Гена няма зам. кмет по строителството. В случая най-близо е Велизарий като кмет по транспорт и инфраструктура(а той се изявява доволно) и главният архитект. Действително има кмет по инвестиции и строителство - Ирина Савина ама там е мътна и кървава.Освен това екипа на кмета не е много сменен от Мафиянски насам. А кадърни зам. кметове, които мога да ти посоча, това са Фандъкова, Бояджийска, Герджика(в някои отношения), Юлия Ненкова, Албена Атанасова.
За мен от зам. кметовете - Велизарий и Савина са зле.
EDIT: Мен ме притеснява повече, че после пак ще има работа набързо и то, защото Велизарий не може да обясни на СОС, че скоро ще трябва допълнителна бройка трамваи заради удължаването на ТМ 20, което те са гласували и най-доброто решение в момента е отнякъде да се докарат на старо мотриси за да се закърпи положението. За нови нито ще има време да се прави поръчка, нито ще има средства. Пък нека ние за след време да ходим в Кончар и да гледаме за нови трамваи. Ама не - Велизарий се прави на интересен и после едните ще се оправдават с другите и пак ще гледаме циркове. Да видим как ще обслужват удължената линия. Аз се сещам за циганският номер с разкачването на още двойки ЧКД и да го подкараме само с къси, но тогава ще стане страшно.