и чисти хора, нормално тогава и самите автобуси да са чисти. Сега ще видим като взеха да ги пускат на 86, 310, 78 на какво ще заприличат. На шофьорите им не им завиждам.
Иво, доскоро ти самият беше студент и не може да не си се качвал поне веднъж на 94/280 сутрин. Еми вътре смърди на пот, ама яко смърди! Според мен доброто им състояние се дължи по-скоро на това, че са в Малашевци, за разлика от зелените, които "спят" на място, пословично със скандална поддръжка.
Има нещо вярно за поддръжката, в Малашевци е по-добра, особенно при мановете, но има и друго - във вечното сравнение между тях и зелените мерцедеси мисля че все пак по-издръжливия модел са мановете. Най малкото салоните им не са тоталните обори, каквито са на зелените, и това че са по студентските линии не е причината.
И Иво, не се притеснявай, тия които сега са зачислени на 86, 85 и т.н. са си с шофьори от 2 автоколона, демек винаги са си бачкали по тия линии.