Author Topic: Горна Оряховица  (Read 245828 times)

Offline amoto

• Маниак
  • Във всяка лудница има по един нормален!
    • View Profile
    • Email
Re: Горна Оряховица
« Reply #160 on: 10.10.2010, 08:57:25 »
да да добре е.А дали има начин да се сложат и снимките,които са в тази тема в позадните страници?Луд пич ги е пускал?
За единицата(нощни) първата е 21:15,защото автобуса който е нощна прави първи курс до с.Драганово и тругва на обратно от там 20:50 ;) следаващите курсове също не са на кръгъл час.по назад в страниците има снимка с разписането което до скоро беше актуално.ако някой има път към Горна може да го види на автогарата дали е същото.
Сутринта А1 мисля,че тръгва на 20 минути от 5:50.
На 3-ката последния курс от Долна е в 22:20.
Линията до Правда през  кв.Калтинец има по принцип номерация(15).
Автобуса за Пловдив минава през Габрово,но не минава през Стара Загора.и тръгва от Горна в 6:00 и 6:50 от запад Търново

Разсписанието съм го вземал от Автогара Горна,ще проверя дали наистина няма промени.И,ако трябва да сме точни,първия курс на нощната №1,е 23:35.Да последната №3,от Долна е на 22:20,ще оправим тази грешка.Знам че за Правда е №15,въпреки че понякога е без номер,зависи ква табела са взели.Ето ти и разсписанието от  таблото на автогарата.
Все пак мерси,ще го оправим това.

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #161 on: 10.10.2010, 10:08:51 »
Това дето е на таблото не е вярно :).някъде под това има малък лист залепен с точните часове на движение.сменят ги,защото се съобразяват с влаковете които пристигат и заминават.Не те разбрах какво имаш в предвид,че първата нощна е 23:35?
230120092456.jpg

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #162 on: 10.10.2010, 19:48:55 »
Това дето е на таблото не е вярно :).някъде под това има малък лист залепен с точните часове на движение.сменят ги,защото се съобразяват с влаковете които пристигат и заминават.Не те разбрах какво имаш в предвид,че първата нощна е 23:35?
Звъних днес на информация,на автогарата,и ми потвърдиха това разсписание.Утре,ще отида,да попитам дали има ново,и дали е изменено нещо.И ще оправим проблема.Имам предвид,че,шофьора и автобуса,първия им курс е на 23:35.Утре ще проверя точно,защото на кого да вярвам вече за тези разсписания,незнам. :fan:

Offline joro1488

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #163 on: 11.10.2010, 00:11:14 »
Братле,ако щеш ми вярвай ама тея от автогарата сами не знаят кога и за къде им вървят автобусите. :bb:
Трябва да има листче както на таблото така и на кулата за нощото разписане.това на таблото е от преди 2-3 години а те винаги го сменят с по 10-15 минути в зависимост от влаковете(които сущо ги променят с подобен интерва от време).
Единственото което съм сигурен е,че Автобуса и шофьора(нощна) започват от 20:20 с курс Горна-Долна-Драганово и завършва с последния курс на 1-ца който е към  около 4:30 от автогарата.В 5:20 от автогарата  курса вече е на първата смяна.
230120092456.jpg

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #164 on: 11.10.2010, 11:06:13 »
Братле,ако щеш ми вярвай ама тея от автогарата сами не знаят кога и за къде им вървят автобусите. :bb:
Трябва да има листче както на таблото така и на кулата за нощото разписане.това на таблото е от преди 2-3 години а те винаги го сменят с по 10-15 минути в зависимост от влаковете(които сущо ги променят с подобен интерва от време).
Единственото което съм сигурен е,че Автобуса и шофьора(нощна) започват от 20:20 с курс Горна-Долна-Драганово и завършва с последния курс на 1-ца който е към  около 4:30 от автогарата.В 5:20 от автогарата  курса вече е на първата смяна.
Това за разсписанието си прав,за диспечерките също.Днес ще го разбера как е новото,и довечера ще го оправим.

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #165 on: 23.10.2010, 18:59:09 »
Това за разсписанието си прав,за диспечерките също.Днес ще го разбера как е новото,и довечера ще го оправим.
0618-6-06-97 Автогара Г.Оряховица-информация.

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #166 on: 07.11.2010, 00:09:37 »
а коили ще участват
Не се знае на 100%, но може би това ще са Турбо Часни превози; Янтра транспорт; Алекс ОК, Пътнически превози Бъчварови, Юнион Ивкони, Надежда.  ;)
Понеже в темата на В.Търново стана дума.. поне да пренесем дискусията на правилното място. Според мен във В.Търново "Надежда" има голяма конкуренция от "Алекс ОК", "Ивкони", "Атанасов, а по всяка вероятност и от "Пътнически превози" АД, то поне със сигурност може да си заслужи някоя почеливша линия в Горна Оряховица. Във В.Търново според мен ще си запази 3 и 10, поради новия и екологичен състав, който предлага. Тези месеци ще бъдат интересни и за двата града

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #167 on: 07.11.2010, 16:13:21 »
а коили ще участват
Не се знае на 100%, но може би това ще са Турбо Часни превози; Янтра транспорт; Алекс ОК, Пътнически превози Бъчварови, Юнион Ивкони, Надежда.  ;)
Понеже в темата на В.Търново стана дума.. поне да пренесем дискусията на правилното място. Според мен във В.Търново "Надежда" има голяма конкуренция от "Алекс ОК", "Ивкони", "Атанасов, а по всяка вероятност и от "Пътнически превози" АД, то поне със сигурност може да си заслужи някоя почеливша линия в Горна Оряховица. Във В.Търново според мен ще си запази 3 и 10, поради новия и екологичен състав, който предлага. Тези месеци ще бъдат интересни и за двата града
Съмнявам се Надежда,да участва въ конкурса за Г.Оряховица.Но,дори и да участва,няма никакви шансове срещу Янтра Транспорт.

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #168 on: 07.11.2010, 16:36:58 »
Линии №41,43,99 и 101 са на община Лясковец.За тях конкурсите са в Лясковец.

Offline ari_91

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #169 on: 07.11.2010, 19:38:49 »
Бих се радвал, ако Пътнически превози Бъчварови участват, интересно ми е какви автобуси биха купули, защото с бусове не могат да карат 10 и 14.

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #170 on: 07.11.2010, 19:40:49 »
Съмнявам се Надежда,да участва въ конкурса за Г.Оряховица.Но,дори и да участва,няма никакви шансове срещу Янтра Транспорт.
Странно. Не знам Янтра да имат по-хубав състав от "Надежда". А и ако "Ивкони" вземе 9 и 40, както се говори тя остава с автобуси, които няма къде да ползва, които със сигурност са по нови и по-екологични от ИСУЗУ-тата на Янтра Транспорт  :P А и влезе ли "Надежда" цената на билета ще падне 100 % :rolleyes:
« Last Edit: 07.11.2010, 19:43:51 by handstake »

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #171 on: 07.11.2010, 19:42:47 »
а коили ще участват
Без да се заяждам, искам да попитам с какво Янтра са по-добри от Надежда, може би с по-новите си екологични автобуси? Ако купят нови автобуси добре, но на този етап Надежда са по-добри от Янтра, поне за мен.
« Last Edit: 07.11.2010, 19:52:24 by ari_91 »

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #172 on: 07.11.2010, 19:43:12 »
Бих се радвал, ако Пътнически превози Бъчварови участват, интересно ми е какви автобуси биха купули, защото с бусове не могат да карат 10 и 14.
Само да не са ОТОКАР  :angry: Иначе, според мен "Надежда" и "Ивкони" имат по-голими шансове. Но къде забравяме "АЛЕКС ОК", които освен ВТ превзеха Стражица и Елена. Защо да не пробват и в ГО ?

Offline ari_91

• View Profile
« Reply #173 on: 07.11.2010, 19:50:49 »
Само да не са ОТОКАР  :angry:
Съгласен, съм. Отокарите на вид не са лоши, но карат много ... твърдо. Линиите №10 и №14 не са за такива автобуси, а за автобуси от типа на Мана от 4-та във Велико Търново. Щом цената на билета е смъкната, това би означавало по-висок пътникопоток, които едва ли биха побрали малките Отокари.

Offline Hakkinen

• Маниак
  • The Flying Finn Is There To Win!
    • View Profile
« Reply #174 on: 07.11.2010, 20:09:59 »
"Янтра Транспорт" с какво разполагат? Доколкото знам, най-новите им автобуси са от 2006-2007г, турски Исузута и градски скапани Кароси. Не виждам нито едно нещо, с което да превъзхождат "Надежда".
За мен лично "Надежда" има най-поддържан автобусен състав от всички превозвачи. Да, градските им коли може да са по на 8-10 години, но са климатизирани и возят по-хубаво от Ирисбус Кросуей например. А и немският автобус си е съвсем друга класа..

Offline ndm_94

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #175 on: 07.11.2010, 21:11:51 »
да сте забелязвали че на Надежда автобусите и са винаги чисти от ватре и по някога от ванка от разлика на някой др. някой можели да снима някой др.автобус на турбото
« Last Edit: 07.11.2010, 21:16:50 by ndm_94 »

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #176 on: 07.11.2010, 21:32:51 »
Янтра Транспорт са част от голям холдинг.Сервизната им база,е доста голямо предимство.Другото което е в голям плюс,е,че Горна Оряховица,има спечелен проект с Италиянски град.И,Янтра Транспорт ако решат,ще вземат много по-добри автобуси от Който и да е било друг.И Надка няма шанс срещу тях.

Offline amoto

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #177 on: 07.11.2010, 21:56:08 »
"Янтра Транспорт" с какво разполагат? Доколкото знам, най-новите им автобуси са от 2006-2007г, турски Исузута и градски скапани Кароси. Не виждам нито едно нещо, с което да превъзхождат "Надежда".
За мен лично "Надежда" има най-поддържан автобусен състав от всички превозвачи. Да, градските им коли може да са по на 8-10 години, но са климатизирани и возят по-хубаво от Ирисбус Кросуей например. А и немският автобус си е съвсем друга класа..
А,я ти ми кажи,с какво Надежда превъзхожда ЯТ?Давай да видим?

Offline Hakkinen

• Маниак
  • The Flying Finn Is There To Win!
    • View Profile
« Reply #178 on: 07.11.2010, 22:13:45 »
Ми най-малкото автобуси Отокар, произведени през 2009 г. Автобуси МАН и Неоплан, произведени в периода 1999-2002г, задвижвани на метан, отговарящи на екологична норма Евро 3. Май е по-добре от Кароса и Исузу, не мислиш ли? Обслужване с чисти автобуси, топли през зимата, с по-ниска цена на билетчето. Честно казано, попитай хората кой превозвач предпочитат да използват до Г. Оряховица по линия №10 - мисля, че отговорите ще са 100% в полза на великотърновската фирма.
А и нека си говорим реално - ако "Надежда" има апетит към линии в Г. Оряховица, то вероятно той ще е за линия №10. Вече ако Общината сложи линията в пакет с няколко други, нищо чудно и да не участват. Аз до този момент обаче не съм срещнал човек, недоволен от възможностите, които "Надежда" предлага като превозвач. И нека не мислим по начина "старото може да е лошо, ама си е наше и си го знаем".
« Last Edit: 07.11.2010, 22:18:06 by Hakkinen »

Offline ndm_94

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #179 on: 07.11.2010, 22:55:50 »
Hakkinen подкрепям те