Здравейте и от мен. За сега ще се въздържа да си кажа името, понеже доста си изпатих заради тази грешка, регистрирайки се и писайки в един друг така наречен "форум", който се оказа прекрасно местенце за кроене на интриги, а на много т.нар. "хора" от там съм трън в очичките понеже имам навика да казвам истината, такава каквато е, независимо че определено някому това хич не уйдисва. Та аз съм на 27 години, твърдоглава зодия Овен, от София. Живея съвсем близо до крайната станция на метрото. Завършил съм езикова гимназия и висше образование (магистър) в СУ. КЛ. Охридски, в момента работя по специалността си. Основните ми интереси са свързани с планиране, управление и оптимизация на градски транспортни системи, писал съм дипломна работа на такава тема, а също и с железопътния транспорт. Главната цел на оптимизацията на градския транспорт (освен разбира се икономическата ефективност) е тези системи да станат атрактивни и привлекателни, така че все повече и повече хора, в това число и по - богатите, да го предпочитат за сметка на личните автомобили.
Основното ми хоби е железопътният моделизъм (в.т.ч трамваи и метровагони), заради което, а също и поради "общественотранспортнатна" мания, бая народ ме смята за луд.....
Мисля че стига толкова за сега, ако имате въпроси питайте......