Спомням си с умиление онези времена, когато имах непреодолимата вътрешна нужда да споделя всички възможни подробности по темата...
Опитваш се да внушиш, че това време, с дългите ти постове, е било много отдавна. Но това не отговаря на истината! Един бърз поглед върху профила ти показва, че и през 2022г. си писал същите фермани. Оставям настрана твоите аватари Марин Петров, Мария, Петър1111, които бяха активни в този интервал, и пишеха абсолютно същите дълги фермани...
Нищо не се опитвам да внуша. Написах точно това, което исках да кажа. В ученическите ми години изписах огромни романи в този форум
. От гледната точка на времето и чрез познанията ми от социалните науки вече мога да си обясня защо е било така - несигурност в това, че публиката ще разбере какво искам да кажа и чувство за омаловажаване на моето мнение от другите заради възрастта ми, което води до свръхкомпенсация чрез писане.
А за 2022 година визираш един период от живота ми, в края на лятото и началото на есента, през който имах лични проблеми, при които първоначално ми беше трудно да се справя с емоциите си. Не се гордея с това, но също така не ме е срам и смятам, че трябва да се споделят такива житейски събития, за да може всички да знаят, че тези неща са нормални. Мисля, че дори и неспециалист може да види, че тези няколко поста от това време са изпълнени с неразрешени вътрешно емоционални терзнаия. Но пък това помага на личностното израстване и развитието на емоционалната интелигентност. Появата на срам след това е показател за такова развитие. След като успях да се справя с романтичните си драми, стигнах до момента, в който се бях засрамил от поведението си. Като това включваше дори и писането във форума. Това е причината сам да се спра да пиша. Не са ми били ограничавани правата за писане или нещо такова. В скоро време няколко пъти ми се е случвало отново да ми се прииска да пиша във форума. Един от тези моменти беше преди около месец, когато снимах как трамвай преминава под стрелата на работещ автокран, докато повдига голяма бетонна плоча от съоръжение на Топлофикация София
. Но бях се сетил, че тази година се навършват 10 години от регистрацията ми тук и реших да направя нещо в мой стил
. Вчера се вписах сигурно някъде два часа по-рано, за да съм сигурен, че ще успея да си напиша поста до заветния момент
.
Като към социолог ... Бих участвал в анкета с въпрос "Четете ли постове по-дълги от 5 - 6 реда?"
Харесва ми чувството за хумор в тази забележка!
...
А, намекът разбра ли?!?
Да.
За референция може да погледнеш всичките ми постове от днес. Разбира се, оставам отворен за забележки относно дължнита им.