Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Освен 1207 имаше и някакъв тб от Надежда. Емо помни номера, да го каже.
За 2605 съм сигурен, но имаше и трети, който не мога да се сетя цяла вечер. Нещо като 2123, защото беше титуляр на 1.Иначе темата е хубава, но действително смятам да се отбелязват рекламите до 2000 г.
Quote from: CKD on 02.02.2009, 21:07:55Освен 1207 имаше и някакъв тб от Надежда. Емо помни номера, да го каже. За 2605 съм сигурен, но имаше и трети, който не мога да се сетя цяла вечер. Нещо като 2123, защото беше титуляр на 1.Иначе темата е хубава, но действително смятам да се отбелязват рекламите до 2000 г.
А някой помни ли ,че 903 излезе реновиран от трамкар с реклама на Мото Пфое?Това около 1999г.П.С Имах и снимка но тя замина за чужбина
А спомняте ли си на абсолютно всички трамваи малката лепенка "Internet Bulgaria" отзад, която пък ми навява и спомена за надписите "спазвай дистанция" също отзад
Нямах тези предвид, говоря за бяла лепенка на която не пишеше нищо друго, и беше залепена под стъклата.
Quote from: сТУдент on 23.08.2010, 21:54:46Нямах тези предвид, говоря за бяла лепенка на която не пишеше нищо друго, и беше залепена под стъклата. Тази долу ли?