Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182349 times)

Online difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #20 on: 05.02.2006, 11:44:24 »
Митко,на 22 Фев ставам на 18.Уча в 127 СОУ.Като малък с баща ми рисувахме превозни средства и ме водеше на разпределителната гара Подуене.Обиколили сме и всички депа и гаражи.Най-много се интересувам от тролей и автобуси,както и от прилежащата инфраструктура за транспорта.
Митко, на 22-ри Февруари ставам на 18 години. Уча в 127-мо СОУ. Като малък с баща ми рисувахме превозни средства и ме водеше на разпределителната гара Подуене. Обиколили сме и всички депа и гаражи. Най-много се интересувам от тролеИ и автобуси, както и от прилежащата инфраструктура за транспорта.
« Last Edit: 29.01.2014, 16:02:30 by difian »

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #21 on: 05.02.2006, 17:31:36 »
Здравейте.Аз съм Иво.Името ми е Ивайло,познавате ме и от другия форум на СКГТ.От София съм,от Младост 2. Голям фен съм на БДЖ.Също така и на градският транспорт в Българските градове.Фен съм и на автобусите Чавдар,Икарус и Мерцедес/Хюлиез О 305/О 305 Г.Също така обичам туризма,обичам да пътувам из България с влак.
Поздрави!
« Last Edit: 28.12.2015, 01:13:43 by Ivo »
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
« Reply #22 on: 23.04.2006, 17:55:25 »
Мартин, на 20 години. В момента не уча. Обичам да се возя на 111 от Младост до Люлин за удоволствие на първата седалка зад вратата. Любими теми- метро, тролейбуси и автобуси.
« Last Edit: 23.05.2006, 18:50:02 by conecto »

Offline Ръца-пръца

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #23 on: 04.05.2006, 22:42:26 »
Драганов. Явор Драганов. Фен съм на Левски. Млад, силен, красив, здрав, богат, но много талантлив. Висок съм некъде около 180, тежим некаде между 90 и 100 кила, в зависимост колко съм гладен или жаден. Негаджосан, неосъждан. Обичам да ям фишове за глоби или актове, написани от нечистоплътни контрольори.
13427% oт хората във форума незнаят български език и немогат да пишат гръмотно. Освен това и неизкат да се на учат. Ако си от останалите 247%, които знаят, че "зграда" се пише без кавичките, ходи си сипи едно двойно!

Offline ronigirl_

• Приятел на ГТ
    • ICQ Messenger - 210608989
    • View Profile
    • Email
« Reply #24 on: 17.07.2006, 01:42:46 »
Аз единствено ( за сега надявам се) момиче : казвам се Теди на 17 години съм!  Запалих се по ГТ от лизо 6 месеца и повече ! Любимият ми автобус е BMC 1551  иначе лубима линия номер 60 От Овча Купел 2 до Централна Гара , понякой път се возя за удоволствие !!! Уча в Хранително вкусовата гиманзия (по известна като "Месото") Обичам страхно много  Linkin Park  но чалгата не ми допада много !!! Еми това е за мен. Ако някой го интересува нещо друго да пита на личен !!!    

п.п. Забравих зодя риби съм
« Last Edit: 31.07.2006, 23:48:39 by ronigirl_ »

Offline XpLiSi7

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #25 on: 17.07.2006, 18:45:55 »
Казвам се Борислав на 16г.Слушам рап,и всичко което пускат по радио City
Много обичам ИНТЕРНЕТ  Доста време прекарвам в нета а сега и част от него ще е в този форум.
« Last Edit: 17.07.2006, 18:46:23 by XpLiSi7 »

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #26 on: 24.07.2006, 18:17:51 »
Аз съм едно непораснало дете  
Казвам се Георги Александров, но предпочитам да ме наричат Боби...
От другия форум съм познат с ника georgialeks и София 70  и съм на много участници трън в окото . Ще се постарая в този форум да се ограничавам само с някаква полезна информация за да няма засегнати .
Роден съм на 23.09.1973 г  , средно образование .Познания в областта на  музиката ,дизеловите двигатели , Софийски градски транспорт- по-специално трамваен транспорт , както и други области - за обща култура. Хобито ми е да изработвам макети на трамвайни мотриси.Повярвайте - страхотно е докато ги правя .Е,после също ми радват окото , но насладата е докато ги майсторя
« Last Edit: 29.06.2008, 16:46:28 by София 70 »

Ivancho

• Guest
« Reply #27 on: 11.08.2006, 20:46:36 »
Quote from: Repcho
Тази тема е за представяне, какъвто е и раздела   Аз съм Гената от стария форум

Здравейте!!!Казвам се Ивайло.Много обичам и разбирам от трамваи и реших да се включа!!!Обичам да казвам на хората грешките,които правят!!!Пазете се и внимавайте какво говорите!!! :P

Offline andrez

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #28 on: 14.08.2006, 09:17:53 »
Здрасти, аз съм Andrez, на 27 години от София, програмен директор съм на радио NRJ, DJ също така Моята Уеб страница , луд фен на всякакъв вид релсов и електрически транспорт, радвам се, че има такава общност, където да развивам хобито си  

Offline AmB3R

• Писател
  • **
    • View Profile
« Reply #29 on: 11.10.2006, 04:26:59 »
Огнян, 21г. Завърших спортната гимназия. скоро се върнах от казармата. писал съм и в официалния форум. Сега си търся няква работа. Много се кефя на гт ама ми се вижда много стресово да въртиш геврека по 7 часа на ден. иначе харесвам автобусите и тролеите, возя се на реисове от много малък и им се кефя. Не съм бракуван, не съм осъден, само имам 3-4 висящи за побой грабеж и такива разни дреболиики  . Висок съм 1,79 тежа 81 кила. слушам метъл и хард. още за мен пишете ми по лс.

НАЙ-ГОТИНИЯ ТРАМ - 817
НАЙ-ГОТИНИЯ ТРОЛ - 2112
НАЙ-ГОТИНИЯ РЕИС - 3695

Offline lok45111

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #30 on: 10.12.2006, 23:24:52 »
Здравейте,
нов съм тук, от днес пресен - пресен  

Ще се представя такъв, какъвто съм без да преувеличавам:

Казвам се Марио Г. Евстатиев, на 21 г. родом от Монтана(Михайловград), понастоящем живея и работя в София като "викач-наряд" в лок. депо Подуяне. Хобито ми са елекролокомотивите и отчасти градски транспорт.

Любими локомотиви: ШКОДА
Любими автобуси: ИКАРУС, ЧАВДАР 141
Любима музика: Сръбска народна, гръцка
Любимо питие: БИРА(От галон нагоре   )
Други интереси: Весели сбирки, лафче, разходки, интернет, форуми и чат;

За връзка с мен можете да използвате следните контакти:

Представяне: това съм аз;
Уеб - сайт: Форум "Локомотиви"

Ще се радвам да контактувам по общи теми със всеки от форума!

Поздрави!
« Last Edit: 10.12.2006, 23:26:23 by lok45111 »

Offline Denislava

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #31 on: 26.12.2006, 19:50:19 »
Ей, здрасти хора  . Аз съм сестрата на Лудия и много ми е приятно  
 Sistera на KpuTuK

Offline Eliano

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #32 on: 26.12.2006, 23:27:08 »
Ми аз съм на 18 години. Обичам трамваите много: особено София 70, ТМ-900 и Дюваг, а и други. автобуси: Икарус, Чавдар, Мерцедес Конекто и Хюлиезите тролейбуси: Икарус, 2525 (по-точно Щаер) и тролейбусите като цяло (кефи ме тролейбуса от Ну Погоди!) Метрото не обичам много, повече ме кефят влаковете и трамваите. Обичам обтяжки, стълбове, спиркоуказатели, ККМ и разни други неща, свързани с ГТ и/или Електричеството.

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #33 on: 27.12.2006, 20:57:21 »
Казвам се Красен Панев на 15 години съм от София.Уча в професионална гимназия по ж.п. транспорт "Н.Корчев" София.Хобито ми е железниците и градския транспорт.Помня като бях много малък и още не се занимавах с ж.п. транспорт събирах снимко от списанията за продажба на автомобили сякакви видове Икаруси,Чавдарки,Кароси и тн.След като се запалих по ж.п. транспорта преустанових за момент градският транспорт но от 1 година на сам отново се запалих.Обужавам Икарусите,Чавдар 11Г5,140,141,Мерцедес Конекто,О305,О305Г.Играя сякакви игри и симулатори свързани с Ж.П. транспорита,също така автобусният и тролейбусният транспорт.Карал съм някой и друг автобус,от Икарус съм вдигнал ръце тъи като се отказах след 3-тия завой,предпочитам Конекто но както и да е.Живея в София ж.к. Надежда 3,можете да се свържете с мен в скайп:KRAKOMOBILAA
Това съм аз:
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline MadShofer

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #34 on: 29.12.2006, 21:51:40 »
аз съм от самото начало на този форум (и от преди това във официалния), но досега бях по-анонимен. Моята страст са автобусите (градски и международни превози) и съм правоспособен шофьор.

Чат-пат ме пишат на 9019.

Казвам се Иван и съм на 21 години, уча в ТУ-София
« Last Edit: 10.01.2007, 18:44:44 by MadShofer »

Offline NiGhtPiSH

• Защо пиша толкова много?
  • Sofia Hardcore
    • View Profile
« Reply #35 on: 30.12.2006, 12:19:52 »
Аз съм Иван, 15 години /още две седмици/, София, уча в Национална Финаносово-Стопанска Гимназия 10 клас, занимавам се с яхтинг и имам колекция от влакчета в мащаб N  голям фен съм на всичко що се движи по релси - Heavy Metal  а да и съм рокаджия... и един от най-запалените фенове на Command & Conquer...

Снимки тук...
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Online snaker

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • DIEL TOURS
« Reply #36 on: 30.12.2006, 16:11:17 »
Здравейте и от мен. Аз от доста време го знам този форум и чат път влизам, но чак сега се сетих, че мога и в тази тема да пиша.... На 20 години, от София, в момента не уча, поработвам..... Това е засега. А забравих да кажа че от целия ГТ най ме кефат тролеите икарус,трамваите Т6М 700, Т8М 900 и чешките (а също така любими ми бяха и Т6М 700М, които бяха реновирани и станаха 900)  

Offline gecasux

• Напредващ
    • View Profile
    • http://www.data.bg/i.php?fid=14666091
« Reply #37 on: 31.12.2006, 10:07:11 »
Аз се казвам Милчо и със Rепчо кажи-речи сме израснали заедно 11 клас съм и уча в Национална Финансово стопанска гимназия.... To Be Continued......
3 7 7 4 T H E B E S T BUS http://www.data.bg/i.php?fid=14666091]

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #38 on: 04.01.2007, 19:41:45 »
Здравейте и от мен. За сега ще се въздържа да си кажа името, понеже доста си изпатих заради тази грешка, регистрирайки се и писайки в един друг така наречен "форум", който се оказа прекрасно местенце за кроене на интриги, а на много т.нар. "хора" от там съм трън в очичките понеже имам навика да казвам истината, такава каквато е, независимо че определено някому това хич не уйдисва. Та аз съм на 27 години, твърдоглава зодия Овен, от София. Живея съвсем близо до крайната станция на метрото. Завършил съм езикова гимназия и висше образование (магистър) в СУ. КЛ. Охридски, в момента работя по специалността си. Основните ми интереси са свързани с планиране, управление и оптимизация на градски транспортни системи, писал съм дипломна работа на такава тема, а също и с железопътния транспорт. Главната цел на оптимизацията на градския транспорт (освен разбира се икономическата ефективност) е тези системи да станат атрактивни и привлекателни, така че все повече и повече хора, в това число и по - богатите, да го предпочитат за сметка на личните автомобили.
Основното ми хоби е железопътният моделизъм (в.т.ч трамваи и метровагони), заради което, а също и поради "общественотранспортнатна" мания, бая народ ме смята за луд.....
Мисля че стига толкова за сега, ако имате въпроси питайте......
« Last Edit: 04.01.2007, 19:45:56 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!

Offline rexkos

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • http://
« Reply #39 on: 21.01.2007, 17:54:35 »
Здравейте,
Казвам се Александър Ковачев. Приятелите ми викат Сашо. На 15 години съм, живея в Костинброд, но уча в София в 9 клас в Първа Английска Езикова Гимназия или просто казано - 1 АЕГ.  Луд маниак съм на влакове. Любимите ми електровози в БДЖ са серия 44. Любимата ми машина е именно тази, заради безупречния й външен вид и много добрата механика. Също така много ми харесва метрополитенът - за мен това е най-добрият начин да се придвижиш из града, и най-важното - железопътен е.  
Обичам да се срещам с приятели, да слушам хубава музика и да пиша по форуми. Всеки, който е фен на влаковете, може да заповяда в този форум, където пиша редовно. Нов съм в този форум и се надявам, че ще прекарам много приятни мигове тук.  

За контакти:
e-mail: rexkos@abv.bg
А това е личната ми галерия за влакове!. Тук съм събрал различни снимки на всякакъв ТПС на БДЖ, които съм успял да заснема!