Благодаря за кредита на доверие, който ми предлагате!

Ще се постарая да го оправдая.

Радвам се, че има и потребители, които са скептични. Ще се радвам ако някой ден, в недалечно бъдеще, да съм успял да ги убедя в обратното.
Имам само една молба - може ли, също така, моят IP адрес да бъде отблокиран? Той е 46.233.ХХ.Х Ако е необходимо, ще го изпратя на лично съобщение до някой модератор или до администратора. Това е истински IP адрес, предоставен от местен интернет доставчик в Обеля. Очевидно не е сменян откакто живеем тук и ползваме този достачвик. Бих искал да пиша от този адрес, за да се вижда, че аз пиша само от едно IP.
Благодаря предварително!
И тъй като това е тема за представяне на участниците, нека да се върнем към нея.

Както вече казах, вече съм към края на бакалавърската си степен. Уча социология. Насочил съм се към психологията като магистратура, но все още се чудя дали да не е маркетинг. Съчетавах лекциите с работа като сервитьор на няколко места през годините. В момента, по обективни причини, не работя - съкратиха ме. Не знам дали след края на тази ситуация ще продължа да работя като сервитьор или вече ще се опитам да си търся възможности за реализация в сферите на интерес, които имам. Все още живея със семейството ми. Имах планове да се изнеса под наем и да заживеем заедно с приятелката ми, което си мислех да стане по някое време наесен. Но засега, тези планове са на пауза, защото не знам кога ще достигна обема спестявания, който съм заложил като условие към себе си, за да се изнеса.
Продължавам да съм голям транспортен фен, но все повече ми се развиват интересите в сферата на градоустройството и инфраструктурата. Особено през призмата на социалния инженеринг, който изучавахме в университета. Ще си споделям мненията си и се надявам да стават интересни дискусии в съответните теми.
И... щях да продължа да пиша още, но съм си взел бележка за пространните ми писания и ще спра доттук. Трябва да напиша роман някой ден, защото очевидно трудно контролирам желанието си да пиша надълго и нашироко.