Че ламти за жени, не съм съгласен. Но няма и значение това. Докато не започне да играе за националния, както се очаква, да си седи в Англия и да не стъпва тук. Тръшка се след равните мачове срещу Грузия и Италия, че нямало да играе повече, ама в същото време Георги Петков става играч на мач, в който е получил 6 гола. Как може Иван Иванов да играе с такова желание, а бербатов да разкарва напред-назад по терена фанелката. Та то когато е в игра той, все едно че играем с 10 човека. Ако за барби не е чест да играе пред тази публика (която заради играчи като него все повече ще намалява) и да слуша националния химн на стадион Васил Левски, да си стои в Англия и да брои на САФ 30-те милиона еврА.
конкретно за тази тема се надявам с горните постове да са престанали 'хакванията', тъй като бих искал да има поне още едно място, освен форума на феновете на Левски, където да има с кого да обсъждам случващото се по мачовете. Така че призовавам дискусията да продължи в приятелския тон на форума и съм сигурен, че тогава модераторите ще проявят разбиране и ще оставят темата жива.
Това е от мен.