Author Topic: Антиобществени прояви на пътниците  (Read 321680 times)

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
    • http://
Quote from: Bus_lover
Така ли? Дай затова да се возим и през 3000-дната година на Икарус 280 и Мерцедес О305  
Ехеее то до 3000 година кой знае какви автобуси ще имат(ако въобще има

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
[attachment=1163:attachment][attachment=1162:attachment][attachment=1161:attachm
ent]Какво ще кажете за тези

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
На 3594 една седалка е сменена с Омуртагова с лята дръжка.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Вчера гаменчета са нарязали задния транспарант на 802.Също масовото и многократно рисуване във всички превозни средства .

Offline niki88z

• Наистина съм луд
  • Извън релси!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 387296800
    • View Profile
    • Email
Quote from: София 70
Вчера гаменчета са нарязали задния транспарант на 802.Също масовото и многократно рисуване във всички превозни средства .
[/size]
За буспак ли говориш или за кафеза? Защото не съм чувал, все още за такъв вид реклама, но няма да се учудя!  
Да, като се замисля, няма какво друго, освен лентата с №-рата, да са нарязали! Ма ми е любопитно как е изглеждала? Също така, много ли е скъпо отпечатването на една такава лента? А да, и от плат или найлон е била?
« Last Edit: 15.06.2007, 21:51:34 by niki88z »

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: niki88z

За буспак ли говориш или за кафеза? Защото не съм чувал, все още за такъв вид реклама, но няма да се учудя!  
Да, като се замисля, няма какво друго, освен лентата с №-рата, да са нарязали! Ма ми е любопитно как е изглеждала? Също така, много ли е скъпо отпечатването на една такава лента? А да, и от плат или найлон е била?
Лентата с номерата. Злобно са я разрязали. Ако я бяха откраднали с цел за спомен нямаше да ме е яд . От плат е .
Н-к Експлоатацията на Банишора много се ядосал , защото за една седмица това било към 10-ти съсипан транспарант.
Трябва да попиташ в някоя рекламна къща . Обикновено печатат и на плат.

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
Много се дразня като трамвая е надраскан в салона.Преди 822 задната секция цялата беше "изрисувана".Сега не знам как е ,защото скоро не съм се качвал!
ЦЕНТЪРА,ЦЕНТЪРА...ОНЯ РУСИЯ И ПЛЕМЕННИКА, ПАК МИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА,ВИКАЙТЕ ПАТРУЛКИ И ЛИНЕЙНИ!!!

Offline 701

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
тези малки идиотчета трябва да бъдат укротени незабавно.Съсипват и без това съсипаните трамвай.Според мен решението е да има по 1-2 полицая във всеки трамвай по 1 и 7 между 21.30-22 часа.тогава мисля, че няма да има такива вандалски прояви
lo chupen todos a los que no les guste 701

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
Аз предлагам да се избият до един. Така ще решим много проблеми за вбъдеще. И без това нищо няма да излезе от тях. И да не ми изтриете мнението, аз сериозно говоря.
« Last Edit: 11.07.2007, 00:08:02 by conecto »

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Хм, дай някакво по-хуманно решение. Можем най-много да ги поизтезаваме, но да ги избиваме чак... не е просто за ХХІ век.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Да ги пратим да копат 5 години камъни?

Offline burtan

• Запален по ГТ
    • View Profile
Quote from: ozzy
Да ги пратим да копат 5 години камъни?
Или по-добре метрото!    

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Quote from: burtan
Или по-добре метрото!    
Да, но ако го направят некачествено, после ние ще страдаме  

Offline 822

• Наистина съм луд
    • View Profile
Начина е да се дадат правомощия на ватманите ,които да се използват срещу тези вандалчета.А ако е ватманка да е разрешено да използва щангата!
ЦЕНТЪРА,ЦЕНТЪРА...ОНЯ РУСИЯ И ПЛЕМЕННИКА, ПАК МИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА,ВИКАЙТЕ ПАТРУЛКИ И ЛИНЕЙНИ!!!

Offline borosport

• Нямам спирка
  • Hate users!!!
    • ICQ Messenger - 304771719
    • View Profile
    • Email
Quote from: conecto
Аз предлагам да се избият до един. Така ще решим много проблеми за вбъдеще. И без това нищо няма да излезе от тях. И да не ми изтриете мнението, аз сериозно говоря.

Марто аз сериозно викам да си удариш главата някъде, че откакто я хвана тая ангина нещо и мозъка ти дава на заето
Най-дългите градски автобусни линии са:
- А111 - 50320 м двупосочно
- А83 - 37000 м двупосочно
- А11 - 32005 м двупосочно
Най-дългите крайградски автобусни линии са:
- А28 - 64540 м двупосочно
- А70 - 56645 м двупосочно
- А3 - 55870 м двупосочно
Тройната коалиция от А до Я

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
Умно да си държат щангата в кабината защото ....Ами един ватман има пистолет

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile

Ама то вярно нищо няма да излезе от тях. Или може да излезат криминални престъпници. Не говоря за наркомани, защото повечето от тях вече са!

А метрото така ще го изкопаят, че после и за канал на фекалиите в София няма да става.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
Quote from: emo
Ама то вярно нищо няма да излезе от тях. Или може да излезат криминални престъпници. Не говоря за наркомани, защото повечето от тях вече са!
[/size]
Ами и аз точно това имам предвид - замислете се какви бяха децата преди 5-6 години, и какви са сега. Едно време си играеха кротко пред блока, а сега се напиват в дискотеките - е какво да очакваме от тях? Бориславе, ако за теб това е нормално - мисля, че не аз трябва да си тресна главата.
И тука сега да не се засягат децата във форума, че са много. Но това е истината.

http://vbox7.com/play:68799604 - пуснете го на 01:17.

Offline borosport

• Нямам спирка
  • Hate users!!!
    • ICQ Messenger - 304771719
    • View Profile
    • Email
Марто, Емо все едно слушам дъртите бабички пред блока. Защо не хванеш и не изтрепеш тези, които са ги възпитавали, а са ти виновни децата.Ама като видиш кой е виновния май ще ти стане малко трудничко.Да ви имам акъла пенсионерски ей!

П.П. И какво да му гледам на клипчето.Ти не виждаш ли, че чавето едвам връзва изречение пък за другите глупости се притесняваш.И пак стигаме да въпроса кой го е научил?
« Last Edit: 11.07.2007, 13:39:16 by borosport »
Най-дългите градски автобусни линии са:
- А111 - 50320 м двупосочно
- А83 - 37000 м двупосочно
- А11 - 32005 м двупосочно
Най-дългите крайградски автобусни линии са:
- А28 - 64540 м двупосочно
- А70 - 56645 м двупосочно
- А3 - 55870 м двупосочно
Тройната коалиция от А до Я

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile

Ами и аз точно това имам предвид - замислете се какви бяха децата преди 5-6 години, и какви са сега. Едно време си играеха кротко пред блока, а сега се напиват в дискотеките - е какво да очакваме от тях? Бориславе, ако за теб това е нормално - мисля, че не аз трябва да си тресна главата.
И тука сега да не се засягат децата във форума, че са много. Но това е истината.
http://vbox7.com/play:68799604 - пуснете го на 01:17.
Аз не съм по ракията аз съм по водката (цитирам ония от клипчето) да се изфука пред камерата в трети клас водка ше пие я стига наперено сополанче,ами онзи "Не иска да се целува с език и в леголото не я бива" какво да не би секс да правят...