От 3 седмици съм в Поморие и 2-те Кобри почти всеки ден са на линия. Обслужват градския транспорт и ги ползвам почти всеки ден. Сложили са им седалки от туристически автобус в празното място завъртени настрани. Като че ли ги пускат само на 2-те градски линии, най-вече на 1-цата, която е през 30 минути в пиков час, останалото време на всеки час. На 2-ката пускат малко автобусче. В салона даже още си седят софийските стикери и тарифи, освен на гърба на кабината, и на мястото за правостоящи, където са залепени Поморийските разписания, тарифи и маршрутна схема със спирките.
Имат и 2 много хубави къси МАН-а като Софийските но със всички екстри, но до сега само 2 пъти съм виждал такъв на линия, седят в гаража до морето. Явно заради скъпия метан, иначе МАН-вете са много яки. Със стъклопакети на стъклата, червени тапицирани седалки и много хубав интериор. По -късно ще сложа и снимка на салона на Кобрата че не ми дава да я кача в такъв формат. Брандирани са с Ивкони, не знам дали са техни или са франчайз с някоя местнафирма.