Това е много готино-самостоятелни високоскоростни автобусни ленти. Ами представлява обикновен градски съчленен автобус, но по тези бус-ленти има специални релси, в които влизат онези малките колела отстрани на автобуса(виждат се на снимката на 3715) Шофьора само подава газ и спирачка, даже мисля че има и вариант за автопилот, и шофьора само гледа какво става. Скоростта е 80-100 км/час. Има врати и от двете страни защото на някои гари, перона може да е от другата страна.
Много добро решение за големи квартали, до които няма релсов транспорт. Според мен подобно нещо трябваше да направят и в Младост в София, след като са решили квартал с население над 100 000 да се обслужва само от автотранспорт (което е безумие според мен, ако едно време е нямало проблем заради малкият трафик, сега виждате какво става във върхов час или като падне сняг), така щеше само за 15-тина мин.да се стига до центъра, а пък едва ли е кой знае колко скъпо. Поне като са решили 100 000 квартал да се обслужва само от автотранспорт да го направят като хората. Дори и след пускането на метрото, до Младост, заради ситуацията на станцията, автотранспорта ще остане основен.