Транспортът в другите градове > Други градове

Кюстендил, Дупница

(1/19) > >>

stan4o:
Някои знае ли нещо за транспорта в тези градове,какви автобуси се движат ,маршрутите им,  интервали на движение.

abs111:

--- Quote from: ЗиУ ---Наистина ще е ибтересно и моля ако може някой да ми отговори какви са им автибусите в Кюстендил?
--- End quote ---

Имат няколко о305,Сетри има 2(от тези градския тип с врати отпред и по средата).А щях и да забравя за междуградския Чавдар 11М4,който е на Общонски транспорт и от време на време идва до София.

Knoxville:

--- Quote from: stan4o on 08.04.2008, 11:53:44 ---Някои знае ли нещо за транспорта в тези градове,какви автобуси се движат ,маршрутите им,  интервали на движение.

--- End quote ---
В Кюстендил мернах 3-врат Мерцедес О405, такъв досега не бях виждал, движеше се по линия 3. Имат също и О305-ци по линия 58. Двете линии минават в близост до гарата, но не разбрах докъде ходят. Отделно се мяркаха около автогарата някакви Неопланчета и Сетри

freepigeon:

--- Quote from: Knoxville on 04.03.2009, 21:47:15 ---В Кюстендил мернах 3-врат Мерцедес О405, такъв досега не бях виждал, движеше се по линия 3. Имат също и О305-ци по линия 58. Двете линии минават в близост до гарата, но не разбрах докъде ходят. Отделно се мяркаха около автогарата някакви Неопланчета и Сетри

--- End quote ---

В Кюстендил има бледо подобие на градски транспорт-всички действащи линии са извънградски,защото преди 4-5 години закриха и последните наистина вътрешноградски линии.Движещите се автобуси за през 1-2 часа до околните села.Но в Кюстендил няма и нужда да имат ГТ понеже не е кой знае колко голям град и няма пътници.

abs111:
Незнам дали е коментирано тук но пак ще го пусна http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=321907

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version