Ето ме и мен, Филип Каролев
занимавам се с видеонаблюдение, контрол на достъп, GPS, системи за сигурност, всякаква електроника, много обичам видеомонтаж, да разследвам и анализирам видеозаписи, да разкривам кирливите ризи на превозвачите и също така обичам пилешка пържола на скара и шкембе чорба
днес се регистрирах, толкова време човъркам из градския транспорт и автогарите а да не знам че имало такъв форум.
Какво ревете срещу MAN-овете, аз много си ги харесвам, много им е стабилно напрежението в мрежите им, почти не трепва и по време на палене (което е много благоприятно за монтаж на всякакви видове електронни системи в тях).
Само че последните 6-7 месеца съм в Москва, където защитавам докторска дисертация и вече не се занимавам с БургасБус, в
можете да видите доста клипове от московското метро, влаковете (релсовия транспорт ми е голяма страст).
за малко съм си в България и west ме разконспирира
на
filipkarolev.snimka.bg
последният албум имам около 930 снимки от москва който иска да зяпа и да копира, фотографията, киното и видеото са ми хоби от 9 годишен, правя го за кеф и нямам претенции за авторски права
фейсбука ми е същия мейла също е
filipkarolev@abv.bg
който иска да пише
Приятно ми е да се запознаем
west_1984 ся трябва да го черпя едно малко че ме светна за форума, но първо трябва го намеря