Ама я чакайте малко. Значи не мога да разбера няколко човека тук, какво против нас, феновете на старата техника имате? В цяла цивилизована Европа има като нас фенове на старата техника, на парни локомотиви, на стари електровози и вагони, на стари автобуси, трамваи и тролейбуси. Хората там си имат клубове, където такива машини се възстановяват, събират си се с приятели и си организират с тях пътувания, изглеждат като чисто нови, поддържани все едно сега излизат от завода.
Съгласен съм, че Дезирото е много модерна машина, не съм го отричал, на мен ми харесва, и че на фона на ЕМВ-тата и автобусите О 305 Г изглежда ултрамодерно, а пък на фона на парните машини изглежда направо футуристично.
Но мен си ми харесват старите ЕМВ-та, праните локомотиви, старите автобуси и тн. Какво странно намчирате в това, след като в цяла Европа има много фенове на такава техника. На всичките ли ще се присмивате, за интересите им? Това че сме фенове на старата техника, не означава, че не ни харесват и модерните превозни средства, и че не се интересуваме и не им се радваме и на тях.