Author Topic: Какво сънувахте?  (Read 96686 times)

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Какво сънувахте?
« on: 22.02.2009, 09:41:09 »
Забавно ще е да има такава тема :D

Току-що сънувах, че гараж Земляне е превърнат в нещо като Дисниленд :fan: На мястото на високото старо общежитие е издигната "Кула", халетата бяха нещо като влакче на ужасите, а в клетката за брак имаше павилиони. Имаше магазин фен-шоп на СКГТ и се продаваха табели, емблеми на Икарус и Чавдар, перфоратори и чаркове от бракувани автобуси. При стария портал бяха паркирали 1813 - тотално изкорубен, и децата си играеха в него, а шасито от 1837 (Конектото) беше павилион за захарен памук... Въобще лудница :)

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Какво сънувахте?
« Reply #1 on: 22.02.2009, 11:16:13 »
Сега, след като половината съфорумци споделят сънищата си, може би ще установим че някои фенове на ГТ са с тежки психични отклонения  :D :D :D
Аз ще почна с вчерашния си сън  :D - пътувах в началото с приятели към Орлов мост - имаше мач на Васил Левски, Левски играеше срещу Динамо Загреб. В автобуса попаднахме на някаква хърватска агитка, но бяха дружелюбно настроени, така че с тях на развален български се заприказвахме относно футболното фенство, споделяхме опит, разглеждахме си знамената. Дори си разменихме по едно знаме. Малко преди да почне мача се появи баща ми и ми каза, че ще се наложи да играя по незнайни причини. Естествено аз излезнах от трибуните и веднага отидох в съблекалните да се преобличам. Влезнах някъде средата на второто полувреме, ама вече губехме с много. Така или иначе не успяхме да спечелим мача. След това се качихме с едни съученици на някакъв автобус, който ни закара в Пазарджик?! Оттам почнахме да търсим някакъв МОЛ, ама се събудих  :D

А снощи бях избягал от училище, бях само на последния блок, след това пак на някакъв автобус и отново към Пазарджик. Само че този път по магистралата имаше спирки и се качваха някакви бабички. Иначе в автобуса бях със съученици и приятели - фенове на Левски. Вече като стигнахме до Пазарджик почти целия автобус се изпразни, а аз пак исках да намеря някакъв МОЛ. Интересното беше, че имаше и трамваи в Пазарджик  :D 458  и 825 бяха номерата им, някакъв пазарджишки модел. Не успяхме да намерим МОЛ-а, но се оказа, че една съученичка има апартамент в Пз и решихме да ходим там. Трябваше да минем през някаква много стръмна пътека и да наджапаме в морето(!?). Успяхме да се качим, но по едно врема майка ми ми звънна за нещо и аз трябваше да се телепортирам у нас. Пред входа видях Бойко Борисов  :D И се събудих..

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
« Reply #2 on: 22.02.2009, 11:30:05 »
моя сън е 18+  :D

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #3 on: 22.02.2009, 11:35:00 »
моя сън е 18+  :D
Спри да ... , Баче Кики !  :D

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4 on: 22.02.2009, 11:38:31 »
Аз тази нощ сънувах че съм писан влак 3601 с явяване на 15:00. Обаждат ми се ако мога да отида преди работа и от депо Подуяне да изкарам за централна гара лок 44-098. След като стигнах на гарата с машината депомайстора ме помоли да изкарам 45-194 от Сточна гара (там не е електрифицирано но в съня ми беше), която трябваше да ползва трасе на моя влак 3601 до Пирдоп. Изкарвам аз 194 и гледам до влака дали 43-502 и колегата ме чака на нея та се разпсувах, че ще ходим с тая кошница чак до Бургас и се събудих. Отдавна не съм имал толкова ясни сънища с толкова детайли.
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline Tatra

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 229817817
    • View Profile
    • Email
« Reply #5 on: 24.02.2009, 21:33:56 »
Аз сънувах, че един мой бивш "приятел(ка)", с крив нос реве пред депото, че е уволнен и си иска трамвая (427).След което вагонът се задава отвътре на паралел и го премазва... и се събудих с  усмивка :rolleyes:
« Last Edit: 24.02.2009, 21:49:44 by Tatra »
ТРАМВАЙНО ДЕПО "БАНИШОРА"
Трамвайна мотриса инв. ном.: 936
линия номер: 6

Offline T1000

• Защо пиша толкова много?
  • Ferrari S.p.A.
    • View Profile
    • www.diecast-utopia.com
« Reply #6 on: 25.02.2009, 08:23:26 »
По принцип сънувам какви ли не глупости (екскурзии, пътешествия по измислени места и такива работи), но на няколко пъти съм сънувал и неща за ГТ. Един от първите беше, че са възстановили Софиите 65 и 70 и си щъкат из града за сметка на сегашните кошляци, които или са им сменили предниците и задниците като на 65/70 или са станали на кошчета.
Един път пък сънувах, че 4025 излиза от ОР  :rolleyes: Странно, но го бяха направили доста добре  :D Снимах го, ама снимките си останаха в съня :rolleyes:

Два пъти съм "бил" в Искър (които криха бая интересни трамваи в халетата си :D) и десетина пъти съм "посещавал" Красна. :)

А класиката беше като от Красна започнаха да изнизват за парад един по един по 2-3 класически трамвая от всички модели, които са били в София (сега колко са били коректни с историята не знам, но сънят така "разказваше") + десетина чисто нови модела, кой за проби, кой за постоянно.

Откачена работа  :rolleyes: :D
I'll be back®

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: 25.02.2009, 09:33:56 »
Аз сънувах как в супер дъждовно, влажно и мрачно време трябва да донеса колелото на един приятел за поправка в Надежда. С дъждобран тръгвам да го карам, но вали толкова силно, че (в съня носех очила) ми се замъглиха стъклата и не виждах нищо. Качвам се на Гарата на тм 6 - вагон 711 (все още с шарената реклама). Валидирам си електронната карта, сядам и слагам колелото до мен. По едно време дойде контрольорка, която се заяде, че не съм дупчил билет за колелото. Искаше да ме свали, но накрая май тя сама си слезе,не помня.

В тунелите ватманът подкара на паралел, чухме звук от късане на кардан и си останахме в последния тунел преди Триъгълника. Неизвестно откъде дойде един кран и си прибра 711, а аз гледах (поне бяхме на сухо). В тунела имаше високогорители и ни пуснаха Афла радио :fan: Накрая "прелетях" до ухото Надежда, където се качих на 2041 единичен вагон по 9 и тръгнах наобратно...

Offline LG_

• Строител
  • Модератор
  • Нямам спирка
  • for a better infrastructure
    • ICQ Messenger - 354966774
    • View Profile
    • Email
« Reply #8 on: 25.02.2009, 09:52:51 »
Хехе, това се казва ГТ маниак, браво!
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Quote from: geogregor
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: 25.02.2009, 10:54:23 »
Специално снощи за пореден път сънувах, че любимият ми Чавдар 141, който наричам "Индианеца", е стегнат и отново на линия, въпреки състоянието, в което беше, когато го спряха от движение и го набутаха в едно хале. Специално в този сън беше чисто бял, но с пребоядисана черна броня, а също и с все още непоставени след пребоядисването фарове. Имаше даже и белези под боята, оставени от корозията  :D
Сънувах наскоро и че един Щаер, с който се разделихме през октомври или ноември, 2007, е бил възстановен в гаража на ББ по начин, по който и "Кента" не биха успели да го направят, и е най-модерният автобус в автопарка на превозвача. Даже, всъщност, по-модерен и от чисто нова крайградска Сетра. Тоя дизайн, който беше в съня ми, но сега, за съжаление не мога да го възпроизведа, беше просто уникален. Даже сънувах, че колегата west_1 му е постнал снимки във форума  :D
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #10 on: 26.03.2009, 18:26:23 »
Сънувах, че са възродили 174 (този сън ми се повтаря крайно често) и са му сложили двигателите от бракувания 2403 :angel: Движеше се по 5, имаше електронна табела само отпред, както и вътре, и спирките се сменяха от GPS. На спирката един човек се ядоса, че отпред не пишело маршрута, а само номера :D

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #11 on: 26.03.2009, 18:29:18 »
Сънувах, че с едно момиче от моя клас бяхме на моята спирка, тя си купуваше ядене, докато аз я целех с футболна топка. През цялото време ни беше много смешно  :D Към 4 часа през нощта се събудих и се смях на глас  :D

Offline Muslon

• Маниак
    • View Profile
« Reply #12 on: 26.03.2009, 19:36:25 »
Сънувах, че нв съм си платил сметките: т.е. сънувах кошмар.

Offline Ryan

• Ryan_105
  • Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #13 on: 09.04.2009, 11:57:46 »
Тази нощ сънувах, че пътувам в А413 в посока от Гарата към Дианабад (Младост). Като минахме Интерпред се загледах в тубата на метрото и в нея забелязах, че успоредно с нас се движи локомотив на БДЖ серия 55. Естествено точно в този момент някои влезе в стаята ми и се събудих  :angry: . Радвам се, че само след месец този сън ще стане реалност и в тубата няма да е локомотив, а сигуено някое препълнено скифче :)

Offline sharkb

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #14 on: 09.04.2009, 23:27:23 »
Сънувах, че нв съм си платил сметките: т.е. сънувах кошмар.

А пък аз сънувах, че съм си платил сметката за парното - хахахаха  :D

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #15 on: 10.04.2009, 09:07:15 »
Аз сънувах, че съм в масларното на Малашевци, на което в този момент слагаха ПВЦ дограма. Питах един механик за състоянието на 2169, а той ми лъхна на алкохол и каза "Бе мани ги тия боклуци - те ти Хюлиеза карай си го!" :D

Offline aleman

• Приятел на ГТ
  • Фен на Т8М-900(М) и Т8М-300
    • View Profile
    • Email
« Reply #16 on: 10.04.2009, 09:47:02 »
.
« Last Edit: 06.01.2010, 19:53:01 by aleman »
ТМ 1 Обеля-2-Ломско-Н-з Надежда-Ц. гара-Лъвов мост-Св. Неделя-Витошка-Ив. Вазов

ТМ 7 Борово-НДК-Витошка-Св. Неделя-Лъвов мост-Ц.гара-Струга

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #17 on: 10.04.2009, 12:08:38 »
Аз сънувах, че един съученик ме беше завел на Илиянци да си купувам дрехи Фред Пери  :D След това нещо се въртях около моя блок, исках да подкарам колата, ама не ми се отдаде. След това се качих до горе, видях че цялата рода се е събрала и излезнах по халат(!?). След това телефона ми звънна и някой ще яде много бой  :angry:

Offline glavi4ka

• Маниак
    • View Profile
    • GTBurgas.eu
« Reply #18 on: 11.04.2009, 10:48:11 »
Много странен сън сънувах аз  :D С майка ми отиваме на гара Враца и точно излизаме на перона и влака затваря вратите. Стоим 5-10 минути и се чудим какво да правим . И по едно време идва много странен тролеи които се движи по релсите обаче вместо колела има гуми  :D . Икарус от-преде с 1 врата а ремаркето се закачеше за теглича на предната част . Викам и на ватманката колко пари . Тя ми вика 71 ст . викам и готово . Тя ми вика обаче като отидем трябва да минем през Chenge да ги сменим парите . И по едно време се озовах на Гара Бургас. 
Бързият Боинг 767 от М.рудник за Изгрев излита на всеки 15 мин.,а А320 от Комлука до Славейков на 20!

Offline tiristor

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #19 on: 15.04.2009, 09:02:44 »
За трета поредна вечер сънувам София 70, този път беше с номер 187, рекламен на Самсунг и се движеше по 10 - коментирахме с майка ми, тя каза, че поради кризата японците навлизат на нашия евтин пазар, а аз и отговорих - тая реклама няма да издържи дълго, защото трамваят отива на ремонт в ОМУРТАГ :D