Не вярвам някои да се заинтересува от западащия градски транспорт в Горна Оряховица .
Абе не е баш така. Щом го има, значи има кирия. За всеки влак си има пътници. Там само от заводите имат хора да карат...
Преди известно време в пресата беше излязла статия , която показваше , че всеки втори в Горна Оряховица върви пеш или ползва собствен автомобил , а автобусите вървят по цял ден празни , би било по удачно щом пътникопотока липсва автобусите да пътуват само в пиковете часове .
Нито съм от горна оряховица, нито пък имам нещо общо с нея, ама това твойто си е чиста проба шовинизъм! Миналия път, когато бях в горна оряховица видях съчленен автобус, в който имаше значителна бройка правостоящи. Толкова хора в автобус във велико търново няма да има скоро. Така че по-кротко
Май доста обичаш да се заяждаш и да създаваш конфликти , не съм казал нещо от злоба , а просто гледам фактите , които си казват думата градския транспорт в Горна Оряховица върви на загуба , а също не мога да разбера защо сравняваш един работнически град като Горна с град като Велико Търново , май търсиш с кого да се разправяш само , защото не ти е за първи път
Ari_91,не ме разбираи погрешно-не се заяждам,а и не се сещам,кога друг пътсъм го правил.
Дидо,живея над аптека "МЕДЕЯ" и имам доста добър поглед върху тройките.сутрин когато са три коли две са съчленени(до 8-9 часа някъде).след това остава еднаедна и следобед,към 14:00 часа някъде,се сменя с друга.последния курс на дълга тройка е в 18:оо и след нея тръгва къса.
така,беше до преди 3 седмици.