Author Topic: Антиобществени прояви на пътниците  (Read 321689 times)

Offline 2513

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
Да, той 1817 даже преди време беше на линия така надраскан. Явно охраната е много зле.
1116 също излизал така на линия.

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Земляне задължително да си оправят оградата и охраната. Иначе е чисто престъпление там да се докарат новите МАН-ове.  :help:

Offline Fantomas

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
:fan: :fan: :fan:
За такова нещо според мен трябват поне няколко часа труд.

Зависи колко човека са и колко са добри. Ако си ги бива, това 3-4 души го правят за не повече от 5-6 минути. Ето едно клипче, на което 10-ина души "боядисват" едната цяла страна на ДМВ Дезиро за 4-5 минути:

http://www.youtube.com/watch?v=tKQxFKV67yk

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Пълно безумие :(

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
То и 1 час да им трябва нищо не им пречи от 2 до 3 нощес няма живо пиле в тоя гараж. Охраната е на портала, а тия рейсове седят баш в дъното на гаража. Там няма кой и да ги види.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Ммм, ми като е на портала охраната как са влезнали тогава? Остава да са се скрили в някой автобус за гараж да са легнали на задните седалки, ама ми се вижда невъзможно и това, все щеше да ги види някой.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline vesko76

• Нямам спирка
    • View Profile
През оградата....

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
прескачат, горе при кръчмата на стария портал има половин метър дупка под вратницата

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Тогава да си оправят оградата,може и ток да и пускат.  :devil: А тая охрана не трябва ли на всеки 10 минути да прави обиколки. То така като нищо може и ''недобросъвестни'' граждани да влязат и да вземат каквото могат от автобуса (я огледала,я джанти).

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
Тогава да си оправят оградата,може и ток да и пускат.  :devil: А тая охрана не трябва ли на всеки 10 минути да прави обиколки. То така като нищо може и ''недобросъвестни'' граждани да влязат и да вземат каквото могат от автобуса (я огледала,я джанти).
Те направо могат да вземат целия автобус :angry:. Колко му е, както са влезли, така да си излезнат с цял рейс за подарък
« Last Edit: 22.12.2013, 11:16:16 by dimi »
R.I.P  Ikarus 280

Offline velinio

• Маниак
  • |MCMXLVIII|
    • ICQ Messenger - 194251613
    • View Profile
    • Музикалната ми плейлиста
Мда, и пунктът за желязо е на някакви си стотина метра от гаража, ако са цигани, ще намажат някой лев за празниците. :laugh: :crazy:

Сега сериозно... Има вероятност да откраднат нещо малко, но чак цял автобус и никой да не забележи, едва ли.

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
В красна поляна по едно време разбиваха автоматите за билети...

Offline dimi

• Наистина съм луд
  • сбогом 2622
    • View Profile
Мда, и пунктът за желязо е на някакви си стотина метра от гаража, ако са цигани, ще намажат някой лев за празниците. :laugh: :crazy:

Сега сериозно... Има вероятност да откраднат нещо малко, но чак цял автобус и никой да не забележи, едва ли.
При заспала охрана всичко е възможно :devil:
R.I.P  Ikarus 280

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
В красна поляна по едно време разбиваха автоматите за билети...
Обирите не бяха извършени без съдействието на вътрешни хора от депото, но всичко се потули.

Offline velinio

• Маниак
  • |MCMXLVIII|
    • ICQ Messenger - 194251613
    • View Profile
    • Музикалната ми плейлиста
Днес видях 1859, почиствали са го с нещо, но все още си личи, че е бил мацан. Явно доста трудно падат тия бои от спрейовете...

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Три Инекона изрисувани днес на линия - 2402, 2417 и третия разбрах кой. Дотолкова са станали нагли, че докато са били на спирката, трима изскачат, изрисуват ЦЕЛИТЕ челни стъкла и колкото могат отстрани. Докато отреагират ватманите обаче... Зачестиха случаите - за 10 секунди изрисуват едната страна на някоя от секциите, когато трамвай спре на спирката, бързащ да хване светофар... :help:

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Е значи си имаме професионални драскачи... такива като в Европа, мога да кажа само едно и то е че трябва да се организира хайка и да ги прихванат натясно тези дечурлига със спрей в ръка.  :help:
@vesko76:
Зависи колко човека са и колко са добри. Ако си ги бива, това 3-4 души го правят за не повече от 5-6 минути. Ето едно клипче, на което 10-ина души "боядисват" едната цяла страна на ДМВ Дезиро за 4-5 минути:

http://www.youtube.com/watch?v=tKQxFKV67yk
« Last Edit: 27.01.2014, 23:01:19 by Petko21 »

Offline vesko76

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз не мога да си го представя - спира трамвая и те изскачат отнякъде и почват да шарят?

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
За щастие песите са боядисани с боя , която не задържа спрейове , бои , маркери , лепенки и т.н.

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
То те ако тръгнат да драскат Песите, след 5 минути ще ги намерят и ще им строшат ръчичките.  :devil: Поне докато са нови,след 2-3 години ще стане като с Инеконите.  :(