Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182369 times)

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #100 on: 21.10.2008, 20:35:53 »
Здравейте и от мен.Казвам се Борис Бакърджиев и съм от Пловдив.На 21 години съм.Интересувам се от тролеите в моя роден град от 3 годишен

Любима тема:Транспортът в другите градове-Пловдив

Забравих да кажа, че уча в НБУ- София , защото съм разсеян  :blush:. Моята специалност е Компютърно музициране и подкрепям намерението на Ivo  да се създаде клуб за градски транспорт към НБУ.  :)
« Last Edit: 12.04.2009, 11:01:52 by CKD »
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline SlaFF

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #101 on: 25.10.2008, 13:09:57 »
Аз съм Слави на 20 години. От Бургас, в момента съм в Студентски град. Уча в УНСС, втори курс съм,  иначе от ГТ се интересувам от малък.

Offline gogata

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 3375543
    • View Profile
    • Premier Сasual Dating - Genuine Damsels
« Reply #102 on: 25.10.2008, 17:41:24 »
Здравейте и от мен.Казвам се Георги,на 23 години сам.Работя в КАРАТ С.Титуляр сам на 9011 !

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
« Reply #103 on: 28.10.2008, 01:30:22 »
И аз да се разпиша в този форум с огромно закъснение.
Тодор Чолаков, 23г, от София.
Помощник-локомотивен машинист (3 год стаж).
Основни интереси: ЖП транспорт, ЖП моделизъм, MTB и в много по-слаба степен градски релсов транспорт (покрай железопътния).
« Last Edit: 28.10.2008, 01:32:58 by bdz43r »

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #104 on: 08.11.2008, 21:46:14 »
Здравейте ! Казвам се Лъчезар. Интересите ми са свързани с градски транспорт, така попаднах в този форум.

« Last Edit: 03.05.2011, 14:26:15 by Sixkiller »
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

rado84

• Guest
« Reply #105 on: 27.01.2009, 20:18:33 »
Както си личи от ника ми, казвам се Радо, от София съм, скоро ставам на 25 г. Аз съм един от изчезващият вид известен като "Фенове на Икарус". :)

tram_lover

• Guest
« Reply #106 on: 27.01.2009, 23:41:50 »
Казвам се Емил, на 20 години съм и съм студент. Интересувам се от ГТ още от дете, най-вече от рейсове и трамваи. От тролеите харесвам най-вече Икарусите. bus_lover беше заето, затова се регистрирах като tram_lover.  :)
« Last Edit: 31.01.2009, 23:54:41 by tram_lover »

Offline glavi4ka

• Маниак
    • View Profile
    • GTBurgas.eu
« Reply #107 on: 28.01.2009, 00:00:16 »
Казвам се Владимир на 17 години от Бургас уча в Професионална Гимназия По Транспорт  и кажи речи от 1 год се интересувам от ГТ и по точно от Чавдар и Икарус за мед другите марки автобуси и по-точно (тедом) не ме вълнуват толкова много колкото предните две :)
Бързият Боинг 767 от М.рудник за Изгрев излита на всеки 15 мин.,а А320 от Комлука до Славейков на 20!

Offline freepigeon

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
« Reply #108 on: 29.01.2009, 16:28:27 »
Може би вече цяла година влизам и чета форума от дъжд на вятър,но крайно рядко пиша каквото и да било(просто не съм компетентен)и чак сега реших да се представя.
Казвам се Владимир на 19 години съм и съм от (култовия) Перник,а понастоящем живея и следвам в Лион,Франция.Голям фен съм на трамвайния транспорт,но обикнах и се интерсувах много като малък първо от тролейбусния транспорт в Перник (може би затова сега ме боли толкова че той загива) а после като учих в София се очаровах от трамваите (нарочно чаках 14ките за да отида до площад Славейков с ЧКД от Централна гара....докато не ги закриха....въобще каквото аз харесам не му върви...  >: (добавям че една от предпочитаните ми линии е....тм15,а оттук разбирам че и на нея ще й видят сметката....)
Но тук в Лион аз имам удоволствието да се возя и гледам ултрамодерни трамваи и тролейбуси,наистина се въжищавам на транспорта тук....де да можехме и ние поне в един град да имаме такъв транспорт.

Offline Vladimircho

• Приятел на ГТ
  • И дълъг да е един трамвай, винаги ще се напълни
    • View Profile
    • Email
« Reply #109 on: 04.03.2009, 23:29:59 »
Здравейте казвам се Владо (Vladimircho-nickname).Живея в Люлин (да знам каква му е славата на квартала ама какво да направя). Уча в МТ&М колеж който пък се намира до онова трамвайното в Красно Село.От малък си ми е кеф да се возя на трамвай или тролей.Рейсовете не ги долюбвам много най-вече заради някой линии който минават пред моя блок и техното разписание.Това е за сега  8)

Offline kris

• Запален по ГТ
  • Computer Freak
    • Skype Me™!
    • MSN Messenger - kkovachev@windowslive.com
    • View Profile
    • Email
« Reply #110 on: 05.03.2009, 21:57:18 »
Здравейте , Казвам Се Кристиян (личи си по никнаме-а) . Живея на Ул. Буная (Ъгъла на Оборище и Черковна) Уча Във Националното Музикално Училище и Всеки ДЕн Се Возя На А9 и ТМ20  :D
Canon 70D, Canon 60D, Canon 1000D, Tamron 17-50mm F/2.8, Canon 10-18 F/4.5-5.6 IS, Canon 18-135 F/3.5-5.6 IS, Canon 70-200 f/4L, Canon 50mm F/1.8, Samyang 500mm F/6 :).
Quote from: KRAKOMOBILA
НЕ НА УЖАСНИТЕ СНИМКИ ВЪВ ФОРУМА!!!

Offline vladko2140

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 205152023
    • View Profile
    • Email
« Reply #111 on: 10.03.2009, 01:52:41 »
аз съм vladi_4 от другия форум ГТ ми е хоби от 1997г.

Offline serafim-ivo

• Писател
  • **
  • маглев-влакове
    • View Profile
    • Email
« Reply #112 on: 22.03.2009, 19:19:21 »
Здравейте, аз се казвам Иво ,на 23 години.
 голям фен съм на метротранспорта и влаковете като цяло.работя като сервитьор.засега не съм се захващал да уча висше ,но и на учението ще му дойде времето, а може би не. :)
напоследък съм се зарибил по новата технология- на придвижване по магнитно-левитационна лента на влакове, или накратко маглев .при тази система няма триене, не се използват колела и т. н. надявам се в бъдеще целия ни жп транспорт да използва тази нова и революционна система.

Offline KpuTuK

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #113 on: 30.03.2009, 01:50:07 »
I`m back :arrow: За новите - Боби на 21 от Обеля 1. Занимавам се с музика. Mаняк на аудио системи, говорители, асансьори , локомотиви, метрополитен и автомобилите BMW.

offtopic: Ако някой не му харесва завръщането ми, нека пише на Л.С. И този, дето се е регнал да ме търси, нека и той ми пише, че нито го знам, нито го познавам. Difian ми каза за него и ми е много чудно кой е... Кажи си стария ник и какво искаш на Л.С.

Хайде поздрави и извинявайте ако има нещо.

edit: Моля, Dragon да ми пише на Л.С. да му обясня точно причината за цирка, преди да спра да пиша.. с мненията и там историите, сещаш се... благодаря :arrow:
« Last Edit: 30.03.2009, 01:54:25 by KpuTuK »
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

sergybg

• Guest
« Reply #114 on: 24.04.2009, 09:33:36 »
Здравейте! На 54 съм, сигурно съм най-старият. Любовта ми към трамваите е от 18 годишен. Първата ми работа беше електромонтьор на трамвайни електродвигатели. По-късно се свързах с железниците, тях също много ги обичам. Иначе съм запален скиор, бил съм и ски-учител клас А и Б. Другото е байк и гъби. Щото няма сняг целогодишно. Работя като програмист. Имам две внучета на по 6 г. и чудесна жена. Серги

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
« Reply #115 on: 27.04.2009, 22:12:32 »
Здравейте и от мен! Аз съм близо 3 месеца във форума ,но сега забелязах това представяне.
Казвам се Йордан,от Велико Търново на 14 години.Осми клас съм,уча в "Професионална Гимназия по Строителство ,Архитектура и Геодезия" Ангел Попов. Станах фен на ГТ когато бях на 8,но по-сериозно взех да се занимавам с това през последните месеци.
Сега потдържам сайта на ГТ В.Търново,който можете да посетите на адрес: www.gtvto.piczo.com:fan: :fan: :fan:

Offline dispecercho

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #116 on: 16.05.2009, 23:01:31 »
Аз съм Александър. На 20 и кусор години съм. Диспечерна автобусите в СКГТ. Най-често по радиостанциите на частните превозвачи и нощните линии може да бъде чут гласът ми.

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #117 on: 01.06.2009, 12:16:31 »
Здравейте,аз съм Стефан.
от години чета форума ,имах и регистрация но по някаква причина не мога да се логна с нея.

Offline dilian_dido

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #118 on: 02.07.2009, 21:16:00 »
Здравейте казвам се Дилян Андреев и съм от Нова Загора.Интересувам се от всички автобуси,тролейбуси и локомотиви СОЦ производство.Моите фаворити сред автобусите са икарус 280 и чавдар В 14-20.Тролеите ми фаворити са шкода 14тр съчленените 15тр и старите девятки(9тр)

Offline mi6kina

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #119 on: 07.07.2009, 23:52:25 »
Здравейте! Казвам се Михаел Михалев-за някой познат. а за други не. На 15 съм и съм от Добрич. Уча в ЕГ "Гео Милев" с френски език. Запалих се по градския траспорт на 8 години когато взех да се возя много по автобусите. Ето и моят сайт - Любителски сайт на градски транспорт гр.Добрич.Може да оставите коментари в темата за гр.Добрич. Това е от мен! :)
« Last Edit: 20.07.2009, 00:58:46 by mi6kina »
Градски транспорт - разписания на градския транспорт в цяла България. Търсят се гост автори за нашия блог. За контакти: на ЛС! :)