Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182357 times)

Offline stefanivanov56

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Re: Представяне на участниците
« Reply #260 on: 14.08.2016, 21:34:22 »
здравеите хора аз съм Стефан,на 13 години живея в квартал Изток,той е близо до 4-ти км на цариградско.Регистриран съм в този форум за да мога да споделям идеи и да задавам въпроси.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #261 on: 14.08.2016, 22:29:11 »
Ще е добре да използваш участието си и за да подобриш писмените си умения! :)  ;)

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #262 on: 24.09.2016, 21:07:32 »

Имах предвид. "радвам се, че се намери човек, който се интересува от трамваи от възраст, на която дори и аз не съм го правил. Мислех,че няма такъв, а аз се интересувам от трамваи от 6 годипна възраст и тогава се начуих да броя до 450."
Emo , има и по-зле и от теб и от Сашко - моя милост . Когато съм бил на 6 месеца и майка ми вече ме извеждала за дълго време ,забелязала ,че по някое време почвам да подскачам в количката ,Завела ме на лекар , човекът казал , че всичко е ок, да забележи в какви случаи започвам да се държа неестествено и тя забелязала ,че като минават трамваи започвам неестествени движения.Решила ,че от шума се стряскам и избягвала доколкото може разходки далеч от линиите. когато обаче съм се поочовечил странните движения се преобразили в подскачания, издаване на странни звуци и т.н. Последвал нов преглед ,който установил ,че явно имам мания към трамваите.Лекарят казал - просто е по -емоционално детето и явно го впечатляват трамваите, та така вече 39 години.
За разлика от Сашко моят успех не беше добър ...
Ето и едно доказателство , макар и в по-късен етап:

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #263 on: 05.07.2017, 11:06:31 »
 Казвам се Любо. На 15 години съм и Градският транспорт ми е нещо като хоби. :crazy:
Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.

Offline gtgirl

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #264 on: 26.07.2017, 17:46:35 »
Здравейте, аз съм Ася на 16 години. Градския транспорт ми е хоби. Регистрирах се, за да споделям идеи и да обсъждаме въпроси.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #265 on: 26.07.2017, 18:36:38 »
Добре дошла! :)

Offline fizik

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #266 on: 24.08.2017, 13:55:10 »
Съвсем случайно съзрях темата и видях, че не съм се разписал.

Здраве желаем на всички! Казвам се Цецо, брат съм на maniak и чеша клавиатурата на транспортна тематика от години. Роден и израснал в София/Борово, сега живея в едно село на половин час с влак от центъра на Берлин. Метеоролог по образование (спечелихте си правото да не ми вярвате винаги), в момента правя докторантурата си в Германския институт за науки за земята.

Интересувам се от транспорт от малък, когато с maniak-a се возихме на какъв ли не транспорт по родната България и по Европата. Най-много ме впечатлява комплексността на транспортната тематика и социално-икономическите взаимоотношения на които тя въздейства.

Друго мое хоби е създаването не ей-такива видеа:
« Last Edit: 27.08.2017, 10:39:12 by fizik »
Може и да живея в Берлинско предградие, но ми пука за Софийския транспорт. Т.е. съм точно обратното на Фъндъчката - може и да живее в София, ама хич не и пука за Софийския транспорт

Offline coast96

• Маниак
    • View Profile
« Reply #267 on: 27.08.2017, 00:02:21 »
Привет! Казвам се Кристиян на 16 от Бургас , но от 9 години живея в София ,кв.Гоце Делчев. От 3 години хобито ми е градския транспорт , както в София , така и в родния Бургас. Говоря три чужди езика : английски на перфектно ниво и руски и немски на прилично ниво. Уча в техникума по фотография в София.
« Last Edit: 08.09.2017, 21:49:16 by coast96 »

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
« Reply #268 on: 28.08.2017, 01:03:15 »
Имам акаунт от адски много време и чак сега се сетих да се представя..И така, казвам се Даниил (накратко ми викат Данката) на 17, от Русе и следа русенския раздел от 2008-ма,но започнах да си ползвам акаунта от 2016-та,а той тогава вече беше на 2 години .Хоби ми са градския транспорт като цяло и игрите с транспортна тематика и по-конкретно OMSI 2.Знам 2 чужди езика (английски на средно ниво и руския си го говоря съвсем свободно,защото съм и наполовина руснак)."Неизлечима болест" ми е да взлизам и във СТТС всеки ден по няколко пъти :D.

Любими са ми татрите, тиристорните шкоди,Икарусите,Мерцедесите и ЛиАЗ 677м  :crazy:.Не съм равнодушен към факта,че делът на традиционния наземен електротранспорт навсякъде по-света стабилно отслабва,за сметка на автобусите.Аз съм ЗА развитието на електробусите (ако обслужват основно автобусни маршрути), на тролейбусите с увеличен АХ и против нелогичното унищожаване на наличната ККМ!

Offline Loko46202

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #269 on: 13.06.2018, 19:08:32 »
Здравейте. Казвам се Дани. На 37 години съм. Градският транспорт ми е страст. Харесвам също така влакове. Брат ми работи в трамвайна депо Искър. По професия съм дизайнер. Посещавам от много време форума, но скоро се регистрирах. Предпочитам повече да чета и по-малкобда пиша.

Offline matto

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #270 on: 06.11.2018, 01:22:52 »
Здравейте, вие вече ме познавате. Писал съм тук и преди, с други псевдоними, emo88, Chato, balin, Eliano, cru-to, celebrity, Michel и други. Един приятел Светльо само ми хакваше акаунта - сменяше ми паролата. Тя паролата ми беше лесна, 4 букви. :D Казвам се Михаил, прякорът ми е Крис, на 30 съм. Израстнал с ГТ.  Бях обявен за един от най-големите тролове на форума заради неговото хакване, но аз не пускам теми и мнения да обиждам и да се дракам. Съжалявам, ако различното ми мнение или по-точно начинът на изразяване ви обижда. Не ме бива в писането, каквото такова.

Радвам се, че не само злостни неща прочетох тук. За разлика от повечето БГ сайтове. Негативен народ сме си, но не от хубав живот сме такива. Родителите като все кършат ръце свързвайки двата края децата подсъзнателно възприемат тревогите.

Аз, също като малкото "колеги" тук, съм щастлив. Работех и пак ще работя това, което ми харесва. Имаше една китайска поговорка, че ако работиш това, което ти харесва, значи всеки ден ти е почивен. Е, при мен ще е така:)
Запознах се с много стойностни хора, а и се научих да се боря и да съм силен. Или поне се опитвам да си го внушавам. Засега помага :)

В миналото водех мизерен живот... но постепенно оставям проблемите там и го загърбих.
Сега животът ми е много по-добър и щастлив.
Обичам много силно и също толкова силно ме обичат и мен. Така се чувствам цял.

Имам доста и качествени приятели. И на фона на всичко прочетено онлайн, каквото и да не харесвам в живота ми, нямам право да се оплаквам. Пожелавам ви по-малко тревоги и повече поводи за радост, нали скоро идват празници. Наздраве и главите горе!  :kid: :king: :peace: :)
« Last Edit: 06.11.2018, 02:33:56 by matto »

Offline CNN

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #271 on: 18.11.2018, 10:21:08 »
Здравейте. Казвам се Дани. На 37 години съм. Градският транспорт ми е страст. Харесвам също така влакове. Брат ми работи в трамвайна депо Искър. По професия съм дизайнер. Посещавам от много време форума, но скоро се регистрирах. Предпочитам повече да чета и по-малкобда пиша.
Какво работи там?

Offline Todor

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #272 on: 06.06.2019, 19:20:51 »
Казвам се Тодор, на 30 години съм, скоро правя 31. Та харесвам ГТ от малък. От София съм, но събирам снимки на ГТ и от други градове в които съм бил или имам намерение да бъда като най-вече Варна, Бургас, СтЗ, Велико Търново и Русе. :) Събирам още и снимки от места и улици, ползвам Foursquare, Mapio, Google Street View където са снимките и сайтовете на една-две фирми за билборди, защото те често снимат насам-натам из градовете:

https://ideacomm.bg/en/location/mega-boards-830%D1%85330-m-sofia-34-bul-g-m-dimitrov-bul-dragan-tsankov-in-front-of-omv/

Offline aleks101

• Запален по ГТ
  • Фен на трамвайния транспорт!
    • View Profile
« Reply #273 on: 06.06.2019, 20:44:57 »
Аз се позабавих, но: Алекс съм, от София, на 14 години съм (след месец на 15)  и фен на МГТ. Обичам да правя снимки на превозните средства, да разучавам историята им, да разработвам маршрутни схеми и т.н.

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
« Reply #274 on: 17.06.2019, 21:53:50 »
От доста време съм във форума, ама реших и аз да драсна нещо.
Казвам се Давид, на 16 години съм, живея в София, хобитата ми са снимането на ГТ  и   да се занимавам с html. Карам ски от 3 годишен и мисля да стана учител :)
Относно ГТ, любимата ми линия е 98, а от тролейбусните е 9 и може би, както вече знаете любимите ми автобуси са Mercedes o305G, а тролеите - Ikarus 280.92T.
Когато се заформи спор, не споря от злоба, а защото обичам да споря и обичам да го завършвам, като излизам прав, затова не се сърдете, ако понякога, за някакви тъпни се унеса много. :)
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline poly911

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
« Reply #275 on: 17.06.2019, 22:38:58 »
Е хайде и аз да се представя с доста закъснение макар че може и да съм казвал името си тук в форума
Всички тук ме знаят като poly911
Но ето как се казвам
Казвам се Апостол
На 28 години
Фен съм на градския транспорт от 5 клас
Иначе работя в онлайн магазин
Живея в Люлин
Не се сърдя че снимките ми отиват в кошчето но толкова може камерата на телефона ми

Изпратено от моят Lenovo A1010a20 с помощта на Tapatalk

Offline Kadanze

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #276 on: 06.07.2019, 13:59:18 »
Здравейте на всички,
Казвам се Лия,на 16 години съм,от София. Фенка съм на градския транспорт от много малка, даже може да се каже,че ми е страст. Обожавам и фотографията. Надявам се един ден да имам сайт, свързан с градския транспорт по света и в България. Толкова от мен за момента.

Offline Trams13

• Ограничени права
  • Запален по ГТ
  • Т6М-400(София 100) Трамвайни Линии 4,8,11,13,15,19
    • View Profile
    • Email
« Reply #277 on: 06.07.2019, 14:53:49 »
Добре Дошла във форума! :)
Градският транспорт,често и ежедневно ще си остане за мен-Удоволетворение,Наслада,Задоволяване на Света ! 5000 мои Фотографии,Снимки във https://flic.kr/ps/3xWSX6 и GTSofia.info ИСТИНАТА!Притежавам,имам 205 000 билети Център за Градска Мобилност ЕООД/Софийския Метрополитен ЕАД! Уважавам сайта Sofiatransport транспортна бази данни! Който пръв се ориентира той пръв Просперирa!

Offline Трамкар Т8М-900

• Запален по ГТ
  • Бг трамваите са най-добрите
    • View Profile
« Reply #278 on: 06.07.2019, 15:31:03 »
Добре дошла!

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #279 on: 06.07.2019, 19:24:24 »
Звучи много като моето представяне от 2011 г. Бих бил много доволен и ако страстта ти е също толкова силна.
...
Добре дошла и приятно изкарване във форума.  :)

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!