Абе не стига че отдавна има пределно ясни снимки от струга, не стига че 1200 пъти се каза че движението по Струга ще е еднопосочно пак има хора които живеят с мисълта че линията по Струга ще е двупосочна...
Иде ми в момента да ти покажа среден пръст, но...само ще го напиша. Писна ми това високомерно, противно и нагло отношение. Не ме интересува кой, кога и къде е пуснал снимки от Струга. В тази тема не ги виждам-като не ги виждам, ще ги пусна. Както казах всеки автор си има собствени идеи.
Също така не работя в депо, не съм ватман и нямам вътрешна информация, за да знам в крайна сметка кой какво е решил.
Аз чета, това което официално е спуснато, а в него пише:
Трамвайна линия №1 ще се движи по маршрут: от ж.к."Иван Вазов' -бул."Витоша" - бул."Кн. Мария Луиза" - бул."Христо Ботев" - ул."Струга" и по бул."Кн. Мария Луиза"
по маршрута двупосочноПределно ми е ясно, че има единична линия по Струга, не съм сляп. От това, което чета обаче излиза, че от там, откъдето са минали, от там ще се връщат трамвайте и поради тази причина попитах в крайна сметка как е решено всичко.