Author Topic: Антиобществени прояви на пътниците  (Read 321660 times)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Точно това кофти възпитание, а именно да се защитават деца при всякакви обстоятелства и да им се спестяват последствията от деянията им, води до много бели в обществото. Чувството за безнаказаност, вродено от ранна детска възраст, остава в повечето случаи за цял живот.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Анджек. Може да казваме всичко лошо за ония години, но тогава в това отношение нямаше мърдане. При такъв "кабахат", че и за много по-малки работи, ако ще баща ти или майка ти да е най-влиятелният партиен кадър и т.н., боят в къщи ти беше в кърпа вързан, защото родителите направо потъваха в земята от срам, ако ги викнат в училище дори за някое дребна бела....няма значение дали бяха обикновени работници или "богоизбрани". Също ако някой самозабравил се "батко" ти създава проблеми, разбере ли баща му, след "ремонта" в къщи, няма да посмее повече да го прави. А сега самите родители учат децата си на егоизъм, на откровен бабаитлък, и абсолютно винаги ги защитават. Така разсъждават, понеже всеобщото мнение е, че ако не си бабаит, ако не "мачкаш", теб ще бият и ще те мачкат.....Затова и раздават коли за по 200 бона на 18-20 годишни пикли и пикльовци, дето грам работа не са свършили в живота си. Сега въпросните хубостници, потрошили автобусите, трябва да ги гепят за ушите и един месец да копаят канавки примерно.........

Баща ми например редовно е ял шамари в училище за игра на карти в извънучебно време (!), освен това по математика редовно са яли с пергела или с триъгълника по главата ако не си знаят урока или ако са дошли без домашно.....
По рейс и по жена не се тича!

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
Сега въпросните хубостници, потрошили автобусите, трябва да ги гепят за ушите и един месец да копаят канавки примерно.........
По-скоро година, за толкова много автобуси!!! :devil:

Обаче тези автобуси няма да са същите. Предполагам, че ще ги поправят в официалния сервиз с оригинални части, ама няма да е същото като когато са ги сглобявали в завода...  :/
vasko - оригиналът! :)

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Обаче тези автобуси няма да са същите. Предполагам, че ще ги поправят в официалния сервиз с оригинални части, ама няма да е същото като когато са ги сглобявали в завода...  :/

Имайки предвид че на 1657 му сложиха Българско челно стъкло (BGG) надали.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Тези са затъмнени като на Ситарото, ако е обикновено ще си личи много. Пък това дали ще е българско или не, надали има значение.
Както казах обикновено странично стъкло на Конекто е 400лв.

Offline ivanovnikolai188

• Приятел на ГТ
  • Линия: ТБ 1 Тролей: 2112
    • View Profile
    • Email
Драскането и тагването по новите тролейбуси започна за жалост. Това са няколко снимки на 2689 и 2678. Правени са преди три дена. Похвалното е, че се виждат опити за почистване!  :fan: :fan:
ПС: Отново се извинявам за лошото качество.

Offline 2513

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
Ето и 2676 ужас.

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Това откакто ги пуснаха по 9 ли се е случило?
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
Извинявам се, че се намесвам от никъдето, но тук, където принципно е пълно с гамени и вандали из тролеите и градските автобуси, още не са си позволили да вандализират нито един нов автобус Соларис или тролей Шкода, с изключение на някой леко отлепен уплътнител на прозорец (изключвам ПТП-тата), а при вас оставам с впечатлението, че около 10 от новите ви ПС, доставени до момента (визирам Шкодите 27Тр и МАН-овете ЛСГ) вече са или потрошени или позорно изподраскани. :help: Имам усещане, че целенасочено се трошат само новите ПС-та, защото за старите не се е писало толкова.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Защото при вас има кондуктори а при нас няма. Ако има кондуктор надали някой като знае че е постоянно наблюдаван ще посмее да направи нещо.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Или на хората им прави по-голямо впечатление, когато се руши нещо ново. Пък и трудно ще се хване някоя нова драсканица в Икарус на фона на десетките във всеки един автобус.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
А нямаше ли там и видеонаблюдение освен това?
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
Току-що ми дойде едно хрумване. Ами ако тези неща се правят с политическа цел? Имам предвид някой да съботира това, което други се хвалят, че са успели да уредят за София. Като се замислите защо малките вандалчета, които са "работили" в района на Студентски град не са замеряли с камъни и други автобуси, които минават оттам, ако целта им е била просто забавление чрез замеряне на автобуси...

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
@vasko, ти в кемтрейлс вярваш ли?  :fan:
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
@vasko, ти в кемтрейлс вярваш ли?  :fan:
По-скоро не, но си оставям едни 10-15% вероятност да е вярно.

Като цяло смятам, че конспирации съществуват със сигурност, но не вярвам, че абсолютно всичко в различните общества се контролира от въпросните конспирации!

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Това, което Васко е написал има доза вероятност. Все едно аз като върл левскар да започна да драснам във всяко превозно средство ЦСКА или УМРИ. Да го снимам и да кажа какви идиоти са феновете на цска.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
http://www.lentata.com/page_6078.html

Екипът ни се сдоби с шокиращ разказ на пътник в столичния автобус 83. Какво се случва посред бял ден в центъра на София и има ли опасност от върлуващи банди?!

Ето разказа на жената, която вече с ужас се вози в градския транспорт...:

„На 2-ри около 13 часа се качвам на спирка „Оряхово” по посока Красно село, в автобус 83, даже се зарадвах, че в неделя не чакам, а се качих веднага и седнах преди задната седалка. На „Костантин Величков”, на „Света троица”, в последния момент се качи една група, облечена в черно.

Около 10 човека, облечени като нинджи нахлуха, почнаха да размахват палки, крещяха, не им се виждаше нищо, нито ръце, нито очи, дори очите им бяха прикрити с нещо като мрежа. Хората се разпищяха, аз тръгнах да ставам и видях спрей в ръцете на едното момче и се стъписах, той пръсна, аз почнах да кашлям, жените от автобуса почнаха пак да пищят!

Шофьорът спря автобуса на Стамболийски - без дори да има спирка и дори не помня как съм слязла, защото започнах да се задушавам…Обадих се на дъщеря ми да дойде да ме вземе..осъзнах се чак на Двореца на децата и се качих чак след два-три автобуса. Голям стрес преживях, а аз съм със заболяване на белия дроб и много се притесних.

Стана за секунди, това бяха деца, на 17, 18 години, като нинджи бяха и като на филм, не разбрах защо се качиха и какво искаха, не ни казаха какво искат…

Не ни искаха пари, дали са търсели някого, има циганска махала на следващата спирка... Какъв беше този спрей не знам…недоумявам, неделя на обяд, такъв ужас, такава вандалщина“, изплаква през сълзи жената и продъжава „вече като се кача се оглеждам, много ме е страх!“

Стана ясно още, че хунтата е удряла с палки хората в автобуса, не всички са успели да слязат и към момента никой не казва какво се е случило с шофьора на автобуса!

Още по-страшното е, че рейс 83 най-често превозва много деца по маршрута си, а все още никой официално не казва - как е завършила кошмарната случка и какво се случва с престъпната банда?!!

Очакваме отговори и още подробности по случая!

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Ако е истина, то тогава да викнат полиция- това си е нападение с цел грабеж, дори и да не са искали пари.

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
По това време играеха Локо и Левски в Надежда. Може да са били някои озлобени, върнати от стадиона хлапета псевдоултраси, търсещи внимание от околния свят...
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
1119 е бил автобусът.