На мен пък са ми казали, че ако стана шофьор, ще ме изгонят от къщи. Принципно не е зле човек да живее самостоятелно, както когато бях на квартира в Търново, докато учех, но тогава ме издържаха, а сега не виждам как ще плащам наем и сметки и да ми остане и за храна и за заделяне, освен ако не взимам четирицифрена сума. Всичко това се корени от предразсъдъците на много хора, сред които и моите родители, че за да работиш в ГТ, трябва обезателно да си проста утайка без образование (голяма част от тези хора дори нямат Б категория, та излиза, че са още по-прости
) и че човек с моя ценз не трябвало дори да се замисля да работи такава работа. Само че на мен ми е нещо като фикс идея и е единственото нещо, което ме движи напред, макар и да не съм с намерението да го върша цял живот, просто нямам желание да ставам богаташ, нито да имам някаква работа, която да ме издига в очите на околните, докато същевременно ми е супер скучна и безинтересна (общо взето, почти всяка работа в офис). Нямам желание и да имам деца (лично мое решение, което няма да разисквам, още повече, че никой не може да ме задължи, а и не всяка жена иска деца), така че няма да ми са нужни някакви огромни доходи.
В този ред на мисли ми е интересно каква е била реакцията на родителите на ялта, София 70 и другите водачи от ГТ във форума, когато са започнали да упражняват професията си. В крайна сметка те са полезни на много повече хора в рамките на един ден, отколкото някои хора с други професии за цяла година.