Не знам, някой ми беше казал, че 1426 не се е движел дълго време и е бил подготвен за брак, но са го съживили в последствие.
1404 беше супер стегнат, докато беше в Левски. А в момента ме е страх да не ми падне плоскост от тавана на главата.
Напълно съм съгласен с теб! На външен вид са го докарали, ама вътре е свинска кочина. Помня 2004, когато бяха в Левски, че си бяха идеално поддържани. Много пъти съм го казвал, но какво от това... Всъщност, защо закриха Левски като депо? Слушах изявление по радиото там на някакъв идиот, който направо ми стана смешен. Цитирам каквото съм запомнил. "Всички хора знаят, че тези Икаруси са вече много стари, амортизирани, харчат много и на всички хора им е много мъчно (като трудно) да пътуват в тези стари, неотоплени превозни средства, които вече не могат да се поддържат" Айде бе! Като им е толкова "мъчно", пеша да ходят! Пък и всяко нещо може да се ремонтира. Какви всъщност ще са новите тролеи, които само разбрах, че щели да бъдат вносни?
Гледахте ли новата реклама на Лууп? С тролейбусното депо. Според мен е доста глупава! Предполагам, че са облепили частично 3 тролея, които в рекламата трябваше да са "пребоядисани" със спрейове.