Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182368 times)

Offline Ivo_1506

• Маниак
    • AOL Instant Messenger - skype/followme_1
    • View Profile
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #140 on: 02.12.2010, 13:38:27 »
 здравей, и добре дошъл!!!  :) и един съвет- щом имаш интерес към нещо "оплювано" :D се приготви  за доста изхабени нерви с колегите-съфорумци  ;) ;)
НЕ НА ЕДИНИЧНИТЕ АВТОБУСИ ПО 204 ЛИНИЯ...!!!!!!!!!

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
« Reply #141 on: 02.12.2010, 20:08:19 »
Здравейте! Казвам се Виктор Чаушев, от София - на 23 години и съм завършил СУ "св. Климент Охридски" - специалност география. Сега следвам магистратура - "Развитие и управление на селските райони", пак в същия университет. Градският транспорт ми е " на сърце" още от детската градина и по-специално - тролейбусния транспорт (живея в Х.Димитър :)) и метрото (за него писах статия за една конференция отпреди една година). Пея в хор, а в момента и работя на летището - Терминал 2 на една от машините за опаковане на багаж. По тролеите се запалих след една случка в началото на 90-те, когато тб 1421 по № 4 беше се зафучал от сп. А Жендов към Полиграфическия комбинат с голяма скорост, неспирайки на Алея Яворов, когато точно след нея пръта му се откачи и си откара по инерция чак до Полиграфията. Бях възхитен как тролей може да се движи без ток и да увеличава скоростта си  :P.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline ivapenkova

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #142 on: 06.01.2011, 12:48:26 »
Здравейте!Казвам се Ивелина!На 25 године съм,обвързана.Завършила съм Туризъм В Пловдивския Университет, а сега се подготвям за магистратура в Софийския.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #143 on: 06.01.2011, 14:33:43 »
Здравей и добре дошла :)
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline radkov3

• Маниак
    • View Profile
« Reply #144 on: 12.01.2011, 18:13:08 »
Здравейте и от мен!
« Last Edit: 09.08.2012, 17:03:59 by radkov3 »

Offline The Freshmaker

• Нямам спирка
  • TM 303
    • View Profile
« Reply #145 on: 28.01.2011, 18:16:34 »
Май няма да е лошо да се представя и аз.  :)
Роден съм 1984 година, от София съм.
Откакто се помня се интересувам от най-различни транспортни средства, но тъй като родителите ми (за мое съжаление) не са автомобилисти, най-напред започнах да се запалвам по градския транспорт, после хобито ми се насочи и към автомобилите.
За мое щастие успях да превърна хобито си в професия (работя в едно от водещите автомобилни списания), но детско-юнешеското ми увлечение по градския транспорт е нещо, което няма как (а и не искам) да забравя, та затова наистина много се зарадвах, откривайки в този форум доста неща, които представляват интерес за мен. Макар в преобладаващите случаи да се придвижвам из София с автомобил, по определени дестинации ми е по-удобно да се возя с обществен транспорт, така че продължавам да трупам преки наблюдения и върху него, да не говорим че когато имам време и възможност продължавам да се возя на определени возила от ГТ просто за удоволствие  :D
Ако става дума кой тип превозни средства от ГТ представляват интерес за мен, то отговорът е доста прост. Като всеки що годе нормален пътник, предпочитам да пътувам комфортно и бързо и напълно логично предпочитам возилата да бъдат колкото се може по-нови, модерни и т.н. Остава си ми обаче и любовта към тези возила, които носят духа на детството ми или на още по-ранни времена, осообено що се отнася до старите трамваи и от тази гледна точка искрено съжалявам, че в тази така мила държава явно старите транспортни средства не представляват никаква ценност и вместо да се поддържат във възможно най-добър технически и естетичен вид, те целенасочено се съсипват с немърлива поддръжка и небрежно отношение.
Като че ли това е накратко за мен...
« Last Edit: 13.09.2018, 15:57:29 by The Freshmaker »
А всъщност София можеше да бъде един прекрасен град, ако имаше друго управление и ако 70 процента от населението му беше друго...

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #146 on: 28.01.2011, 20:08:26 »
Добре дошъл!  :)

Offline filipkarolev

• Напредващ
  • Ω∆Ψ – ЗНАНИЕТО ПРОМЕНЯ СЪЗНАНИЕТО!
    • View Profile
« Reply #147 on: 09.02.2011, 10:10:02 »
Ето ме и мен, Филип Каролев
занимавам се с видеонаблюдение, контрол на достъп, GPS, системи за сигурност, всякаква електроника, много обичам видеомонтаж, да разследвам и анализирам видеозаписи, да разкривам кирливите ризи на превозвачите и също така обичам пилешка пържола на скара и шкембе чорба

днес се регистрирах, толкова време човъркам из градския транспорт и автогарите а да не знам че имало такъв форум.
Какво ревете срещу MAN-овете, аз много си ги харесвам, много им е стабилно напрежението в мрежите им, почти не трепва и по време на палене (което е много благоприятно за монтаж на всякакви видове електронни системи в тях).
Само че последните 6-7 месеца съм в Москва, където защитавам докторска дисертация и вече не се занимавам с БургасБус, в

можете да видите доста клипове от московското метро, влаковете (релсовия транспорт ми е голяма страст).
за малко съм си в България и west ме разконспирира  :D
на
filipkarolev.snimka.bg
последният албум имам около 930 снимки от москва който иска да зяпа и да копира, фотографията, киното и видеото са ми хоби от 9 годишен, правя го за кеф и нямам претенции за авторски права
фейсбука ми е същия мейла също е
filipkarolev@abv.bg
който иска да пише

Приятно ми е да се запознаем

west_1984 ся трябва да го черпя едно малко че ме светна за форума, но първо трябва го намеря

Offline west_1984

• Наистина съм луд
  • --==WEST_1984™==--
    • View Profile
« Reply #148 on: 09.02.2011, 16:09:11 »
Ето ме и мен, Филип Каролев
Добре дошъл на най-новия потребител в Бургаската тема!  :)

Offline man_chavdar

• Начинаещ
  • *
  • Яка чавдарка
    • View Profile
    • man_chavdar
« Reply #149 on: 15.02.2011, 22:42:04 »
Здравейте,  казвам се Васил, от град Ямбол съм, на 14 години.

Offline west_1984

• Наистина съм луд
  • --==WEST_1984™==--
    • View Profile
« Reply #150 on: 15.02.2011, 22:42:41 »
Добре дошъл!!! :)

Offline Chato

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #151 on: 27.02.2011, 21:06:53 »
Здравейте, на 22 години съм и съм от София. Чета форума още от 2006-та година, което е почти от началото.
Почти пет години използвах софийския градски транспорт всеки ден до училище. Това бяха гимназиалните ми години и може да се каже, че израстнах с транспорта, предимно с линии ТБ 2 и 4, А 120 и ТМ 20 и 22. Иначе харесвам превозните стредства на МГТ още от дете, но тогава много рядко го използвах, просто не ми се е налагало. Още от малък помня обаче, че харесвах "онези овалните" (София 65 и 75) трамваи повече от ръбестите (София 100 и България 1300).
За съжаление така се стекоха нещата, че след като завърших, от есента 2007 година живея в едно градче и тук няма градски транспорт. В София си идвам само за през лятото. В момента съм студент.
Като цяло предпочитам електротранспорта (тролеи и трамваи) пред автобусите, но както вече казах 120 ми е една от любимите линии, защото израстнах с нея така да се каже. Като модели любимите ми трамваи от българските са София 65, 70, но харесвам също и модернизирания 4027. От вносните най-много ми харесват Дюваг.
« Last Edit: 01.03.2011, 20:06:40 by Chato »

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #152 on: 07.03.2011, 13:02:25 »
Здравей и добре дошъл.

Offline ku4eto

• Маниак
  • Безспир
    • View Profile
« Reply #153 on: 15.03.2011, 18:05:41 »
С огромно закъснение, но и аз да се представя.Казвам се Димитър Димитров,на 14,от Бургас.Запалих се по автобуси съвсем наскоро, новак съм в темата.Още по-запален съм на тема тролейбуси. :D На трамваи съм се возил 2 пъти в живота си, така че не съм компетентен в темата.В последно време се интересувам и от БДЖ и железопътния транспорт.Най-много обичам след училище да правя дълги преходи с автобуси за кеф,въоръжен с фотоапарат, но проблем ми е че ме е срам да снимам пред други хора. :DС часове се возя, любима линия ми е 13-ката в Бургас.Играя автобусни симулаторни игри.Напоследък се зарибих на автобусни и тролейбусни модели,притежател съм на няколко такива влакови.Това е за мен. ;)
« Last Edit: 13.04.2011, 11:16:52 by ku4eto »
В този подпис няма да откриете псувни, нито намеци към някого.

Offline lol4o

• Наистина съм луд
  • Хеброс Гнус?
    • View Profile
« Reply #154 on: 15.03.2011, 19:57:50 »
С малко закъснение( почти една година  :D) реших и аз да се представя. Казвам се Христо, на 14г. от Майна сити. От малък имам страст към автобусите и тролейбусите. Обичам да си правя разходки, за да намирам кусурите на пловдивските автобуси и тролейбуси. :D Обичам да играя авбусни симулатори, особено Омси.

Offline kasparduh

• Напредващ
  • "You mess with the best, you die like the rest."
    • View Profile
    • Email
« Reply #155 on: 08.04.2011, 22:56:39 »
Аз съм Петър и съм от Варна, приятно ми е. :) На 21 години съм, фен съм на ГТ от 11-годишен. Занимавам се основно с ИТ.

Offline Tisho

• Маниак
    • View Profile
« Reply #156 on: 02.05.2011, 22:45:25 »
Здравейте! :)
Казвам се Тихомир.На 19г съм.Родом съм от Варна,но уча 1ви курс в София в НБУ от тази година.Интересувам се от градски транспорт от 2004г макар и последната година не особено активно.Харесвам Мерцедес О305/Г,Конекто/Г,ЛФ/Г ,МАН НЛ/НГ и СГ 1во поколение.Любимия ми варненски автобус е мидито В 2096 КН.В София...не са малко автобусите които харесвам но най-обичам да пътувам с метрото.
« Last Edit: 02.05.2011, 22:50:46 by Tisho »
В 0135 СН - уникалният автобус на Варна!
Фен на швейцарските автобуси MAN 10.190 HOCL / Lauber, MAN SG280H, SL200, NL202, NG272, Lion's City, MB O305/G/Heuliez, Conecto/G, Citaro/G, нови возила, електробуси, тролеи, трамваи, метро и влакове.

Почивай в мир, Тони!

Ама О405 са много грознииии

Offline Mike503

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #157 on: 07.05.2011, 23:57:48 »
Привет и от мен! Казвам се Мишо и съм 1-ви курс в НМА. Запален съм по трамвай от 12 години насам. Чел съм форума и преди, но чак сега се включих в него. :)
ТРАМВАЙНО ДЕПО "КРАСНА ПОЛЯНА"

Offline emo

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #158 on: 09.05.2011, 10:52:38 »
Привет и добре дошъл :)

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #159 on: 14.05.2011, 04:43:34 »
Не разбрах на какъв инструмент свириш?!
------------------------