Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182372 times)

Offline eeasss

• Напредващ
    • ICQ Messenger - 209
    • View Profile
    • http://
Re: Представяне на участниците
« Reply #80 on: 26.05.2008, 23:34:44 »
Здравейте, да се представя и аз. Казвам се Генади, като гледам май имам адаш във форума. Уча в НБУ и доста често имам.. хмм удоволствието да ползвам услугите на СКГТ(избягвам да ползвам маршрутки). Та и затова реших да се поинтересувам по въпроса и така попаднах на този форум. Тук има информация която много трудно може да бъде намерена и синтезирана и едно голямо евала на всички които пишат, информацията тук е наистина много интересна !:)

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #81 on: 28.05.2008, 15:25:25 »
Quote from: eeasss
Здравейте, да се представя и аз. Казвам се Генади, като гледам май имам адаш във форума. Уча в НБУ и доста често имам.. хмм удоволствието да ползвам услугите на СКГТ(избягвам да ползвам маршрутки). Та и затова реших да се поинтересувам по въпроса и така попаднах на този форум. Тук има информация която много трудно може да бъде намерена и синтезирана и едно голямо евала на всички които пишат, информацията тук е наистина много интересна !:)
Добре дошъл! Гледам станахме няколко човека от НБУ. От мойта специалност също има такива, дето се интересуват от градски транспорт, но все още не пишат. Аз дори съм мислил в университета да създадем клуб по градски транспорт.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Jimi

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #82 on: 31.05.2008, 10:56:15 »
Аз съм Димитър oт София
« Last Edit: 29.07.2010, 15:15:09 by Jimi »
07 септември 2009 г. - Съединението на Западна и Източна София

Offline T1000

• Защо пиша толкова много?
  • Ferrari S.p.A.
    • View Profile
    • www.diecast-utopia.com
« Reply #83 on: 01.06.2008, 17:33:56 »
Привет  
От известно време и аз се присъединих, но гледам съм забравил да се представя, за което моля да ме извините

Казвам се Мартин. Роден съм в София преди 20 години  Уча в СУ и работя в едно списание. Трамваите са ми слабост от както се помня, но много дълго време тази слабост си се таеше вътре в мен докато по случайност не открих, че те и градският транспорт като цяло имат много фенове  
Другите ми интереси включват дигитални устройства и техника, автомобили, музика, колекционерство на модели на автомобили и подобни
I'll be back®

Offline mitakis

• над нещата
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #84 on: 01.06.2008, 19:44:11 »
Quote from: T1000
От известно време и аз се присъединих, но гледам съм забравил да се представя, за което моля да ме извините
И аз така  . 94-то мнение пиша, пък още не съм се представил.
  Казвам се Димитър(това Ви е ясно де). Роден и живял в София, понастоящем жител на с.Кътина. След 2 дена навършвам 17. 10 клас съм в СПГЕ "Джон Атанасов". Мъчно ми е за Чавдар 11Г5  Иска ми се да реставрират 174, но като гледам последните му снимки в спирка.орг
изобщо не върви на добре
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Bobiii

• Guest
« Reply #85 on: 03.06.2008, 02:45:47 »
Здравеите,аз съм Борислав.Случаино открих Форума,стана ми интересен и реших да се регистрирам!В моето семеиство вуичо ми и дядо ми работеха в градския транспорт.Вуичо ми беше началник автоколона а дядо ми лека му пръст беше шофиор на автобус,по онова време предимно на Икарус 280.

Offline boris

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #86 on: 06.06.2008, 22:32:20 »
Здравейте, доста след като се регистрирах във форума открих тази тема (може би защото чета предимно материалите за метрото). Казвам се Борис, инженер съм по телекомуникации, живея в Люлин и живо се интересувам от развитието на Софийското метро.

Offline ivan krastev

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #87 on: 14.06.2008, 23:19:55 »
Казвам се Иван  Живея в Люлин 10 , на 100 м от метростанция Западен парк ! На 23 години съм , зодия рак  Регистрирах се в този саит отсновно за метрото , защото съм му луд фен ! Непрекъсната се интересувам от развитието , историята и какво ли не на подземните железници по света ! Изчел съм доста литература за метрополитените по света , просто страдам от тази болест

borovinka

• Guest
« Reply #88 on: 15.06.2008, 20:42:25 »
Казвам се Анжела , живея в ж.к Западен парк и се возя поне 14 пъти седмично в А72    Не се интересувам от градския транспорт толкова заради обществената му функция - впечатлява ме като място за социални контакти   .

Offline mitaksi

• Писател
  • **
    • View Profile
« Reply #89 on: 24.06.2008, 15:42:44 »
Здравейте, казвам се Димитър на 29 г. от София, интересува ме всичко за София като малък се интересувах от трелейбуси знаех почти всичките коли по линия 2 и 9 и това ме доведе тук, от известно време чета и реших да се регистрирам, харесвам още кучета, рена и спърс!

Offline vasko456

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #90 on: 29.06.2008, 12:21:10 »
Здравейте, казвам се Васил, от ж.к. Хаджи Димитър съм и  уча ЖП транспорт. Във форума имам и съученик - Кракомобила, но е по малък от мен.

Offline sopolivko

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #91 on: 14.07.2008, 01:08:41 »
Здравейте казвам се Богорис и съм колега на Оzzy от немска филология в Су! Живея в Младост 2 и като всички вас съм запален по ГТ!!
« Last Edit: 14.07.2008, 01:14:09 by sopolivko »

Offline Petruccy

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #92 on: 21.07.2008, 20:58:30 »
Аз съм Панайот, но всички приятели ми викат Петручи.
С градския транспорт в София съм на "ти" от бебешка възраст, когато съм размахвал крака и ръце при вида на трамвай от балкона на блока ми. Детските ми години минаха в мечти как ще стана ватман, любимите ми трамвай бяха София-70.
После манията ми позамря, но преди четири години искрата отново пламна. Вече не искам да съм ватман, но се радвам, чета и се интересувам от всичко свързано с трамвай по света и у нас.
Занимавам се активно с музика, имам собствена метъл група, на която съм соло-китарист и чат пат свирим по заведения и фестивали.
Тази година кандидатствам в НБУ и ако ме приемат, ще имам доста колеги от тук :)

СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА!!!

Offline Svetoslav

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #93 on: 03.08.2008, 10:03:12 »
Името ми е Светослав, на 20 години съм, понастоящем студент в ТУ - София. Още от 10тина годишен съм фен на градския транспорт и най - вече на автобусите. Малко късничко се представям, но все не се сещах досега.
« Last Edit: 09.09.2012, 15:29:09 by Svetoslav »

Offline Ryan

• Ryan_105
  • Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #94 on: 07.09.2008, 23:52:52 »
Здравейте на всички  :)
Казвам се Росен, на 15 години - ученик в 164 ГПИЕ . От много време съм регнат тук, рядко пиша, но редовно чета. Вълнуват  ме много въпросите за метрото и най-вече бъдещото пускане ( до нас  8) ). Любимите ми линии са ТМ 18 , 280 и всичките бистришки рейсове. Любимите ми превозни средства са CONECTO -тата от всички модели. Засега това е от мене

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #95 on: 08.09.2008, 17:48:29 »
Аз съм от Шумен, ветеран на 33 г., като дете по Бай Тошово време обичах да ходя на гарата и да гледам влаковете, очевидец съм на построяването на електрификацията на линията при гарата и на отварянето на новия подлез на гарата през 1985-86 г. Година-две преди това беше поставена и металната козирка на първи перон пред гарата.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Offline Beer

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #96 on: 12.09.2008, 21:06:35 »
Владо от град Пловдив. 18 години живях в Бургас и намразих БургасБус и служителите му до кости! Интересувам от тролейбуси и релсов транспорт от доста малък.
Не се представих до сега,защото съм разсеян.  :blush:

Offline aleman

• Приятел на ГТ
  • Фен на Т8М-900(М) и Т8М-300
    • View Profile
    • Email
« Reply #97 on: 13.09.2008, 19:14:01 »
Здравейте, казвам се Сашо и съм на 17.  Запален любител на българските трамваи.
« Last Edit: 05.03.2009, 20:01:36 by aleman »
ТМ 1 Обеля-2-Ломско-Н-з Надежда-Ц. гара-Лъвов мост-Св. Неделя-Витошка-Ив. Вазов

ТМ 7 Борово-НДК-Витошка-Св. Неделя-Лъвов мост-Ц.гара-Струга

Offline GAULOISES

• Наистина съм луд
  • КАРАТ-С
    • ICQ Messenger - 496092550
    • View Profile
« Reply #98 on: 09.10.2008, 19:00:47 »
Мисля че е крайно време и аз да се представя.Казвам се Ивайло, завършил съм СПТУ по електротранспорт.До скоро работех във АТ-Инжинеринг-2000,след 10 години в строителството реших да се захвана с друго,и така от няколко месеца работя като шофьор в Карат-с. :)

Offline Unreal

• Маниак
  • MAN NL 202 - Враг №1 за човечеството
    • View Profile
    • Email
« Reply #99 on: 10.10.2008, 23:23:02 »
ама аз сега за сефте я виждам тази тема ...

казвам се Васко от град Пловдив, 15 годишен, уча в езикова гимназия и се интересувам от автобусен и тролейбусен транспорт от около 5 години :)