Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182359 times)

Offline Wishmaster-ruse

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • http://www.Roat.hit.bg    http://Wishmaster-ruse.hit.bg
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #60 on: 24.10.2007, 14:48:15 »
Привет на всички в този форум.
Аз съм от Русе и работих 12 години в градския транспорт и съм карал споменатия в форума тролей с инвентарен номер 54715 марка Зиу съчленен а след това и Бовери 54771.
Споменатия сайт http://www.roat.hit.bg е мое дело.
Исках да натрия шефски носове  

Offline Tony

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Форум за градски Транспорт Варна
« Reply #61 on: 05.11.2007, 21:53:41 »
Здравейте!
Казвам се Тони, на 19, от Варна
Фен съм на Транстриумф
Снимките ми можете да разгледате тук -  http://s214.photobucket.com/albums/cc133/tonito88/Snimki/
« Last Edit: 25.07.2009, 13:00:52 by Tony »

RIP 8155 (1992-2019), 8157 (1990-2019)

Offline Toni_Kazi4ane

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #62 on: 18.11.2007, 19:06:47 »
Здравейте драги съфорумци
Казвам се Антон Валентинов Игнатов и съм от София, квартал Казичане. Всички ми казват Тони.
Ученик съм в 71 СОУ П. К. Яворов в квартал Казичане в 11 клас. На 17 години съм.
Занимавам се с игри. В момента съм се спрял на игра с автобуси (и това е главната причина да съм активен във форума)
Роден съм на 9 Юни 1990 година някъде из София.
Е това е от мен. Ако някой го интересува нещо повече за проектите ми да ми пише
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Мони

• Guest
« Reply #63 on: 30.11.2007, 09:03:19 »
Здравейте аз съм Мони, от София на 14 години съм уча в ТУЕС и обичам транспортта, комуникациите и новите технологии!!! Аз живея в жилищен квартал Сухата река!!! От минават вече познатите на цяла София - Икарус -и по линиите 79 и 120!!! От тук минава също и трамвай 22 Дуваг!!! И един ремонтиран през 2002г. мисля, че е бил София!!!Аз харесвам транспортта не само в София, но и в другите градове!!! Имам предложение за тежи компанни да закупуват биогорива, които са по евтини от бензина!!! Не знам за момента мисля, че има такива заводи край Силистра, ако ли не могат да купят земя и да засадят рапица, която носи високи добиви на горивото!!! Така пълрво ще спестят пари от покачването на цените на горивата и акциз на горивата, понеже биогоривото не се облага с акциз!!! Най-важното е, че след изгарянето на биогоривото то се превръща в CO2 което еполезно за растенията!!! Със спестените пари можа да се увеличат заплатите и да закупуват нови превозни средства, дори може да се правят в България!!! След подмяната на парка от превозни средства може да се увеличи билета, а не да го увеличават без промяна на качеството на превозното средство!!!

Zlatina_Boyana

• Guest
« Reply #64 on: 03.12.2007, 16:49:24 »
Здравейте драги съфорумци
Казвам се Златина Георгиева и съм от София, квартал Бояна. Иначе, рожденият ми град е село Панагюрище. Всички ми казват Злати.
Детска педагожка съм в Бояна.
Това е от мен. Ако някой го интересува нещо повече за мен ми да ми пише на лични.  
« Last Edit: 03.12.2007, 16:52:12 by Zlatina_Boyana »

pisnami

• Guest
« Reply #65 on: 16.12.2007, 10:37:48 »
Здравейте и от мен!Аз съм Цвети от София.Работя в гр.транспорт.

Offline Tatra

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 229817817
    • View Profile
    • Email
« Reply #66 on: 17.12.2007, 18:45:48 »
Здравейте,казвам се Яни и съм на 16 години. Уча в Немската гимназия в София.Запален съм по градския транспорт и по точно Трамвайния транспорт. Любим трамвай: 445, 425.
« Last Edit: 09.12.2011, 22:50:36 by Tatra »
ТРАМВАЙНО ДЕПО "БАНИШОРА"
Трамвайна мотриса инв. ном.: 936
линия номер: 6

Александър Велчев

• Guest
« Reply #67 on: 06.01.2008, 20:03:21 »
Здравейте.
Попаднах на форума, докато ровех из нета за добричлии в София.
Ако има такива - хвърлете едно око тук - D4INSF.ning.com

P.S. Доста приятен форум.

Offline zlatin

• Маниак
    • View Profile
« Reply #68 on: 16.01.2008, 05:28:10 »
_
« Last Edit: 13.03.2010, 13:41:38 by zlatin »

Xpucmo

• Guest
« Reply #69 on: 20.01.2008, 09:34:46 »
Здравейте! Казвам се Христо,
     Бъдете здрави и щастливи!!!   
« Last Edit: 30.07.2009, 21:36:04 by Xpucmo »

Offline totoblg

• Напредващ
    • Yahoo Instant Messenger - marlboro-men.bg
    • View Profile
    • http://avtobusitevblagoevgrad.forumi.bg
    • Email
« Reply #70 on: 30.01.2008, 15:39:16 »
Здравейте на всички !
 Казвам се Лъчезар и харесвам автобусите и градския транспорт като цяло !
 Роден съм през 1995 година в Благоевград.

Имам си и хоби / ТО СИ Е ВМАНИАЧЕНОСТ / и то също е свързано с гратски транспорт.
  Обичам да събирам и колекционирам билети. До сега  съм събрал около 800 броя.
  Това е от мен. Ако имате въпроси....питайте нещо.
« Last Edit: 30.01.2008, 15:39:49 by totoblg »
КАЖЕТЕМИ КАК ДА СИ СЛОЖА СНИМКА ЗА АВАТАР ?

Offline сТУдент

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • http://www.hmsu.org
« Reply #71 on: 06.02.2008, 15:44:36 »
Ми кво да кажа, Ангел се казвам, на 19 години, ерген(за щастие), неосъждан. Студент съм в ТУ, всеки ден ползвам А413, ТМ2,3,18 А280, ТБ5. По рядко ТБ1, А100, орландовските автобуси, ТБ9, ТБ11. Уча " Технология и управление на транспорта", и се надявам да се реализирам в СКГТ, или каквото е останало от него като завърша, и да го докарам до едно по добро бъдеще.
ЗА ПО ДОБЪР ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Deltichko

• Guest
« Reply #72 on: 08.02.2008, 17:18:59 »
Здравейте и от мен!   Казвам се Антон и съм в Х клас на НГДЕК, както и моите приятели Алфа Адверсативум и Митко Драгнев. Интересувам се от стара техника с цел колекциониране и ремонт, защото Алфата се зае.     Колекционирам стари модели телевизори. Имам около 50 различни модела. Тъй като всекидневно ползвам градския транспорт, се интересувам и от него - инфраструктура, маршрути, градският дух вътре.   Искам да ви поздравя за форума, много добре е изграден.
« Last Edit: 08.02.2008, 17:30:01 by Deltichko »

Offline Ikarus4eva

• Писател
  • **
    • MSN Messenger - ikarus_bg@hotmail.com
    • View Profile
    • http://www.satana.biz
« Reply #73 on: 17.02.2008, 14:15:59 »
Мии... здрасти.  Казвам се Радо, на 24 съм, от София. Откак се помня винаги съм се кефел на Икарусите, а откак се возих в Икарус с 80 км/ч. по баир - е тогава направо се влюбих в тях като видях как Икарус изяжда (буквално и преносно) една от оранжевите немски бараки по баира нагоре.    Любимите ми софийски икаруси са 2244 и 2400.
Ммм... какво друго да кажа още...    Мммм... слушам всякаква музика БЕЗ Ч**ГА - нея не я понасям, дера дискове с такова нещо и трия от хардове де що видя ч**га. Но пък слушам много други неща: симфонична музика, метъл, рап, техно, индийска музика...
[симфонична]Hans Zimmer, Klaus Badelt; [метъл]Nightwish, SIRENIA, Pantera, Amorphis; [френски рап]Sniper, One Shot, EL MATADOR;
ииии... много други групи и стилове, но сега ме мързи да ги описвам всичките.
А колкото обичам Икарусите, то 100 пъти повече съм луд фен на точно тези филми/сериали: Такси 1, Такси 2, Такси 3, Такси 4, Бързи и яростни 1 и 2, Транспортер 1 и 2, Умирай трудно 4, Карибски пирати 1, 2 и 3, Stargate SG-1 &  Stargate Atlantis.
Еми... това е. По-подробно май няма какво да пиша.

Offline SHB

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #74 on: 21.02.2008, 19:11:27 »
Здравейте!Казвам се Стефан и съм от София на 20 години.Интересува ме градския транспорт в България,предимно в София и Варна.Следя форума от одавна,но смятам себе си за по-добър "читател" отколкото "писател".По настоящем за жалост работя като продавач в една от големите вериги за битова техника и електроника,което в скоро време ще се промени.

Виктор М.

• Guest
« Reply #75 on: 18.03.2008, 22:15:45 »
За тези, които не знаят - роден съм и живея в София. Интересувам се от метрополитен и трамваен транспорт. Участвам много често във форума на СКГТ. В този влизам от време на време, но този е много по-добър.
« Last Edit: 19.03.2008, 14:40:58 by Repcho »

Offline Ikarus T

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #76 on: 19.03.2008, 11:52:21 »
Здравейте, аз съм Ikarus T от Шиофок, Унгария(това е до езерото Балатон)! Подвизавам се само в този и в един друг форум, който аз лично съм го направил! В Моя форум се подвизавам като "Malev"!
Имам и познати които ме наричат "Доктора" или само "Док".
« Last Edit: 31.03.2008, 11:27:34 by Ikarus T »

Offline marik

• Писател
  • **
    • View Profile
    • http://autoborsa.eu
    • Email
« Reply #77 on: 28.03.2008, 08:58:58 »
Здравейте!
Ето ме и мен! Казвам се Марио, дълги години локомотивен машинист в БДЖ, а също така и в Метрополитен "София"   :fan_1:  
В момента се занимавам с транспортни услуги, чрез два интернет портала! Фен съм на релсовия транспорт.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #78 on: 15.04.2008, 15:12:35 »
Моето заглавие е Даниел, попаднах на форума случайно, търсейки информация за метрото, като освен това намерих доста интересни неща и реших да се регистрирам и да почна да пиша. Гената би трябвало да ме познава  
« Last Edit: 18.05.2008, 19:58:09 by Repcho »

Радо

• Guest
« Reply #79 on: 26.05.2008, 13:18:36 »
Здравейте съфорумци и съмишленици!

След първи две мнения преди трето май ми е и на мен ред да се представя. Никът ми е съкратения вариант на името ми, казвам се Радослав, родом от София. Със своята възраст от 39 години се числя към малцината преминали Христовата възраст тук май. Женен съм, с една дъщеричка, която скоро ще стане на три години.

Ами като сме се "заговорили" за това кой къде учи и е учил - завършил съм Немската гимназия в София и последна година съм бил УПК като монтьор-водач в градски електротранспорт в старото СПТУ т.е. сегашния Техникум по Електротранспорт в ж.к. "Красна поляна". Висшист, завършил съм специалност "МИО - Международни Икономически Отношения" и право както и завършил / специализирал икономика в Австрия, Германия и Швейцария. От 1991 година живея и работя във Виена, но почти редовно съм в София и се вълнувам от проблемите на града и транспорта.

Работил съм дълго време като мениджмънт консултант а от скоро работя като бизнес дивелъпмент мениджър в Siemens - Industry - Mobility, където отговаряме за общо 12 страни от Централна и Източна Европа.

Интересувам се от транспортна инфраструктура, трендове и тенденции, както и от алтернативни технологии. Хобитата ми са освен работата ми, също така и ИТ-системи като mySAP ERP, CRM, Business Intelligence и тъй нататък (тъй като повече от 10 годни съм работил с такива инструменти), както и биотехнологии и клинични изследвания. Ще се радвам да съм полезен на когото и да било и да мога да отговоря на вашите въпроси.

До скоро от мен! Спорна работна седмица!

Радо (известен също така и като SAP-Maniac)