Такъв шантав сън като тази нощ никога не бях сънувал...линия 3 в Благоевград е от центъра до едно село, обаче колите като се сменяват ходят до гаража, който е в моя квартал, по моя път и насън реших да стопирам автобуса. Помня че беше Чавдар 11Г5 от бяло-синята разцветка и шофьора на видима възраст около 60-те. Качвам се от спирка Младежки дом, не знам защо, автобуса иведнъж се озова точно на пътя си към селото, не към моя квартал, в пълната противоположна посока. Интересното беше, че на моменти се озовавах в голяма улица в Габрово, после същевременно пак в Благоевград. В автобуса се качваха само млади хора, а от разговора ми с шофьора останах с лоши впечатления че
има мръсни намерения към някои от пътничките. Вече усещам, че ще ни кара някъде, ще ни отвлича и аз какво ще направя - един шут в първото стъкло до първата врата, да, ама не, не ще да се счупи, аз пак седнах, оня ме изгледа странно...опитах да го счупя втори път и вече успях, обаче ме хвана и не ме пусна да изляза...после последва един бой и не знам как изобщо този шофьор успя да се върне и да управлява рейса...междувременно сядам точно зад него, сещам се че мога да го хвана за шията, това и направих и рейса спря и се събудих...по улиците имаше някакъв карнавал, а интересно защо, когато ставаха сцените в рейса, от толкова много хора, никой не се притече на помощ...сега, може да кажете че си правя майтап или че съм откачил, обаче точно това сънувах