Author Topic: Горна Оряховица  (Read 245812 times)

Offline H0lyGanGs7eR

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Re: Горна Оряховица
« Reply #100 on: 25.08.2009, 17:21:05 »
Правилно, моя грешка!
Влязал коня в кръчмата, казал " Ко кат съм кон? " и си излязал.

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #101 on: 25.08.2009, 23:52:13 »
Нощните линии си ги има и за щастие не са с Кароса  ;) ( за и от всеки влак )
Колко са въпросните линии? :bb:

Offline ari_91

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #102 on: 26.08.2009, 12:44:12 »
автогара    жп.гара
21:15       21:40
22:10      23:00
23:20       00:05
01;10       02:00
02:20       03;05
03:20       04:00
04:30       05:00
Колегата DidoGO  ги е споменал в един от своите коментари на предходните страници . Ако не се лъжа през нощта работи само линия №1 . ;)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #103 on: 27.08.2009, 18:07:43 »
автогара    жп.гара
21:15       21:40
22:10      23:00
23:20       00:05
01;10       02:00
02:20       03;05
03:20       04:00
04:30       05:00
Колегата DidoGO  ги е споменал в един от своите коментари на предходните страници . Ако не се лъжа през нощта работи само линия №1 . ;)
Е пак е нещо.Даже чудесно ,че тези линии са все още в движение.Смятам ,че една линия е достатъчна дори и за В.Търново :)

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #104 on: 28.08.2009, 20:37:34 »
Не вярвам някои да се заинтересува от западащия градски транспорт в Горна Оряховица .
Абе не е баш така. Щом го има, значи има кирия. За всеки влак си има пътници. Там само от заводите имат хора да карат...
Преди известно време в пресата беше излязла статия , която показваше , че всеки втори в Горна Оряховица върви пеш или ползва собствен автомобил , а автобусите вървят  по цял ден празни , би било по удачно щом пътникопотока липсва автобусите да пътуват само в пиковете часове .  ;)

Нито съм от горна оряховица, нито пък имам нещо общо с нея, ама това твойто си е чиста проба шовинизъм! Миналия път, когато бях в горна оряховица видях съчленен автобус, в който имаше значителна бройка правостоящи. Толкова хора в автобус във велико търново няма да има скоро. Така че  по-кротко  ;)

Май доста обичаш да се заяждаш и да създаваш конфликти ,  не съм казал нещо от злоба , а просто гледам фактите , които си казват думата градския транспорт в Горна Оряховица върви на загуба , а  също не мога да разбера защо сравняваш един работнически град като Горна с град като Велико Търново , май търсиш с кого да се разправяш само , защото не ти е за първи път  ;)
Ari_91,не ме разбираи погрешно-не се заяждам,а и не се сещам,кога друг пътсъм го правил.
Дидо,живея над аптека "МЕДЕЯ" и имам доста добър поглед върху тройките.сутрин когато са три коли две са съчленени(до 8-9 часа някъде).след това остава еднаедна и следобед,към 14:00 часа някъде,се сменя с друга.последния курс на дълга тройка е в 18:оо и след нея тръгва къса.
така,беше до преди 3 седмици.
230120092456.jpg

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #105 on: 28.08.2009, 22:03:22 »
Не вярвам някои да се заинтересува от западащия градски транспорт в Горна Оряховица .
Абе не е баш така. Щом го има, значи има кирия. За всеки влак си има пътници. Там само от заводите имат хора да карат...
Преди известно време в пресата беше излязла статия , която показваше , че всеки втори в Горна Оряховица върви пеш или ползва собствен автомобил , а автобусите вървят  по цял ден празни , би било по удачно щом пътникопотока липсва автобусите да пътуват само в пиковете часове .  ;)

Нито съм от горна оряховица, нито пък имам нещо общо с нея, ама това твойто си е чиста проба шовинизъм! Миналия път, когато бях в горна оряховица видях съчленен автобус, в който имаше значителна бройка правостоящи. Толкова хора в автобус във велико търново няма да има скоро. Така че  по-кротко  ;)

Май доста обичаш да се заяждаш и да създаваш конфликти ,  не съм казал нещо от злоба , а просто гледам фактите , които си казват думата градския транспорт в Горна Оряховица върви на загуба , а  също не мога да разбера защо сравняваш един работнически град като Горна с град като Велико Търново , май търсиш с кого да се разправяш само , защото не ти е за първи път  ;)
Ari_91,не ме разбираи погрешно-не се заяждам,а и не се сещам,кога друг пътсъм го правил.
Дидо,живея над аптека "МЕДЕЯ" и имам доста добър поглед върху тройките.сутрин когато са три коли две са съчленени(до 8-9 часа някъде).след това остава еднаедна и следобед,към 14:00 часа някъде,се сменя с друга.последния курс на дълга тройка е в 18:оо и след нея тръгва къса.
така,беше до преди 3 седмици.
Рзбрал си ме погрешно не говорех за теб .  :)

Offline H0lyGanGs7eR

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #106 on: 28.08.2009, 22:11:49 »
Днес около 18:05 на светофара на Болярка, мина накъкво синьо МПС с табела 14, което в никакъв случай не може да се определи като маршрутка, камо ли като автобус. Имате ли представа кой си позволява да се подиграва с пътниците по такъв груб начин?
Влязал коня в кръчмата, казал " Ко кат съм кон? " и си излязал.

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #107 on: 28.08.2009, 22:19:34 »
Днес около 18:05 на светофара на Болярка, мина накъкво синьо МПС с табела 14, което в никакъв случай не може да се определи като маршрутка, камо ли като автобус. Имате ли представа кой си позволява да се подиграва с пътниците по такъв груб начин?
Това го дебнех миналата седмица да го снимам и ми се оттърва , върви по 10 и 14 от доста отдавна , но "Волан" нямат такова чудо , а "Янтра" няма коли по 14 , което ме кара да мисля , че е на "Турбо" , те започнаха доста да си позволяват , карат бусове и това чудо  по линиите си . :angry:

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #108 on: 29.08.2009, 11:13:13 »
Това го дебнех миналата седмица да го снимам и ми се оттърва , върви по 10 и 14 от доста отдавна , но "Волан" нямат такова чудо , а "Янтра" няма коли по 14 , което ме кара да мисля , че е на "Турбо" , те започнаха доста да си позволяват , карат бусове и това чудо  по линиите си . :angry:
Да,и аз съм му се натъквал.Много му се смях да си призная честно :D То бива бива ама такова нещо вече незнам на какво да го определя...По 10 не съм го виждал до сега,но си го спомням от юни месец някаде (все още ходех на даскало и затова)...Дори Алекса не се излагат така ;)

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #109 on: 29.08.2009, 11:38:19 »
Да,и аз съм му се натъквал.Много му се смях да си призная честно :D То бива бива ама такова нещо вече незнам на какво да го определя...По 10 не съм го виждал до сега,но си го спомням от юни месец някаде (все още ходех на даскало и затова)...Дори Алекса не се излагат така ;)
Бил и по 14  , и по 10  ;)

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #110 on: 29.08.2009, 11:42:41 »
Това "синьото" поне събира 20-25 човека без проблем. Преди дни Турбо бяха пуснали 12-местно бусче по линия 10!

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #111 on: 29.08.2009, 12:05:08 »
Това "синьото" поне събира 20-25 човека без проблем. Преди дни Турбо бяха пуснали 12-местно бусче по линия 10!
Дидо,линиите 10 и 14 използват ли се като градски при вас? Смисъл хората използват ли ги за да стигнат от един край на Горна до друг ???

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #112 on: 29.08.2009, 12:19:38 »
Те "Турбо" много започнаха да си позволяват , хем бусове пускат , хем онази таратайка , хем не спазват разписание и шофьорите карат по цял ден , а глоби дали има за тях ?  :angry:

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #113 on: 29.08.2009, 12:27:56 »
Дидо,линиите 10 и 14 използват ли се като градски при вас? Смисъл хората използват ли ги за да стигнат от един край на Горна до друг ???
10 се ползва масово като вътрешноградски превоз - тя дублира на 90% основната градска линия Н1, освен това е единствения редовен автобус от западната част на кв. Гарата.
14 не се ползва като вътрешноградски защото де факто в рамките на града има само 1 спирка по маршрута си - на болницата.

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #114 on: 30.08.2009, 17:14:23 »
10-ките последно на 15 или на20 минути бяха?на времето преди 10 години сигурно имаше линия 12,някои сеща ли се закъде и от къде се е движела?
230120092456.jpg

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #115 on: 30.08.2009, 18:31:58 »
В делнични дни са на 20 минути, в празнични - 30

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #116 on: 10.09.2009, 23:04:53 »
  Знаеш ли нещо повече? Смисъл трябва ми някакво работно време,за да попълня информацията в сайта ;)

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #117 on: 11.09.2009, 11:45:05 »
  Знаеш ли нещо повече? Смисъл трябва ми някакво работно време,за да попълня информацията в сайта ;)

Не мога да ти помогна с друго, съжалявам. До Търново пътувам с маршрутките или с влак. Мисля, че на АГ Запад в Търново трябва да имат пълното разписание.

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #118 on: 22.12.2009, 16:49:45 »
http://vbox7.com/play:4c2294a1

Пътнически автобус изгоря на автогарата в Горна Оряховица

Пътнически автобус бе изпепелен вчера на автогарата в Г. Оряховица. Около 10 ч. старият “Кароса” бил на стоянка. Шофьорът го оставил с работещ двигател, за да отопли салона и слязъл да огледа гумите. Докато се подготвял за предстоящия междуградски курс, водачът чул викове на хора, които сочели към автобуса му. От вътре наистина излизали дим и пламъци. Мъжът се втурнал вътре и опитал сам да изгаси огъня, но безуспешно.
Докато бъдат извикани огнеборците, автобусът бил обхванат от огнената стихия. Возилото е напълно изгоряло, но са спасени другите автомобили, намиращи се в района на гарата. За щастие никой не е пострадал при инцидента. Причина за пожара най-вероятно е късо съединение в един от радиаторните вентилатори, разположени край седалките. Случаят се изяснява.

Габриела ИГНАТОВА
http://dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=11172
230120092456.jpg

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #119 on: 22.12.2009, 16:55:45 »
дано всички изгорят.возят хората с подвижни гробници на по20-30 години.добре,че не е бил пълен с хора,че както не им работят половината врати!!!това не е нито първия нито ще бъде последния случай с горящ автобус на Янтра транспорт. :angry:
А за обещаните нови возила ни дума,ни вопъл,ни стон.
230120092456.jpg