Здравейте, вие вече ме познавате. Писал съм тук и преди, с други псевдоними, emo88, Chato, balin, Eliano, cru-to, celebrity, Michel и други. Един приятел Светльо само ми хакваше акаунта - сменяше ми паролата. Тя паролата ми беше лесна, 4 букви.
Казвам се Михаил, прякорът ми е Крис, на 30 съм. Израстнал с ГТ. Бях обявен за един от най-големите тролове на форума заради неговото хакване, но аз не пускам теми и мнения да обиждам и да се дракам. Съжалявам, ако различното ми мнение или по-точно начинът на изразяване ви обижда. Не ме бива в писането, каквото такова.
Радвам се, че не само злостни неща прочетох тук. За разлика от повечето БГ сайтове. Негативен народ сме си, но не от хубав живот сме такива. Родителите като все кършат ръце свързвайки двата края децата подсъзнателно възприемат тревогите.
Аз, също като малкото "колеги" тук, съм щастлив. Работех и пак ще работя това, което ми харесва. Имаше една китайска поговорка, че ако работиш това, което ти харесва, значи всеки ден ти е почивен. Е, при мен ще е така:)
Запознах се с много стойностни хора, а и се научих да се боря и да съм силен. Или поне се опитвам да си го внушавам. Засега помага
В миналото водех мизерен живот... но постепенно оставям проблемите там и го загърбих.
Сега животът ми е много по-добър и щастлив.
Обичам много силно и също толкова силно ме обичат и мен. Така се чувствам цял.
Имам доста и качествени приятели. И на фона на всичко прочетено онлайн, каквото и да не харесвам в живота ми, нямам право да се оплаквам. Пожелавам ви по-малко тревоги и повече поводи за радост, нали скоро идват празници. Наздраве и главите горе!