Здравейте,отново,
Откровено казано очаквах, че ще има потребители на форума, които ще са против моя втори шанс. Очаквах, че ще има и такива, които ще са по-добронамерени.
Но изобщо не съм очаквал, че ще бъде изтъкната такава ... причина за отказ.
Да бяхте казали, че преди време много съм Ви оскърбил и не желаете никога повече, или поне за много по-голям период от време, да общувам с Вас, което щеше да е напълно ОК. Щях да го приема без лоши чувства.
Аз нямам нищо общо с Марин Петров. Нито ми е дядо, нито ми е баща. Това, че част от моите мнения съвпадат с мненията на този човек, не може автоматично да означава, че аз съм той, или че сме свързани по някакъв начин. Освен това моите мнения по някои теми са претърпели развитие. Например в университета ние разглеждахме подробно социализма и комунизма, както като идеологии, така и като историческо случване в България, и в други страни. Аз самият имах огромен интерес и имам няколко курсови работи по тази тема. И мога да кажа, че по съвсем друг начин разбирам тези неща.
Изобщо не ме е срам да призова хората да си стоят вкъщи! Имам позиция по този въпрос, която лично аз и цялото ми семейство изповядваме. Общият брой излизания от нашия дом за цялото ми семейство е 8, откакто започна целият този ужас. И тези 8 броя се свеждат до рамките на квартала, в който живеем, т.е. до най-близките супермаркети. Всичките тези излизания са били със защитни средства - еднократна маска за лице и еднократни ръкавици, за които ние отделихме от семейния бюджет космически суми в самото начало на бедственото положение. Изхвърляме си боклука след полунощ като дори и в този случай ползваме еднократни защитни средства. И за да няма объркване - става дума само за един човек от семейството на излизане, когато си говорим за тези 8 броя и за изхвърлянията на боклука. Правим всичко това не толкова за нас, колкото от гледна точка на нашата отговорност към обществото. Смятаме, че ние не попадаме в най-рисковите групи, но е наша отговорност да ги пазим. И всички тези действия от наша страна са на фона на това, че нашето семейство търпи икономически последици от кризата. Като аз съм най-засегнатият. Аз работя като сервитьор в столично заведение, за да допринасям към семейния бюджет докато уча в университета. Или по-скоро работех.
Благодаря Ви за отделеното внимание! Аз ще продължа да чета форума. Благодаря и на тези, които споделят интересни материали и информация, свързани с транспорта и инфраструктурата!
Ако в някакъв момент в бъдеще прецените, че може да ми дадете втори шанс, моля, пишете някъде, може би в тази тема, за да знам, че мога да си изключа VPN (който ползвам, за да мога да чета форума) и ще мога да пиша свободно.
Без капка притеснение ще кажа отново:
Желая Ви светли празници!
Стойте си вкъщи и бъдете здрави!
Васил.