Когато бях в началото на фотографската си "кариера"(месец юли) с нетърпение чаках момент когато ще се разхождам извън "Люлин" и ще снимам, но такива моменти бяха малко и свикнах да снимам само от "Люлин", като даже ми е по-приятно да снимам в "Люлин" защото е предизвикателство да се прави фотографска база данни за цяла София възоснова на наблюдения от едни и същи улици и кръстовища в един единствен и то краен квартал на столицата. Казано просто, струва ми се прекалено лесно да обикалям София веднъж или два пъти месечно и да събера снимки на всички възможни превозни средства. Предпочитам да си фиксирам райони които ще посещавам ежедневно и да хвана в кадър всичко оттам, отколкото да търся превозни средства, оставям ги те да дойдат при мен, само трябва да наблюдавам кога ще дойдат. Наистина съм страшно запален по фотографията и ГТ, главно по фотографията, защото се чувствам доста малоценен когато оставям превозни средства да минават покрай мен без да са заснети, въпреки, че не помня изобщо веднъж да съм пропуснал някой, тролей или каквото и да било друго ПС от ГТ.
Eдит: разбира се, че няма да откажа, ако някой приятел ми поиска фотографска разходка из София, даже обратното, но си имам титулярна фототеритория която трябва да защитавам.