Болерото е направил много ясен и бих казал точен преразказ на всичко, което е видял - все едно съм присъствал на мястото.
Аз попитах - какво трябва да се направи, за да се намали това времетраене, защото има и по-голям проблем. Празник разписанието на 10 е същото както и делник. Е тогава наистина на човек може да му прилошее от влачане, изпускане на светофари, стоене по спирките. Аналогично е и моето празнично пътуване от Македония до Милин Камък - 20 мин. по разписание, без никакво напъване се взима за 17, а с по-бързо кара и за 15. Рекордното ми е за 12 в обратна посока и ако не беше една 12, която застигнахме на Гарибалди, щеше да е и за 11 мин. Така, че поне празник веднага може да се намали курса на 10 с по 5 мин. и в двете посоки, а за делник да се помисли.
Не отричам, че Стамболийски е доста слабо натоварена от коли делник, което е напълно нйормално с оглед наличието на Т.Александров, а и с метрото, т.к. предполагам все пак в това направление има хора, които да са си зарязали колите.