Нямаше да се паля, ако това гласово не бяхме ходили с колегата ми да го молим от "Мусат" лично. Да, доядя ме! Говорил съм вече с който трябва и като се върна от отпуска ще го възстановим. Колегата ми вчера е отказал да го разкара, тъй като това не е законосъобразна заповед и са го плашили... И това не е клюка или интрига, а факт, че противопоставянето на началник експлоатация с началник сервиз и някои водачи рефлектира върху работата на екипа, който се занимава с информационните системи. Това е оффтопик, но тъй като изисквате лично обяснение, получихте го. Няма хейт, което е хубаво, казал съм го, че е хубаво. Но имам нулева толерантност към изцепки на пенсионери, които пречат на работата, ок?
Ето, тъй като сме в оффтопик, ще си позволя да спомена, че когато с колегата предложихме проекта "4101", изпълнителният директор на Електрото го одобри с охота, а същия този пенсионер се постара да ни вгорчи живота, само и само да се издъним. И го направихме, работи и показва, че сме си свършили повече от качествено и професионално работата.