Author Topic: Футбол  (Read 421695 times)

Online difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Aбе, то и за футбола имаше, даже май колегата Етнис я беше наченал- Нека се преброим или нещо такова.След няколко ненужни хаквания, след като все пак ЦСКА се оказа по-обичаният отбор, темата изгуби актуалност и прашасва някъде...

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
От ЦСКА съм аз, но не бяхме ли някъде споменали във форума да не коментираме футболните си пристрастия?
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Не намирам за какво упреквате Бербатов - той играе по абсолютно един и същ начин, както в националния, така и в Манчестър. Просто там има класни играчи, които умеят да му партнират, да му дадат подходящия пас, да го изведат на стрелкова позиция. Не че съм пристрастен, но с "национали" като Мечо, който прави 1 запомнящ се мач и после като заспи един дълъг зимен сън ...

О не! Бербатов играе само там, където му дават пари. А се е видяло в националния, че не му дават. Не можеш при всеки унизителен равен с Черна Гора и Грузия да даваш интервю бъркайки си в ушите и да разправяш, че сме игарли добре, резултатът не е лош и т.н.

Аз съм от Левски, върл фен, но не отричам успехите и на другите клубове и най-вече на Хр.Стоичков, който изкара националния ни отбор до 4-то място в света, а псвен тпва спечели КЕШ и n-пъти шампионата на Испания. Когато Бербатов постигне всичко това може да се сравнява със Стоичков. В момента той е един обикновен играч, ламтящ за пари и жени.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
Аз съм за който е по-добър. Нямам любим футболен отбор от България, но харесвам Бербатов и Мартин Петров като футболисти.

По принцип се радвам на успехите на Левски, но това е по-скоро защото ме подкукуросват да съм за него.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Че ламти за жени, не съм съгласен. Но няма и значение това. Докато не започне да играе за националния, както се очаква, да си седи в Англия и да не стъпва тук. Тръшка се след равните мачове срещу Грузия и Италия, че нямало да играе повече, ама в същото време Георги Петков става играч на мач, в който е получил 6 гола. Как може Иван Иванов да играе с такова желание, а бербатов да разкарва напред-назад по терена фанелката. Та то когато е в игра той, все едно че играем с 10 човека. Ако за барби не е чест да играе пред тази публика (която заради играчи като него все повече ще намалява) и да слуша националния химн на стадион Васил Левски, да си стои в Англия и да брои на САФ 30-те милиона еврА.

конкретно за тази тема се надявам с горните постове да са престанали 'хакванията', тъй като бих искал да има поне още едно място, освен форума на феновете на Левски, където да има с кого да обсъждам случващото се по мачовете. Така че призовавам дискусията да продължи в приятелския тон на форума и съм сигурен, че тогава модераторите ще проявят разбиране и ще оставят темата жива.

Това е от мен.

Offline rebelheartous

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 161516830
    • View Profile
Специално за мача с Грузия са журналистически измишльотини, че Жоро Вратаря бил най-добрият в мача. Първо, грузинците нямаха кой знае какви положения, защото са трагични, и второ, опасностите бяха като за средностатистически вратар, за какъвто той би трябвало да се смята все пак. Бербатов не ни е виновен, че има гнили ябълки и хора, неподходящи за национала. Не може все от него да очакваме да решава мачове.

Иначе съм цесекист.

На мен ми е интересно от кои чуждестранни отбори сте. Аз примерно съм голям фен на Нюкасъл и Ювентус. "Старата госпожа" след нагласените мачове не съм я следил толкова често, но на "свраките" не пропускам мач. Още помня големия ни мач в ШЛ срещу Барса 3-2, когато Асприля се отчете с хеттрик, и си го пазя на видеокасета, каквито бяха популярни навремето :P

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Изразих се доста неправилно и поради това не си ме разбрал. Нямах предвид, че Гошо Вратарчето е бил играч на мача срещу Грузия, ами срещу Сърбия, когато въпреки че му бутнаха 6 извади поне още толкова сигурни положения. Иначе точно Бербатов е играчът, откогото се очаква да решава завързаните мачове.

« Last Edit: 29.07.2009, 12:57:14 by Knoxville »

Offline Ryan

• Ryan_105
  • Запален по ГТ
    • View Profile
От чужбина твърдо съм за Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед  8)  :)  Но не следя чак от толкоз близо Испанското и Английското първенство, а по-скоро само техните мачове ...

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Колеги, спрете с този оффтопик вече! Тук не се коментира Бербатов какъв бил и какъв не бил, нито чуждестранните първенства. Тук се говори за това фенове на кой български футболен отбор сте! Отборът може да бъде от "А" група, "Б" група и т.н. Говорете конкретно по темата, инак модераторите и администраторите ще я изключат ! 
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Само Левски!

Offline rebelheartous

• Запален по ГТ
    • ICQ Messenger - 161516830
    • View Profile
Отложиха първия кръг. Предвид гостуването на Левски следващата седмица общо взето е пределно ясно защо искаха толкова много да се играе в големия сняг.

Ся се сещам, че се кефя и на Литекс и спокойно мога да кажа, че са най-добре представящият се БГ отбор в евротурнирите :)

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Какво общо има Левски с отлагането на първия кръг, при положение, че Мъри изрева, че няма да могат да си почистят нивата в ловешко?

Offline Petruccy

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Винаги и само Левски!
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА!!!

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Имам добра новина за феновете на Левски- във в."168 часа" пише, че вие сте най-старият български футболен клуб и отборът ви е основан през 1911 г., а не през 1914 !  :fan:
Някои хора трябва да обърнат внимание на това, което искат гражданите в отделните градове и тези хора се наричат  КМЕТОВЕ! Нека да спрем прибързаните решения на самите кметове и да им покажем какво искаме! ;)

Offline vasko456

• Нямам спирка
    • View Profile
Имам добра новина за феновете на Левски- във в."168 часа" пише, че вие сте най-старият български футболен клуб и отборът ви е основан през 1911 г., а не през 1914 !  :fan:
най-стар и най-добър, разбира се

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
За най-стар клуб досега се мислеше, че е омразният ми вече Ботев (Пд). Все пак той е създаден през 1912, но не знаех до днес, че това ще бъде Левски.  :)

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Спортен клуб Левски е основан през 1911, но футболният е регистриран през 1914. Затова Ботев го водят за най-стария футболен клуб, тъй като е основан и регистриран едновременно, ако не ме лъже паметта (все пак бях там и го видях с очите си :rolleyes:)

Offline troley_ lover

• Наистина съм луд
  • ;)
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Ясно. Значи Ботев (Пд) си остава най-стария футболен клуб.

Offline Дядо Курти

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Левскар до гроб

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Доволно подновяване на полусезона. Доволно возене в патрулка от гарата в Кюстендил до стадиона. Честита победа на всички левскари и дано ни се падне Миньоро на полуфинала