Author Topic: Представяне на участниците  (Read 182356 times)

Offline Dain

• Запален по ГТ
  • http://www.bgphoto.net/Dain_1994
    • View Profile
    • http://www.bgphoto.net/Dain_1994
    • Email
Re: Представяне на участниците
« Reply #120 on: 12.08.2009, 00:09:35 »
Здравейте казвам се Даниел от Бургас и от около една година се занимавам се главно с автобуси .Сега ще уча в ПГМЕЕ механо с специалност автотранспортна техника.

Offline giorev

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #121 on: 22.09.2009, 16:35:39 »
,
« Last Edit: 05.02.2013, 15:55:34 by giorev »
Само скоропостижното закриване на Столичен Автотранспорт ЕАД би гарантирало на софиянци ежедневно комфортно и безаварийно пътуване с автобус в градски условия, което априори би увеличило дялът на превозите на обществения транспорт и би повлияло положително на трафика в столицата!

Offline bobi124

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #122 on: 20.10.2009, 21:16:04 »
Не видях да съм се представил затова ще го направя ...

Име: Богдан Гиздов

Години: правя 23 ноември месец

Неженен, неосъждан, не пуши, пие умерено :)

Образование: Средно общо

Професия: В момента съм оксиженист

Това е накратко за мене ....

Offline kalashnik

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #123 on: 23.10.2009, 01:20:10 »
Здравейте, аз съм Алекс, та 15 години. Уча в 133-то СОУ "А. С. Пушкин" руски с английски и профили математика и история. Маниак съм на всякаква техника с маса по-голяма от 5 тона - камиони, трамваи, автобуси и т.н., и оръжя. Закърмен съм с тази техника - майка ми работи в списание на тази тема, а баща ми е шофьор в Карат С в градските линии.
THE BEST AUTOBUS - 9099

Offline sadesign

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #124 on: 02.01.2010, 15:49:16 »
Здравейте! Казвам се Стефан, на 24 години, от София.
« Last Edit: 14.02.2010, 08:39:50 by sadesign »

Offline bus_fenburgas

• Писател
  • **
    • View Profile
    • www.dinita.net
    • Email
« Reply #125 on: 14.02.2010, 00:31:08 »
здравейте казвам се николай от бургас,на 35г съм,успех на сайта,
« Last Edit: 14.02.2010, 00:35:37 by bus_fenburgas »

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #126 on: 19.02.2010, 18:19:47 »
Вие вече ме познавате, но тук не съм се представял.
Здравейте аз съм Пепи на 12год. от София, живея в кв.Красно село.Интересувам се най-вече от трамваи и автобуси.Имам куче - 3-годишна Немска овчарка.Слушам чалга и любимите ми певици са Галена, Андреа, Преслава и още няколко :D.
Това е в най-общи линии за мен.

kmd1.1

• Guest
« Reply #127 on: 05.03.2010, 13:26:24 »
Здравейте, аз съм адаш на Dragon. Малко ми е неудобно да си призная, но съм на 51 години. Неудобството ми се поражда, защото си давам сметка, че почти всички сте на много по- малко години от мен. Дано не ме възприемате като динозавър!
Открих сайта при сърфиране, търсейки информация за топ 100 на опасните мостове в София.
Тук намерих отговор на част от търсенията си. Направи ми впечатление компетентността на голяма част от участниците във форума.
Предлагам на модераторите да включат исканата от мен тема: Опасни мостове в София.

Offline popov.dinko

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #128 on: 09.04.2010, 22:57:13 »
Ха, да се представя и аз. Отдавна съм тук, но чак сега "набрах" смелост да се покажа. :rolleyes: Аз също съм "вехт" - само на 47 години и съм щастлив, че не съм софиянец. Но пък съм дваж по-щастлив, когато съм в София по работа и се скитам надълго и широко по големия град, да подишам малко градски въздух и да почуствам динамиката на съвременния свят.
    Живея в Родопите, по-точно в района на Маказа, до гръцката граница, но това не ми пречи да съм в крак с времето. Интересувам се от всякакъв вид транспорт, най-вече от метрополитени. Навремето получавах руското списание "Метрострой". Сега обаче годишния абонамент е около средна месечна заплата. Сега вие, колеги сте ми списанието - от вас научавам новостите по строителството на софийското метро и снимките, които поствате тук ги разглеждам с интерес.
Както виждам тук има всякакви по калибър колеги - от почти от детската градина, пъпчиви тийнейджъри до старчуги. И всичките ви обичам, защото сте моя втори колектив.

Offline Valdes

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #129 on: 17.06.2010, 11:31:35 »
Здравейте! Аз съм Валдес. Бая години навъртях вече... С транспорт се занимавам от 25 год. професионално. Ми, това е...

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #130 on: 14.07.2010, 21:01:03 »
Аз също не съм се представил,въпреки че пиша от 6 месеца.

Казвам се Деян,от Бургас съм,на 37 години и сигурно от поне 25 се интересувам от ГТ.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline Kriso_air

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #131 on: 28.07.2010, 20:10:23 »
Здравейте ! Казвам се Кристиян Благоев, от София. Годините са ми почти 16. Интересувам се от всякакъв вид техника, но най-вече от самолетите. Въпреки това и на автобуси и на трамвай и на какво ли още не се "кефя". Най-много харесвам м/уградските автобуси (дядо ми е бил шофьор цял живот, може би от там , но за жалост е починал няколко години преди да се родя) . Това е от мен - кратко и ясно :)

Offline Естел

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #132 on: 28.08.2010, 19:56:30 »
На 24 години съм и живея в Модерното. :bounce: Видях че коментирате идеята за трамвай през този нИвИроятен квартал и се регистрирах. :rolleyes:

момиченце съм

Offline Tramway

• Напредващ
    • View Profile
    • Email
« Reply #133 on: 31.08.2010, 13:14:34 »
Здравейте,
Казвам се Емил Стрезов. Имах регистрация в първия форум за градски транспорт още от 2003г, но поради липса на време последните няколко години не съм проявявал активност.
От Плевен съм, сега живея в София. От съвсем малък любимото ми място беше гара Плевен, от тъмно до тъмно се возех в машините (тогава бяха само парни) до ГО и до М по 2-ра, до Чкв по 23-та, и неуморно помагах, като вземах по две въгленчета и ги мятах в пещта, боравех с кран-машиниста и най-вече със свирката. Регулаторът и ръчагът бяха прекалено тежки за мен и ги въртях с помощта на машиниста. Парата и кюмюрът са ми влязли в дупето още като 5-годишен.
Пътувал съм със серии 03, 12, 14, 15, 16, 17, 35, 36, 47, 01 (последните бяха софийски и по-рядко идваха). По-късно в София на 13, 46, 50, дизелите 04.
От 1976г с инж. Д. Деянов, инж. Ст Алексиев и Ст. Стоичков се занимаваме с издирване, описване, опазване и възстановяване на стар подвижен състав. Обиколили сме многократно де що има релсов път в България. Завирал съм се в локомотивни пещи, пепелници, димни камери, тендери да описвам състоянието детайл по детайл. С много родилни мъки резултатът досега е:
- 76 локомотива, включени в заповед за запазване като музейни.
- 5 възстановени и въведени в експлоатация парни локомотива - 01.23, 26.26, 15.215, 609-76, 16.01.
- 3 възстановени и въведени в експлоатация теснопътни вагона (2 пътнишки и 1 фургон) и 3 нормални пътнишки вагона, преминали ревизия и очакващи възстановяване на интериора.
- 5 предвидени за възстановяване локомотива, очакващи решение на УС на БДЖ ЕАД за отпускане на средства.
- извършващ се в момента възстановителен ремонт с цел въвеждане в експлоатация на още две машини – 03.12 и 05.01.

По професия съм инженер по електронно-изчислителна техника, втора специалност ПЖПС, специализирал съм парни локомотиви, локомотивен машинист. Разработвам и реализирам електронни устройства за парни локомотиви.
Заедно с инж. Д. Деянов сме основатели на дружеството по железопътно дело към ОНТД по транспорт при НТС.
Член съм на SSN - Stoom Stichting Nederland (Холандска Парна Асоциация) - Ротердам, където участвам в обслужването на парни машини предимно при дълги пътувания.
Заместник председател съм на Сдружение „Български Локомотивен Форум”.
От 1975 до 1985г работех по допълнителен договор като ватман във 2-ри парк. Карал съм Република, MAN,  Космонавт, София, София 70, София 100 и България 1300.

Тунел. В далечината светлина.
Песимистът: "Край с нас! Влак!"
Оптимистът: "Край на тунела! Изход!"
Машинистът: "Двама идиоти на релсите. Аман! Шашкънията няма край!"

Offline kernel32

• Запален по ГТ
  • Fail!
    • View Profile
« Reply #134 on: 16.09.2010, 03:29:46 »
И не само ръка  :angel:
Да, понякога подлагат и крак :P Аз пък се сетих, че никога не съм се представял тук, така че ще взема да напиша нещо и за себе си. Казвам се Владимир, живея в Люлин, занимавам се професионално с фотография, а градския и всякакъв друг вид обществен транспорт ми е слабост от малък. Харесвам немските парни локомотиви от ерата на Втората световна война, моторните спортове и шкембе чорбата!
« Last Edit: 16.09.2010, 04:21:58 by kernel32 »

Offline thenameofgod

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #135 on: 02.10.2010, 00:49:17 »
Казвам се Боби от София. От малък мечтата ми беше да карам Икарус, но взех че станах КАТ-аджия :)))
Интересувам се от автобусен транспорт и често се возя за кеф като имам работа в центъра /ако е топло времето/.

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #136 on: 14.10.2010, 10:36:04 »
Крайно време е като все по - активен участник във форума да се представя и аз !
Казвам се Станко Симеонов от месец с навършени 38г. Вече станаха 43 !
Живея в югозападната част на София и за това Градския транспорт в тази част ми е болка !
Работя като счетоводител . Освен , че остарях смених и професията и работодателя !... Та вече съм " Машинен оператор на помпена станция " в  Топлофикация !
Фен на железопътния транспорт .
Това е .
Радвам се на новите си приятели в този форум !
« Last Edit: 18.09.2015, 21:35:19 by stankos »

Offline v_antonova1986

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #137 on: 22.11.2010, 13:20:00 »
Здравейте, Казвам се Виктория, работя като счетоводител, задия близнаци съм омъжена съм с едно дете - момиче на 1.5години. Много се радвам, че вече съм част от форума.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #138 on: 22.11.2010, 14:03:58 »
Здравей и добре дошла :) И дано по-дълго да се задържиш.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline София 100

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #139 on: 02.12.2010, 13:07:06 »
Здравейте !!! Казвам се Борис Миладинов , на 21г съм .В момента съм студент III курс в Су специалност '' Архивистика и Документалистика ''. Открих този форум преди 2г. , но чак днес се регистрирах : :).Интересувам се от История във всичките и аспекти[в т.ч и от история на превозните средства - най-вече на трамваите ].Харесвам много мотрисите бълг. производство , с всички техни недостатъци, освен това харесвам всичко ретро :D :D :D
« Last Edit: 13.06.2012, 18:39:48 by София 100 »
Направеното днес е недостатъчно за утре.