Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182345 times)

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Представяне на участниците
« Reply #340 on: 29.09.2024, 23:58:00 »
Quote from: vasko link=topic=12.msg100
Спомням си с умиление онези времена, когато имах непреодолимата вътрешна нужда да споделя всички възможни подробности по темата...
Опитваш се да внушиш, че това време, с дългите ти постове, е било много отдавна. Но това не отговаря на истината! Един бърз поглед върху профила ти показва, че и през 2022г. си писал същите фермани. Оставям настрана твоите аватари Марин Петров, Мария, Петър1111, които бяха активни в този интервал, и пишеха абсолютно същите дълги фермани...
Нищо не се опитвам да внуша. Написах точно това, което исках да кажа. В ученическите ми години изписах огромни романи в този форум :rolleyes:. От гледната точка на времето и чрез познанията ми от социалните науки вече мога да си обясня защо е било така - несигурност в това, че публиката ще разбере какво искам да кажа и чувство за омаловажаване на моето мнение от другите заради възрастта ми, което води до свръхкомпенсация чрез писане.

А за 2022 година визираш един период от живота ми, в края на лятото и началото на есента, през който имах лични проблеми, при които първоначално ми беше трудно да се справя с емоциите си. Не се гордея с това, но също така не ме е срам и смятам, че трябва да се споделят такива житейски събития, за да може всички да знаят, че тези неща са нормални. Мисля, че дори и неспециалист може да види, че тези няколко поста от това време са изпълнени с неразрешени вътрешно емоционални терзнаия. Но пък това помага на личностното израстване и развитието на емоционалната интелигентност. Появата на срам след това е показател за такова развитие. След като успях да се справя с романтичните си драми, стигнах до момента, в който се бях засрамил от поведението си. Като това включваше дори и писането във форума. Това е причината сам да се спра да пиша. Не са ми били ограничавани правата за писане или нещо такова. В скоро време няколко пъти ми се е случвало отново да ми се прииска да пиша във форума. Един от тези моменти беше преди около месец, когато снимах как трамвай преминава под стрелата на работещ автокран, докато повдига голяма бетонна плоча от съоръжение на Топлофикация София :eek:. Но бях се сетил, че тази година се навършват 10 години от регистрацията ми тук и реших да направя нещо в мой стил :P. Вчера се вписах сигурно някъде два часа по-рано, за да съм сигурен, че ще успея да си напиша поста до заветния момент :D.

Като към социолог ... Бих участвал в анкета с въпрос "Четете ли постове по-дълги от 5 - 6 реда?"
Харесва ми чувството за хумор в тази забележка! :)
...
А, намекът разбра ли?!?
Да. :) За референция може да погледнеш всичките ми постове от днес. Разбира се, оставам отворен за забележки относно дължнита им. :)
vasko - оригиналът! :)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
« Reply #341 on: 30.09.2024, 11:25:04 »
Може да обсъдиш всичко, което те вълнува с Петър, Бай Марин и Марина (може и да пропускам някой), но осирането на темите приключи. Хубавото е, че даже за целта не ти трябва и Интернет.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
« Reply #342 on: 30.09.2024, 15:22:38 »
Dragon, не знам дали си чел съобщенията на Васко или се доверяваш на съвкупното мнение, съставено от няколко форумци, но лично аз възприемам Васко като интересен човек. Ще ти дам един пример: преди време Васко направи съпоставка между Младост 1 и Обеля 1, тъй като е обитавал и двата квартала. Той описа Младост 1 като много по-криминален от Обеля, където си е направо спокойствие. Подобно мнение няма да чуеш, понеже много хора се водят по акъла на всякакви там брокери, които се опитват да пробутат Младост. Или някакъв селяндур, успял да си купи апартамент в Младост, ще ми обяснява колко елитен бил тоя квартал, а Обеля да го духат. Васко е обективен по много въпроси. И кой каза че Петър, Марина и тем подобни са негови клонинги? Няма никакви доказателства. Това че мненията се препокриват, означава, че по същата логика редица други потребители може да имат по десет никнейма, или ако щете някой модератор може да си има алтер его.
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
« Reply #343 on: 30.09.2024, 17:15:07 »
Ти право ли завърши, или за кеф адвокатстваш.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #344 on: 30.09.2024, 18:05:06 »
New_Passenger явно е от синдиката на потребителите с повече от една форумни регистрации и затова се включва в защита на Васко.  :crazy:

Offline New_Passenger

• Lyulin 4ever
    • View Profile
« Reply #345 on: 01.10.2024, 12:35:46 »
Ти право ли завърши, или за кеф адвокатстваш.

Не, светски хроникьор съм. И художник.

New_Passenger явно е от синдиката на потребителите с повече от една форумни регистрации и затова се включва в защита на Васко.  :crazy:

И на теб може да ти се случи да не можеш да влезеш в акаунта си. Често се случва ако не си влизал дълго време. Нищо не ти остава освен да си направиш нов акаунт.

Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
« Reply #346 on: 01.10.2024, 13:01:09 »
Моят е от 2008 година и още не ми се е случвало. Записвайте си паролите като не ги помните.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #347 on: 01.10.2024, 14:23:39 »
И на теб може да ти се случи да не можеш да влезеш в акаунта си. Често се случва ако не си влизал дълго време. Нищо не ти остава освен да си направиш нов акаунт.

А този линк под полето за паролата нали знаеш че е точно за такива случаи и е там точно за да не си правиш нов акаунт?

Offline New_Passenger

• Lyulin 4ever
    • View Profile
« Reply #348 on: 01.10.2024, 17:53:24 »
Ма много си умен :fan: Често с течение на времето се променят и имейлите.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #349 on: 01.10.2024, 17:56:23 »
Ма много си умен :fan: Често с течение на времето се променят и имейлите.
И затова не се обръщаш с молба към модератор/администратор да се възстанови профила, а си създаваш директно още 2-3, за всеки случай... Имали сме многократно такива случаи и сме взимали адекватни решения. Системното създаване на акаунти от едно и също лице си е престъпление по правилата на форума и не заслужава милост. Спри да спамиш, като носиш от кол и въже аргументи, защо да не се спазват правилата на форума!!!
« Last Edit: 01.10.2024, 18:22:35 by difian »

Offline New_Passenger

• Lyulin 4ever
    • View Profile
« Reply #350 on: 02.10.2024, 10:36:27 »
Има хора които живеят в този форум и го възприемат като "настолна книга", затова гореописаната ситуация предизвиква когнитивен дисонанс. Има и доста хора за които влизането в този форум е нещо несистемно. Ако си писал в един форум преди 15-16, ако щеш 20 години и оттогава не си влизал, едва ли ще възстановиш стария си профил. Случва се, но рядко. Това е голям период от време, може целият ти живот да се е променил, да си заминал за Щатите или Нова Зеландия, изобщо хиляди неща.
Дифиане, след като се правиш на юрист и боравиш с такива думи като "престъпление", обясни ми, ако някой се обърне към тебе с молба да се възстанови профила, как ще се убедиш че профила е негов? Може да си е харесал нечий профил, който е неактивен от години. Как ще се убедиш? Особено ако посоченият имейл вече не съществува.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #351 on: 02.10.2024, 11:27:53 »
Както вече писахме, имали сме многократно подобни случаи, най-пресният е от преди няколко седмици... Подходът ни е индивидуален и не сме сатрапи, но не сме и будали... Та спри да развиваш концепции какво и що, ако това ти е портфолио да се кандидатираш за модератор/администратор - няма да се получи точно с такъв подход! ;)

Offline 503

• Писател
  • **
  • Фен на старите български трамваи! Любим модел:503
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #352 on: 05.12.2024, 09:56:46 »
Аз уча в 18 СУ. Много обичам българските трамваи. Някой от вас, който управлява трамваи, може ли да ми каже дали може дали някой, на по-ниска заплата, понякога да идва в депото да управлява, ако някой е зает или нещо подобно. Знам, че звучи много странно, но искам, когато стана на 18 и ходя в университет, да намирам време и за курсове за управляване на трамваи. :/
Любима линия: 11 Хюндай България-Княжево
Любим тм: 503

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #353 on: 05.12.2024, 11:46:38 »
Доколкото знам, може да работиш на половин щат. Има колеги от форума-ватмани, те могат да дадат повече подробности :)

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
« Reply #354 on: 05.12.2024, 13:46:26 »
Другата подробност е, че за започване на курса са нужни навършени 21 години и шоф. книжка категория B.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
« Reply #355 on: 05.12.2024, 18:38:29 »
Времето и усилията, които ще инвестираш, за да придобиеш правоспособност за трамвай, ще се равняват на поне една учебна година в СУ. Но да, трябва да имаш навършени 21 години, така че ако наистина си решил, започни с книжката за категория В.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline 503

• Писател
  • **
  • Фен на старите български трамваи! Любим модел:503
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #356 on: 06.12.2024, 09:32:43 »
Доколкото знам, може да работиш на половин щат. Има колеги от форума-ватмани, те могат да дадат повече подробности :)
Много благодаря! 8)
Любима линия: 11 Хюндай България-Княжево
Любим тм: 503