Незнам дали е редно в интернет да се споменават имена на водачи.Независимо за похвала или не!
Естествено, че е редно, защо да не е. В темата за недобросъвестните водачи аз направо си копирах отговора на жалбата, където пише двете имена и служебния номер на ватмана срещу когото подадох жалба.
В случая друг е въпросът, че мястото на имената може би е в клюкарника.
Но сега се сещам, че аз искам да похваля водача на 2020, който го караше на 27.11 втора смяна. Но как да го опиша, след като не е титуляр на този трамвай - и директно казвам - Вальо сл. номер 120. изключително толерантно поведение спрямо пътник. На спирката на Македония посока Руско Посолство беше спрял, бях с една позната, която се позатича, обаче вече той беше пуснал сигнала за затваряне на вратите и на 3 метра от нея вратите се затвориха, аз махнах с желание да се качим в трамвая и той отвори всички врати. Аз не се качих, само познатата ми. Защо описвам всичко това - първо можеше да реагира като всеки селяк с репликата "спирките са за чакащите, не за тичащите", след това си беше и в основанието да тръгне, т.к. беше пуснал и дълъг предупредителен сигнал и не беше длъжен да гледа след затварянето на вратите, че има още подтичващи хора отзад. Обаче с повторното отваряне на вратите спести 13-14 минутно чакане на следващия трамвай на познатата ми и никой нищо не загуби. Определено всички ватмани трябва да действат така, особено на спирки, които не са и през пътно платно.